Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
magda.g85 wrote:Ann ja też się tego obawiam, bo mąż ważył 4900 😂 jak to tak będzie to nie wiem jak to popchne zwłaszcza że ja mam 157cm i przed ciążą waga ok 50kg i ogólnie wąską jestem - żadnej talii to tu u mnie nie ma 😂. Mi z USG z 1 trym. Wyszło 04.09 ale coś myślę że szybciej bedzie
oo matko to faktycznie sporo😂 Myślę, że nie dali by Ci w tych czasach rodzić naturalnie tak dużego dziecka. Tak naprawdę od 16.08 mamy donoszoną ciążę i wszystko się może od tego terminu wydarzyćmagda.g85 lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Lenka nie daj dzidzi wyjsc. Trzymam kciuki zeby leki zadzialaly.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Lenka, trzymaj się i wytłumacz baby, ze ma czekać. Może postrasz jakimś wymyślnym imieniem, u Mamy Zuzi zadzialalo😉
Pola, piękne zdjęcia:)
Mama Zuzia, sto lat dla synka🎈🎈🎈
Ann, dziękuje serdecznie za dodanie i gratuluje dużego już bobasa:)
Ja się właśnie wybieram do biblioteki, bo nam się książki skończyły.
Co do wygodnej i sprawnej, lekkiej spacerówki, z całego serca polecam McLaren!!! Do auta, samolotu, na spacer w mieście, ja byłam zachwycona👍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 11:03
pola0909, Ann.. lubią tę wiadomość
-
Co do wózka to zdecydowałam się ponownie na x-landera, tyle,ze inny model, mniejszy i lzejszy.
Dzisiaj kolega ma odebrac, bo wypatrzyłam używkę w świetnym stanie w Warszawie.
Na początku miałam plan przez zimę "zajezdzic" nasza stara gondole i kupić nowa,lekka spacerówkę na wiosne, ale po prostu trafiła się okazja na 2w1, więc mam nadzieje, że będę zadowolona. Jestem zwolennikiem pompowanych kół i możliwości zkiwny pozycji jazdy przod-tyl, a niestety jak szukałam spacerówki to coś za coś lub cena wysoka.
-
Aster4n wrote:Co do wózka to zdecydowałam się ponownie na x-landera, tyle,ze inny model, mniejszy i lzejszy.
Dzisiaj kolega ma odebrac, bo wypatrzyłam używkę w świetnym stanie w Warszawie.
Na początku miałam plan przez zimę "zajezdzic" nasza stara gondole i kupić nowa,lekka spacerówkę na wiosne, ale po prostu trafiła się okazja na 2w1, więc mam nadzieje, że będę zadowolona. Jestem zwolennikiem pompowanych kół i możliwości zkiwny pozycji jazdy przod-tyl, a niestety jak szukałam spacerówki to coś za coś lub cena wysoka.
Jaki model?zwichrowana lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, wszystko wyglada dobrze ufff! Kazał mi tylko zrobić przeciwciała na parvovirus, ale powiedział ze w większości przypadków nie dochodzi do zakażeń wiec się trochę uspokoiłam. Mały ma już 1850g wiec ładnie rosnie. Za 3 tygodnie kolejna wizyta i będzie już skierowanie na ktg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 12:07
Ula_Lbn, cytrynówka, Kaska, Mama_Zuzia, Aster4n, andziaxs, aannkka, miczitanka, pola0909, manda21, magda.g85, Mańka, monkle lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Lenka nieustannie trzymam kciuki za Was. A masz już rozwarcie? Wiadomo ile ma szyjka, ile waży dzidziuś?
