Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Komunikacja mnie wczoraj tez klatka piersiowa tak bolala, ze nie moglam oddechu zlapac i myslalam ze zaraz zemdleje, a nie mialam mozliwosci sie polozyc. Dzisiaj juz przeszlo wiec podejrzewam, ze moze uciskalo dziecko w jakims takim niefortunnym miejscu. Mnie bolalo serce na poczatku ciazy, pozniej byl chwile spokoj.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Dziewczyny, z tymi wagami to chyba często są błędy w pomiarze. Ja 1.5 tyg temu byłam na wizycie i mała miała 1470, dzisiaj 30+0 1500 u innego lekarza, na innym sprzęcie. Mówił, żeby serio brać te +/- 250gramów błędu.
Za to szyjka niby prawie 4, mogę ruszać w podróż
Doris, nie mogę się napatrzećDori777 lubi tę wiadomość
-
Cześć
ja też już po wizycie. Mała już główka w dół
waży uwaga uwaga 2335g a ja jestem wedle daty w 33tc także wesoło, powiedział że mam się szykować raczej na sierpień na poród niż wrzesień ciekawe jak będzie. Termin kolejnej wizyty 14 sierpnia pewnie już ostatnia... W ogóle wedle wymiarów nogi to jestem już w 37tc hihi takie ma szkity długie
co do zgagi kazał pić zuber znacie? Jakaś sanatoryjna mineralna podobno śmierdzi okropnie. Szyjka zamknięta i długa także w środę śmigam nad morze
co do płytek krwi powiedział że jak spadną poniżej 80 to szpital i sterydy... A na bank spadną za 10 dni mam zrobić kolejna morfologie. Nawet. Nie wiem jak to wygląda czy dostanę o wracam do domu czy jak, ktoś tak miał? Pozdrowienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 13:48
Mama_Zuzia, pola0909, andziaxs, Kaska, monkle, aannkka, Mańka lubią tę wiadomość
-
Komunikacja, tak. Do pozwu o alimenty warto dodac pisemko, że chcesz zabezpieczenia. Tzn, dopóki sprawa się nie odbędzie i nie będziesz miała wyroku o kwocie alimentów żebyś miała z dziećmi co jeść. Jesteście małżeństwem, nie masz żadnych dochodów prawda? Więc wnos o alimenty na syna oraz na Ciebie. Z racji tego, że jesteś w ciąży nie możesz podjąć żadnej pracy i zarobić na siebie sama. Ponadto z tego co kojarzę to mąż musi wziąć na siebie również połowę wydatków związanych z ciaza, wyprawka itd. Zawyzaj wszystkie kwoty w pozwie, bo sąd i tak odgórnie cześć musi obciąć.
-
AmyLee- ale fajnie ze masz już taka duza dziewczynkę i wszystko dobrze z szyjka! Teraz ostatnia prosta wiec wypocznij na wakacjach
Odnośnie płytek niestety nie wiem i się nie znam, wiec nie będę próbować doradzac -
Cześć dziewczyny! Przesyłam link proszę spójrzcie ponieważ jak wcześniej bylo radzone pierwsze ciuszki chcę umieścić w rożku. Czy do tego dołożyc body krótki rękaw? ? Czy w ogóle wymienić zestaw na pajacyk?
https://zapodaj.net/0c8fac00034c7.jpg.htmlamorek
-
A ja bladego pojecia nie mam jaka jest szacunkowa waga mojego bobasa. Nie spedza mi to snu z powiek. Gorzej, ze spac nie moge, bo moje mlodsze dziecko znowu ma jakis problem i pobudek z placzem bylo kilkanascie zeszlej nocy. Ona mnie wykonczy zanim znowu przejde w tryb nocnych karmien i przewijan
Amorek ja Ci nie umiem odpowiedziec na Twoje pytanie. Nie wiem na kiedy masz termin ani gdzie mieszkasz i jaka bedzie pogoda jak sie malenstwo urodzi. Ja osobiscie mysle nad pajacem albo body z krotkim rekawem + spodenki i cienki kocyk lub raczej tetra, bo u nas w szpitalu jest chlodno, bo jest klimatyzacja.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
amorek wrote:Cześć dziewczyny! Przesyłam link proszę spójrzcie ponieważ jak wcześniej bylo radzone pierwsze ciuszki chcę umieścić w rożku. Czy do tego dołożyc body krótki rękaw? ? Czy w ogóle wymienić zestaw na pajacyk?
https://zapodaj.net/0c8fac00034c7.jpg.html
Hmm to tak z doświadczenia (ale rodziłam w listopadzie) to bym dołożyła body bo dziecko będzie miało plecy na wierzchu. Ja nie przygotowywałam nic, położna sobie wyciągnęła i ubrała małego w body plus pajac plus skarpetki, niedrapki i czapka. Zawinęły go w cienki kocyk mimo tego że miałam też rożek. Ja później sama ubierałam w sam pajacyk bo tak mi było najwygodniej. No i przykrywałam kocykiem. -
amorek wrote:To teraz dziewczyny pytanie z innej beczki 😁 czy któraś z Was ma ból spojenia łonowego ? U mnie objawia się to dłuższym chodzeniu albo siedzeniu na czymś twardym. Tak się martwię żeby nie było to rozejście się spojenia łonowego.....
Ja miałam w poprzedniej ciąży ogromny ból spojenia taki ze nie mogłam chodzić ani wstawać ani nic.. miałam to badane i rozejścia patologicznego nie było. Większość kobiet te bóle odczuwa bo spojenie naturalnie się rozchodzi, jak chcesz sprawdzić czy nie jest ono za duże to albo fizjoterapeuta uroginekologiczny albo ortopeda. Staraj się dużo leżeć i nie obciążać, nie nosićamorek lubi tę wiadomość