Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:)
Dawno się nie odzywałam, ale czytam na bieżąco... W poniedziałek byłam na wizycie i Malutka waży 1930 g, też będę miala planowane cc, ale mam iść pod koniec lipca się umówić. Miałam kiedyś wypadek i uszkodzona miednice i z tego względu mam wskazanie ortopedyczne.
Apropo wagi, tydzień przed porodem mojego synka moja lekarka "zważyła" go na 3,5 kg, przy przyjęciu do szpitala (tydzień pozniej) lekarz też wymierzył 3,5 kg, a dzień po tym pomiarze urodzil się chłop, który ważył 4,15 kg... więc nie ma co zamartwiac się wagą, bo te pomiary to tylko orientacyjnie niestety... albo stety..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 16:48
pola0909, Mama_Zuzia, Mańka lubią tę wiadomość
-
Klopsik hahahaha!
Tutaj zbior dosc zmiesznych memow. #7 to jeden z moich all time favorite!
https://www.buzzfeed.com/mikespohr/50-memes-about-being-pregnant-that-will-make-you-laugh-until
pola0909, Kaska, PierwiastkaZuza lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja po wizycie,wszystko jest ok,szyjka długa zamknięta. Mała waży 1800g. Wstępnie się umowilysmy na cc 11 września. A dzień wcześniej przyjęcie do szpitala. Powiem wam że jakoś mnie strach oblecial jak to się tak zmaterializowalo ten termin:p
magda.g85, elvira, Mama_Zuzia, monkle, pola0909, Kaska, Leksi, stayaway, Mańka lubią tę wiadomość
-
animka899 wrote:Ja po wizycie,wszystko jest ok,szyjka długa zamknięta. Mała waży 1800g. Wstępnie się umowilysmy na cc 11 września. A dzień wcześniej przyjęcie do szpitala. Powiem wam że jakoś mnie strach oblecial jak to się tak zmaterializowalo ten termin:p
Coraz blizej to wszystko, coraz bardziej realne i namacalne juz wkrotce!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Elvira. To bede ja
jutro odbieram wozek i kilka ciuszkow od rodziny. Poza tym wczoraj kupilam jedna paczke pieluch w rossmanie bo byly w promce. I to by bylo na tyle
Animka oczywiscie moje standardowe pytanie. Ktory bedziesz miala tydzien skonczony 11.09 - o ile dobrze pamietam to data zamachu w wtc -
Elvira- gdyby nie to ze konkretnie mnie młoda przestraszyła te jakieś 2 tygodnie temu tez bym zapewne nic nie miała. Ale tak mnie to zmobiliowalo ze w ciągu jednego dnia zrobiłam zamówienie hahah
Super dziewczyny brawa za wizyty!
Gosa- ale różnica w wadze konkretnami młodego wymierzyli praktycznie idealnie, pomylili się o 50g
Animka- 11 września- cudna data na poznanie swojej małej kruszynkielvira, Gosa lubią tę wiadomość
-
marchev wrote:
Animka oczywiscie moje standardowe pytanie. Ktory bedziesz miala tydzien skonczony 11.09 - o ile dobrze pamietam to data zamachu w wtc
Sama bym tego na glos nie powiedziala, ale tutaj to pierwsza mysl pojawiajaca sie w glowie. Co nie znaczy, ze ludzie sie tego dnia nie rodzili, nie rodza i rodzic nie beda.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Nie no lenka pewnie hehe
przynajmniej kazdy "starej daty" zapamieta kiedy animka ma xc
Elvira ja w sumie w troche inne sytuacji jestem bo nie mqm nic. To moje pierwsze dziecko. Nawet szczerze mowiac nie wiem co mi bedzie potrzebne. Robilam sobie zrzuty ekranu ale mam ich tyle ze przydal by sie do tego spis tresci haha.
Na pazdziernikowych lista wyprawkowa jest na 1 stronie i nia sie zamierzam posilkowac. -
My jesCze wózka nie mamy, idziemy oglądać w środę baby jogger podwójny.
Trochę poprasowalam ciuszków, matko jakie to maleństwo! Aż mi się wierzyć nie chce ze mój szkrab w to wchodził, a pamietam ja dokładnie w tych ciuszkach po kolei. Zapomniałam tylko do pralki dorzucić ręcznik
Tez muszę spojrzeć na te listw wyprawkowy bo na razie kompletuje z głowy.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
elvira wrote:Laurka hahaha to same podstawowe rzeczy
A i jeszcze mala, cienka ksiazke mam. Mysle, ze przed wrzesniem to moge jeszcze dolozyc klapki. Z ubraniami dla siebie i malej bede musiala poczekac na wrzesniowa prognoze pogody. Ponoc ma byc goraco. I to tyle pakowania.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Marchev - z tego co pamietam to Twoja mama zgromadziła niezłe zapasy, wiec po prostu musisz je wydobyć
A tak serio to ja już mam w zasadzie wszystko - została mi tylko torba do wózka i to co mi jeszcze wpadnie w oko. Tylko problem w tym, ze ta ilość rzeczy przeraziła mojego męża. Skutek jest taki, ze po prostu wrzuciliśmy wszystkie paczki do pokoju Małej i zbieramy się w sobie, żeby je rozpakować i uporządkować. Moja mama wczoraj wpadła i się załamała.
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Hejka. Ja mam dość słaby internet, usiłowała dzisiaj pół dnia wrzucić zdjęcia na forum poprzez zapodaj, ale za każdym razem zawieszalo się to.
Także poprosiłam w moim imieniu Martynkę, dziewczynę która zalozyla tu konto aby do mnie napisać, pamiętacie?
Wrzuci zdjęcia z tej wyprawki, wszystko w komodzie. Praktycznie wszystko jest od Was.
Jak widać ubranek mam jak na lekarstwo. Najwięcej chyba jest body 56 z długim rękawem. 62 rzeczy mam jeszcze mniej, na niższej półce.