Mama Zuzia sto lat dla syneczka ❤ będziesz lśniła na jutrzejszej imprezie urodzinowej po tym fryzjerze
Pola zdjęcia kapitalne, cudowna pamiątka
No i oczywiście gratuluję udanych wizyt i czekamy na wieści z kolejnych
U mnie dziś leniwy dzień.. Młoda pojechała do mamy na jeden dzień, mąż w pracy, więc przyjeżdża do mnie koleżanka po południu na pogaduszki, a przy okazji jej zrobię hybrydkipola0909, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Lenka trzymaj sie dzielnie, powiedz dzidzi, ze jeszcze nie pora!
Pola bardzo ladne zdjecia!
Mama Zuzia sto lat dla synka! Bedziecie mieli fajny weekend. A z fryzjerem to jakbym siebie slyszala 😃 Rozumiem doskonale.
Mnie chyba cos za przeproszeniem pogrzalo! Wczoraj do 23:00 latalam po domu przekopujac wszystko, wyrzucajac rzeczy, przenoszac, sprzatajac. Maz mi kazal odpoczywac i nogi wyciagnac, ale powiedzialam, ze sie samo gniazdko dla 5-orga nie uwije! Na dniach zaczynamy robic pokoj dla dziewczynek.
W efekcie potem cierpialam bardzo. Jak juz sie polozylam to i brzuch i plecy bolaly. Prawie nie bylam w stanie sie w nocy przekrecic, bo tak mnie brzuch i pachwiny ciagnely 😣
Chyba zaczne nosic pas ciazowy.pola0909 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
cytrynówka wrote:na pewno
ja dwóch RWF nie wepchnęłabym chociażby dlatego, że mąż jest wysoki i siedząc za kierownicą to musiałby mieć kolana przy uszach, żeby się fotelik starszaka zamontowany tyłem zmieścił
My głównie dlatego zmieniliśmy samochód. Z maluszkiem dużo się nie jeździ, box na dach dawał radę z jednym, dał u radę i z dwoma. Ale drugiego fotelika tyłem nie wsadzilibysmy.cytrynówka lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Laurka nie przesadzaj, na raty takie rzeczy. Mi wczoraj przyszlo lozeczko dla mlodego takie 160x80 z barierka i mialam rozrywke wieczorem, skladalam, ale nic wiecej potem juz nie robilam. Teraz czekam, zeby wyniesli mi inne lozko z tego pokoju i bede mlodego eksmitowac z naszej sypialni. Miejsca w szafkach juz udalo mi sie zrobic, jeszcze tylko pranie. Ja czuje, ze pewnie raczej nie dociagne do terminu, takze wole miec wczesniej gotowe.
Ma ktoras tak, ze nie ma apetytu?Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
k878 wrote:My głównie dlatego zmieniliśmy samochód. Z maluszkiem dużo się nie jeździ, box na dach dawał radę z jednym, dał u radę i z dwoma. Ale drugiego fotelika tyłem nie wsadzilibysmy.
No właśnie my gamonie w Mikołajki dokładnie sprzedaliśmy naszego VW Tourana, a pod koniec grudnia okazało się, że drugie w drodze hahahaż się zastanawiałam, czy nie dzwonić do babeczki i nie powiedzieć, że jednak się rozmyśliliśmy z tą sprzedażą 😂 😂
-
Aster4n wrote:https://x-lander.com/pl/wozek-dzieciecy-3w1-x-pulse.html
taki model, tylko z 2017r więc inna kolorystyka.
Ooo Aster dzięki, podoba mi się. Cena przyzwoita nawet za nowy i do tego to co chcę czyli łatwe składanie. Dodam go do swojej listy do obejrzenia
Laurka Ty tak nie szalej.
Pola zapomniałam napisać, że extra zdjęcia
Lenka jak po obchodzie?
No Wy to już macie dorodne te dzieciaczki. 2 lub prawie 2 to już fajna waga.
Laurka to mnie olśniłaś, że to 80 dni. Bo termin ten sam. Ale ja to liczę, że chociaż do września pochodzę w tej ciąży, tak żeby te 37 tygodni byłopola0909 lubi tę wiadomość