Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaska aż tak szalonych pomysłów nie mam
AmyLee ja mogę Ci trochę płytek krwi oddać, jeśli dalej masz mało...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Hej kobitki
msma-zuzia gratuluję kolejnego tygodnia już niedługo nam zostało
ja mam wizytę 20.08 i jestem ciekawa czy dotrwam haha. AmyLee zazdroszczę wczasów i pysznego jedzonka ale dobrze, że jesteś już z nami. Vian ja myślałam, że to naprawdę dzidzia
U nas straszny upał , mimo opadów w nocy jest jeszcze gorzej niż wczoraj
do tego stopnia, że jak pojechałam na zakupy to zrobiło mi się tak słabo, że myślałam że nie wrócę do domu, szok. Nie wspominam nawet o kolejkach bo pomarzyć można , że ktoś Cię przepuścić A te starsze panie jak zawsze najbardziej się spieszą !!! Już miałam ochotę w biedronce zrobić awanturę ale stwierdziłam , że nie potrzebne mi teraz awantury i nerwy. Odebrałam też literki o których wam pisałam później wrzucę zdjęcie
-
Pola no naprawdę mnie zadziwiacie
Jeszcze 8 tygodni nie minęło, Marysi ani widu ani słychu... i ja wiem, że dobrze by się to nie skończyło.
Dlatego tymczasowo zaprzyjaźniamy się z gumkami a i częstotliwość nie poraża.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
A ja nigdy w zyciu nie mialam do czynienia z czyms takim jak test owulacyjny. Pewnie dlatego, ze jak sie ciagle wpada, to wiadomo, ze owulacja byla raz za razem 😂
Kaska do pracy mam na 9:30, ale dzisiaj akurat wzielam wolne. Oj to bedzie dluuugi dzien...
AmyLee zazdroszcze. Teskno mi za Baltykiem. Choc to nie Srodziemne, ma swoj urok. U nas tylko gory i gory.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Kaska wrote:Vian a już myślałam że to ciążowy i powiem szczerze, że mnie trochę przestraszylas
Izolec czemu do kardiologa?
Laurka na którą masz do pracy?
Ja też dzisiaj wstałam o 5 i niestety już nie zasnęłam
O dziwo jeszcze nie lazikuje w nocy do toalety. W poprzedniej non stop. W dzień jak dużo piję to chodzę dość często. A no i jak mnie wytelepie w aucie to też co chwilę mi się chce
Pom pon a plan cesarki z bliźniakami to normalnie około 38 tygodnia?
A z ciekawości zapytam jak Ty ich zamierzasz karmić? Będziesz ściągać pokarm czy próbować tak standardowo jak z jednym? O ile tak się da
Jeśli nie zacznie się samo wcześniej i wszystko będzie ok z łożyskami i przepływami to cc w 38+0 tc. I oby tak było, bo z moim tempem przygotowań to z wyprawka wyrobie się wtedy na styk
Jeśli chodzi o karmienie to ponoć da się normalnie jak jedno. Na początku jest problem jak nie trzymają jeszcze głów i bez pomocy drugiej osoby ciężko karmić jednocześnie. A karmienie jeden po drugim podobno siada na psyche bo karmisz jednego kiedy drugi płacze.
Jak już trzymają głowy to ponoć można jednocześnie bez problemu.
Jeśli nie uda mi się kp to chciałabym przynajmniej przez jakiś czas karmić mieszanie albo odciągać i podawać butelka.
Witam się. Mój spacer na dziś zaliczony, pies wyprowadził Panią praktycznie dookoła bloku i już mam dość. Poloze się teraz i odpocznę
Wciąż nie mogę uwierzyć, że terminy porodu na początek miesiąca tak blisko! Ja mam teoretycznie jeszcze 6 tygodni, a plan minimum z minimum wykonam za dwa dni
Miłego dnia! -
Pom-pon to moze zainwestuj w dobra poduszke do karmienia blizniat. Wtedy bedzie podpora dla ich glowek i dla Ciebie wieksza wygoda.
Przyklad My Brest Friend Supportive Nursing Pillow for Twins 0-12 Months, Plus-Size, Light Green https://www.amazon.com/dp/B0032Z81M4/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_6reqDb7PPFC9XWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 15:22
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Już po wizycie, wszystko okej, pozwolenie na przytulanki jest ,szyjka 3cm także oby tak dalej 😊😁
Ula_Lbn, Laurka, pola0909, Leksi, Mama_Zuzia, magda.g85, k878, Pom-pon, manda21, Izoleccc, monkle, Kaska, AmyLee44, aannkka, Aster4n lubią tę wiadomość
-
Ja juz szczesliwa ze wszystko poprane, poprasowane i dostalam dzisiaj 4 reklamowki w rozmiarze 50-62
Dobrze, ze prawie nic nie kupowalam takiego malego tylko od 68 dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 17:29
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Kupiłam sobie dzisiaj stanik do karmienia. Normalnie czekał na mnie:D pani mówi że ta firma już nie produkuje a nie umiała go sprzedać bo malutki rozmiar. Taki jak chciałam, bez fiszbin, bawełniany:D a na chrzciny do sukienki i nas jakieś wyjście to mam już upatrzony z fiszbinami piękny z esotique. Ale to już kupię po porodzie.
-
Ja już tez po wizycie, 31tc +2. Wszystko dobrze, Mały wazy 1.860 g. Termin cc wyznaczony ba 18.09, z tym ze może się o 2 dni przesunąć, ale tego dowiem się na ostatniej wizycie 10.09:)
lgia1, Kaska, manda21, VianEthel2, pola0909, Ula_Lbn, AmyLee44, Leksi, andziaxs, Jusi 28, Agusia_pia, monkle, elvira, Laurka, Mańka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
animka899 wrote:Annie- super że wszystko dobrze;) 10 września to ja już będę w szpitalu i będę czekać na godzinę zero:D
Jak o tym pomyśle, to juz tak niedługo, za chwilke jedna po drugiej będziemy się rozpakowywaćobiecuje sobie solennie, ze w przyszłym tygodniu biorę się za pranie i prasowanie no i pakowanie:)
Jusi 28 lubi tę wiadomość
-
Ja też tak planuje żeby po poniedziałkowej wizycie spakować torbę i przed długim weekendem skończyć prac ciuszki i pracować. Dzisiaj zrobiła 2 pralki,muszę domówić kilka rzeczy i będę zbliżała się ku końcowi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 21:39
-
Ja spakowałam starszaka, pojechałam do auchana na zakupy, wymylam łazienkę, wykapalam go, a teraz narzekam ze mnie krzyże bolą 🙄
Nie będę go widzieć 2tygodnie, a potem zobaczę go jeden dzień i znowu pojedzie na tydzień do dziadków 😳😱🙈
Gratuluje dobrych wieści z wizyt dziewczyny, to się staje takie realne! Ja tez na dniach zapakuje torbę
Wszystko mam ale muszę się do tego zabrać 🙄😂
Ja to bym chciała wytrwać chociaż do 25.08 -
Vian-już miałam Ci gratulować testu ciążowego, ale tak za chwilę pomyślałam-chwilą, chwila, przecież Ona miała cesarke chyba i to zbyt wcześnie. Ja to mam łeb chyba przegrany.
U nas robią dach, nakładają pape w i podwójnie grzeje mi od dachu. Mam w domu taki skwar, że głowa mała.