Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha ja wieczorami mam takie parcie na jedzenie, ze tragedia
jak odkurzacz jade
😂 nie straszne mi chomikowanie jedzenia w lodowce...
cytrynówka, pola0909, stayaway lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Co do jedzenia to zazdroszczę tym, które mało jedzą. Ja wpierdzielam jak oszalała, wszystko mi niesamowicie smakuje a zwłaszcza słodkości, owoce, dżemy, soki, lody itpPóki co +11 ale ten ostatni okres coś czuję może podbić wagę sporo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 14:06
andziaxs lubi tę wiadomość
-
Witam się w nowym tygodniu, już 31! Ale to leci, wizyta w poniedziałek, już nie mogę się doczekać
Ja też jem jak szalonaChociaż staram się wybierać zdrowe produkty. Ale poszalałam ostatnio z mlekiem, ponad tydzień miałam fazę na płatki fitness na mleku i ogólnie nabiał... i w efekcie niestety od 3 dni zaparcia
pola0909 lubi tę wiadomość
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Vian to chyba indywidualna kwestia, ja tylko kp i okres miałam po 10 miesiącach, ale jak byłam na wizycie po 9 tygodniach od porodu to gin zrobił usg i mówił, że owulacja jest/będzie na dniach (nie pamiętam).
Co do samochodu to my też będziemy zmieniać, na razie szukamy toyoty corolla verso (wyższa i dużo miejsca w niej).VianEthel2 lubi tę wiadomość
Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Co do samochodu, ja polecam Fiata Tipo w kombi. Nowy z salonu można kupić za w sumie nie tak duże pieniądze, ma bardzo pojemny bagażnik (mieści się berneński pies pasterski i jeszcze zostaje sporo miejsca) i ogólnie z tyłu na siedzeniach też nie ma tragedii. Też musieliśmy zmienić w tym roku auto, bo w naszej corsie byśmy się nie pomieścili z dzieckiem, wózkiem i naszą psinką.
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Leksi to wizytujemy razem w poniedziałek
o której masz?
AmyLee- piątka! Też mam apetyt na wszystko co tylko da się przeżuć 🙈
Staram się kontrolować, bo gdyb tego nie robiłam w tydzień przybył mi kilogram. Aktualnie 4,5kg na plusie. Chciałabym się zmieścić w 10 do końca ciąży, prawda taka że teraz najszybciej będzie się przybierać.Leksi lubi tę wiadomość
-
Manda w jakim wieku jest Twoj synek?
Wiecie z dwojka maluchow to jest ciezko cos solidnego zrobic w domu. Starsza to jeszcze pomoze albo NIE przeszkodzi jak sie ja poprosi. Ale mlodsza to ciagle mama! mama! ciagnie mnie za noge, za spodnice, za reke, wspina sie na mnie... Gaja chodzi spac o 18:00, wiec do tego czasu musialam wyniesc co sie dalo z jej pokoju i z szafy. A potem jak to wszystko zanioslam do mojej i meza sypialni, to mi zeszlo iles godzin zanim znalazlam inne miejsca dla tych rzeczy. Przez niecale 5 lat jak mieszkamy w tym domu, to juz tyle zmian zaszlo, ze szok. Kiedys to byla glownie sypialnia goscinna, wiec meza ubrania i pierdoly byly tam przechowywane, bo nikomu to nie wadzilo. Teraz ten pokoj bedzie musial pomiescic starsze dziewczynki i ich ubrania, ksiazki i zabawki.
Kaska wiem wiem!Okaze sie ktora z nas dluzej pochodzi. Ja bym bardzo chciala dluzej niz do 37. Ale mam wrazenie, ze dlugo bylo dobrze a teraz sie zaczyna rownia pochyla. Nogi mam jak kolki. Ledwo moge na nich ustac, wiec tylko powlocze xD
Leksi ja tez wizytuje w poniedzialek!
Ja moze nie tak, ze nie mam apetytu, ale jem ciut mniej niz normalnie i wiadomo, ze przy takim nacisku na wszystkie organy w srodku, to i zoladek ma juz mniejsza pojemnosc i sie szybciej nasycam. A waga i tak szybuje w gore, wiec podejrzewam, ze moj organizm juz zaczal zatrzymywac wode.
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
stayaway, oooo to super, ja o 10,a Ty?
Biorę możliwie najwcześniejsze godziny, żeby się nie denerwować jeszcze w trakcie dnia. Taka jestem ciekawa ile już waży moja mała
stayaway lubi tę wiadomość
-
Leksi- ja z kolei po mleku i nabiale to prawie biegunkę mam:p
Byliśmy w ikei, półki kupiliśmy żeby trochę rzeczy na górę dać i już wiemy co potem dla dzidzi kupimy. W sierpniu sie pojedzie na zakupy. Super taki dmuchany podkład zamiast przewijaka bo nie mam miejsca na przewijak:D także udane zakupy:)stayaway, pola0909, Leksi lubią tę wiadomość
-
Komunikacja, przejrzalam dziś ciuszki i spakowałam paczuszke dla Ciebie, ale wyśle dopiero po weekendzie. Ogólnie mam dla Ciebie:
- 12 spioszkow/ pajacykow
- 10 bluzek z długim rękawem
- 3 czapeczki
- 2 body z długim rękawem
- 2 body z krótkim rękawem
- 2 polspiochy
- 1 bluzeczka z krótkim rękawem
- 1 bluza na zasuwak z kapturem
- 1 rampersik
Niektóre rzeczy są większe niż 62, ale mam nadzieję, że Ci się przydadzą.
Przepraszam resztę, że piszę na forum, a nie w wiadomości prywatnej, ale nie ogarniam tego dodawania do przyjaciółek
W ogóle- najbardziej to podobają mi się komplety ubrańmaluszki muszą w nich wyglądać tak słodko!! Te wędrują do Ciebie:
Leksi ja o 14, więc pierwsza trzymam kciuki za Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 18:27
Leksi lubi tę wiadomość