Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaska wrote:Miczitanka dobre wieści
Ann pozwolili Co wstawać do toalety?
a czy Ty masz już starszaka w domu?
Mi też w poprzedniej zagrożonej ciąży mówili żebym chociaż do 35+0 wytrzymała
Izolec rozgosc się
Mogę chodzić do toalety i nie mam starszaka w domu, to moja druga ciąża pierwszą poroniłam w maju 2017.Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Karmazynova wrote:Ann mocne kciuki. Najważniejsze, że szybko wyłapane i masz dobrą opiekę
trzymam kciuki za jak najdłuższe zostanie w dwupaku i brak infekcji.
Laurka kiepskie zachowanie wobec Twojej drugiej córeczki.. Mam nadzieję, że rodzina się ogarnie.
Ja dziś idę do diabetologa. Mam nadzieję, że dieta wystarczy i nie włączy insuliny.
Mój starszy synek wczoraj wrócił po tygodniowym pobycie na wsi z dziadkami. Pół nocy przekaszlal, od rana smarka i pobudke urządził o 5.40.
Jak wypadła wizyta? Dieta wystarczy?mam nadzieje, ze tak😉
-
Kupiliśmy dziś w końcu wózek. Tzn wpłaciliśmy zaliczkę i będzie do odbioru za 2-3 tygodnie. Jestem mega szczęśliwa i żałuję że tyle siedziałam w internetach, bo te zdjęcia i opinie wykańczały mnie już psychicznie, a w sklepie szybko podjęliśmy decyzję.
Musimy jeszcze dokupić nosidełko. Chciałabym coś z maxi cosi. Macie jakieś doświadczenia z konkretnymi modelami może?k878 lubi tę wiadomość
-
Stayaway gratuluje podjecia decyzji. Zgadzam sie w zupelnosci, ze wielotygodniowe poszukiwania i wielogodzinne czytanie opinii wyczerpuje psychicznie.
Do nas jutro ma przyjsc lozeczko (trzy)pietrowe. Jak zobaczylam, ze bylo wyslane FedExem tak od tygodnia jestem chora ze stresu. A jak zobaczylam dzisiaj, ze paczka dotarla do Nowego Jorku i ma byc jutro dostarczona a u nas ulewa dzisiaj i jutro, to natychmiast zaczelam do nich dzwonic
Dwa lata temu tak mi zniszczyli lozeczko dla Gai
Zostawili w deszczu zamiast pod zadaszeniem! Nienawidze tej firmy.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ann powodzenia w leżeniu.
Lenka odezwiesz się?
Kurczę, w sumie to nie pomyślałam o córce, ze ja trzeba jakos się inaczej zająć po narodzinach drugiej Eby się nie czuła odrzucona. Babcia ma przyjechać pomoc ale raczej myślałam o logistyce a nie o tym żeby młodej zapewnić komfort psychiczny. I szczerze mówiąc, niby się nastawiam na HNB, ale po cichu mam nadzieje na tak samo fajny egzemplarz jak starsza.
