Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też męża codziennie o coś męczę. :)dzisiaj na szczęście kończy malowanie bo oczywiście nie skończyło się na jednym pomieszczeniu
mam taki sajgon w całym domu że marzę o tym żeby już to skoczył i chce to posprzątać bo już nam dość tego że wszytsko wszędzie jest. W między czasie robię pranie dla małego i tak sobie myślę, że muszę też zacząć coś prasowac bo jak mi się zbierze taka wielka góra to tego nie ogarnę.. Ja od paru dni budzę się o 4 rano, mały tak się wypreza na prawy bok pod zebrami że nie mogę znaleźć pozycji odpowiedniej.
-
Powodzenia dla pięcioraczków ze śląska. Urodziły się tak jak moja Weronisia. Oby się udało.
Ja pozwoliłam sobie dziś kupić coś dla siebie. 2 pary legginsów bo w spodnie sprzed ciąży nie wchodzę. Szaleństwo, nie?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Mańka wrote:Ja w ostatnie dni śpię. Jestem tak śnięta, że aż sobie ciśnienie zmierzyłam i wyszło 95/55, więc co się dziwić 🤦♀️
Trzymam kciuki za wizyty, za Was i za Maluszki. I pozwólcie, że idę dalej spać.
Ps: wszystkiego dobrego Aniom ❤️
A wiecie, że on mi wysłał życzenia imieninowe? Aż w szoku jestem. -
Również dziękuję , dużo Aneczek tu jest 😊 . Wczoraj jak większości miałam okropny już wieczór,tak się z moim pokłóciłam,ryczalam , skurcze szalały,telepalam się cała z nerwów nie mogłam przestać się trząść no maskara. Po godzinie jakoś się polepszyło już myślałam, że do szpitala będę musiała jechac ☹️😭.Mam nadzieję że dziś będzie dobry dzień. Miłego dnia wszystkim ,a Aniom wszystkiego co najlepsze 😘
-
Agucha90s, możemy sobie piątki przybić - mamy ten sam tydzień dokładnie i ja tak samo teraz budzę się o 4 rano, bo mała nogi (lub inne części ciała) wsadza między żebra.
Dziewczyny, chciałabym zapytać czy jak się budzicie to któraś ma pobolewanie tak jakby żeber, pod żebrami?
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Ja po wizycie, wszystko ok. Lekarz mnie pocieszyl, że jakby się coś działo to 11 sierpnia mogę już iść spokojnie rodzic hahaha
aannkka, elvira, Jusi 28, manda21, Ula_Lbn, monkle, pola0909, Karmazynova, stayaway, Mańka lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ja nie wiem, mam mieszane uczucia po wizycie. U jednego lekarza prowadzącego u którego dzisiaj byłam zawsze mała była dosyć duza, dzisiaj wyszło na 92 centylu i waga 2900, u drugiej lekarki zawsze idzie 50centylem.
No i chyba pójdę do trzeciego na porównanie bo mnie to dosyć stresuje.
Wiadomo ze to waga szacunkowa i aparaty różne i w ogole, ale ze względu na to ze ja jakby nie było jestem w grupie cukrzycy ciążowej ale na metforminie nie na insulinie to boje się co to dalej będzie.
Szyjka długa zamknięta. Mam propozycje ze jeżeli dziecko będzie dalej takie duże wychodzić to żeby w 38tyg ciąży poród indukować w prywatnym szpitalu u tego lekarza ci byłam dzisiaj, ale to w innym mieście, bo on tam przyjmuje. Z drugiej strony szpita w krk w którym chce rodzic często jest przepełniony bo ma 3 stopień referencyjności i mogą mnie z niego odesłać jeśli miejsc nie będzie. Cesarki chce uniknąć jeśli jest to możliwe. No i lekarz dzisiaj powiedział ze waga może być pomiędzy tym jednym a drugim wymiarem. Bo różnica 2tyg i 1kg nie jest możliwa, no ale właśnie w która stronę to idzie.. nie wiem, jakoś się dzisiaj trochę podłamałam. Dodatkowo słabo mi się trochę zrobiło leżąc na plecach pod usg i musieliśmy na chwile przerwać, mała się zasłoniła czym tylko mogła wiec zdjęcia brak -
K878 nic Ci nie bedzie.
Manda wystarczy spojrzec czy ser plesniowy z mleka pasteryzowanego. Sery dostepne w sklepach produkowane na szeroka skale sa bezpieczne.
Dzien dobry. Ja sie szykuje do pracy, ale musialam usiasc na chwile, bo mi sie slabo zrobilo od stania przed lustrem i suszenia wlosow.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
VianEthel2 wrote:Powodzenia dla pięcioraczków ze śląska. Urodziły się tak jak moja Weronisia. Oby się udało.
Ja pozwoliłam sobie dziś kupić coś dla siebie. 2 pary legginsów bo w spodnie sprzed ciąży nie wchodzę. Szaleństwo, nie?VianEthel2 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Wlasnie u mnie nie moge nigdzie znalesc, zeby pisalo, ze z pasteryzowanego.. A szukalam, bo jak nie bylam w ciazy to pare razy na taki trafilam, a maz perfidnie ostatnio przy mnie jadl i mialam mu ochote krzywde zrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 14:09
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018