U nas było maxi cosi cabrio fix, stary fotelik po znajomych. Czytałam o nim potem w necie ze dziecku niewygodnie w tym czy coś tam. Ja nic nie zauważyłam żeby było nie tak. Teraz będzie pebble plus czy jakos tak, po innych znajomych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 21:21
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Stayaway na jaki wózek się zdecydowaliście? Co do nosidełka to o maxi cosi nic niewiem, ja zamówiłam cybexa aton 5 z baza bo mam wózek tej firmy i chciałam żeby mi pasował do zestawu. No i ma dobre opinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 21:24
Mati 16.07.2009
-
Stayway jeśli chodzi o fotelik to mogę Ci tylko na podstawie naszych perypetii powiedzieć, że nam przez wielu znajomych i obsługę sklepu z wózkami maxi Cosi został odradzany. Podobno dzieci w nich płaczą bo są średnio wyprofilowane a niektóre modele są przestarzałe. My zakupiliśmy avionaut Pixel - jest to polska firma. Fajny film jest o tym foteliku na YT. Polecam chociaż się zapoznać ☺️
-
U nas padło na avionaut pixel. Jest bezpieczny i co najważniejsze najlzejszy na rynku
A dla mnie to mega ważne:D mieszkam na 3 piętrze i codziennie będę odwozic starszaczka do przedszkola
-
Miałam maxi Cosi cabrio fix przy córce i bardzo ładnie mi w nim jeździła. Pozwalałam sobie na wycieczki takie 50km w jedną stronę sama z nią i miałam tylko dodatkowe lusterko, poza tym można go było wpiąć do wózka i nie był ciezki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 23:09
-
Dziękuję Wam dziewczyny za tyle opinii na temat nosidełek. My najprawdopodobniej kupimy maxi cosi rock, znalazłam fajna okazję tego fotelika w wersji powystawowej i jest tańszy o 250zl aniżeli w sklepie.
Agjot, wózek kupiliśmy Bebetto Tito, zdjęcie oczywiście jeszcze z Internetu
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
animka899 wrote:Komunikacja- myślałam jeszcze o tobie i twojej sytuacji. Moglabys w internecie sobie poszukać takiej dorywczej pracy z domu takiego Home office. Zawsze mialabys jakis grosz. Teraz jest tego mnóstwo a 2-3 h dziennie na pewno byś znalazła nawet potem przy noworodku.
Dostałam dzisiaj kolejną paczkę i wiecie co? Mam już całą wyprawkę. Na prawdę, na pierwszy miesiąc mam i pieluchy i chusteczki. Dziękuję ogromnie. Jestem bardzo zaskoczona, a moja mam kazała mi się za Was modlić co oczywiście robię. -
Komunikacja24 wrote:Ale co to jest, jak się za to zabrać, jak znaleźć, nigdy tego nie robiłam..
Dostałam dzisiaj kolejną paczkę i wiecie co? Mam już całą wyprawkę. Na prawdę, na pierwszy miesiąc mam i pieluchy i chusteczki. Dziękuję ogromnie. Jestem bardzo zaskoczona, a moja mam kazała mi się za Was modlić co oczywiście robię.
O kurcze a moja paczka zaklejona i zaadresowana, chcialam nadac po niedzieli. Bedzie szla ze 2 tygodnie, a juz nic nie potrzeba?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U mnie w domu nastapilo wlasnie wiekopomne wydarzenie: Gaja zrobila siusiu na 🚽! Luna jej powiedziala, ze jest z niej dumna i ze teraz jest duza 😃 Ja to juz calkiem pekam z dumy! 😊 Tak tak dziewczyny, takimi rzeczami sie zyje #momlife
stayaway, Ann.., manda21, Kaska, pola0909, Annie80, monkle, Aster4n, elvira, AmyLee44, Jusi 28, Mańka, Karmazynova, RudaAnna lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja wczoraj bylam na wizycie. Malutka wazy 2050 i wszystko jest w porzadku, siedzi grzecznie w brzuszku wiec nastepna wizyte bede miec dopiero za 4 tyg, wiec gbs bedzie w 36tc. Z okazji tego, ze wymiotowalam dostalam profilaktycznie badania pod katem cholestazy.
aannkka, Kaska, pola0909, monkle, Jusi 28, Leksi, lgia1, stayaway, Karmazynova lubią tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Hej hej dziewczyny! jejku, to jest niesamowite, że jeszcze niedawno drżałyśmy o początki ciązy a teraz za chwilę będziemy rodzić....
Komunikacja- nie wiem jakie masz wykształcenie, co potrafisz, ale na FB jest taka grupa praca zdalna, Home office, tam jest pełno ofert. Na OLX, gumtree, pełno tego w internecie. Wystarczy chcieć i troche poszperać.