Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pom-pon, leż i odpoczywaj, już dużo czasu nie zostało
Uwemhe, witaj
Dziewczyny, a z innej beczki. Czy zauważyłyście, żeby pociemniały Wam i powiększyły się niektóre pieprzyki? Na nosie mam pieprzyk - wydał mi się większy i w środku taki ciemniejszy niż zawsze. Wpadłam w panikę i od 3 godzin wertuję internet oczywiście, zdjęcia robię, porównuje sprzed paru miesiecy … zapisałam się też na jutro do dermatologa - ale jeszcze bardziej mnie to nakręcaChyba mam znowu jakiś atak nerwicy...
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Uwemhe tak poważnie piszesz z tym Wejherowem? Nie mam za bardzo od kogo opinii zaczerpnąć 😁
Leksi ja nic takiego nie zauważyłam u siebie. Ale też jestem po wizycie u dermatologa bo mi z kolei jakieś plamy suche na twarzy zaczęły wyskakiwać a do tego swędzące powieki. -
magda.g85 wrote:Uwemhe tak poważnie piszesz z tym Wejherowem? Nie mam za bardzo od kogo opinii zaczerpnąć 😁
Leksi ja nic takiego nie zauważyłam u siebie. Ale też jestem po wizycie u dermatologa bo mi z kolei jakieś plamy suche na twarzy zaczęły wyskakiwać a do tego swędzące powieki.magda.g85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny
wdrażam plan od kiedy wróciliśmy, lykam relanium i nic mnie nie obchodzi
Aaanka, umowa stoi, 12 września jest nasz
aannkka, Karmazynova, klopsik, manda21 lubią tę wiadomość
-
Leksi- ja nie zauważyłam niczego takiego, ale pieprzyków mam mało.
Mila- super wiadomości 😍😍😍 oby same takie!
Pom-pon, aannkkaa- 12 września brzmi pięknie!Mila, Pom-pon lubią tę wiadomość
-
magda.g85 wrote:Uwemhe tak poważnie piszesz z tym Wejherowem? Nie mam za bardzo od kogo opinii zaczerpnąć 😁
Leksi ja nic takiego nie zauważyłam u siebie. Ale też jestem po wizycie u dermatologa bo mi z kolei jakieś plamy suche na twarzy zaczęły wyskakiwać a do tego swędzące powieki.W innych szpitalach tego nie ma. 2 h po porodzie i nara, ewentualnie później odwiedziny w innym pokoiku jak masz siły wstać i wyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 20:02
-
alex0806 wrote:Hej dziewczyny
ja dzisiaj na polowaniu w Lidlu byłam, wzięłam sobie na próbę 2 staniki do karmienia i chyba jeszcze dokupię bo fajne
wzięłam 85D i są spoko, miejsce na większego cycka jeszcze jest. Plus 2 te koszulki z odpinanymi ramiączkami, też fajne
W domu to można podwinąć koszulkę i tyle ale na wyjścia lepiej taka koszulka
-
Lubieswieczki wrote:Ooo w lidlu są staniki do karmienia ? Byłam dwa dni temu i nic nie było... a poluje właśnie na jakieś bo moje są dobite już. I ogólnie jakoś nie jestem z nich zadowolona.
jak dla mnie wygodne, pewnie dokupię jeszcze
bo ogólnie zdzierstwem dla mnie jest dawać za stanik 150 zł czy coś więc takie lidlowe na początek spoko
A jakieś lepsze sobie zamówię na późniejszy etap. Teraz i tak tylko musi być szmatka bez fiszbin w sumie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
animka899 wrote:Alex- ja miałam same takie szmatki i jeden wyjściowy z fiszbin;) to oblecialam chrzciny, jakieś imprezy że jak rozpinalam sukienkę to ładny stanik było widać. A na codzien to mi szkoda kasy było.
A później kupię sobie jakiś seksi fleksi żeby męża chociaż bielizną kusić jak ciało takie inne będzie
Na razie tfu tfu ale mam mikro rozstępy jedynie na piersiach pod sutkami. Ciekawe czy na brzuchu się pojawią też. W sumie dużo przytyłam, bo już 13 kg. Chociaż wszystko w brzuch poszło chybanigdy tyle nie ważyłam. Mam nadzieję że uda się karmić piersią i mała że mnie trochę tego wyssa:)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Bo to od dzisiaj dopiero w gazetce
jak dla mnie wygodne, pewnie dokupię jeszcze
bo ogólnie zdzierstwem dla mnie jest dawać za stanik 150 zł czy coś więc takie lidlowe na początek spoko
A jakieś lepsze sobie zamówię na późniejszy etap. Teraz i tak tylko musi być szmatka bez fiszbin w sumie
Pojadę od razu po fryzjerze
jak mnie stary w nowych włosach i cyckach jutro zobaczy to oszaleje 😂
Alex ja mam całe pośladki w pregach czerwonych i widzę ze z lewej strony pod posladkiem na udzie coś się zaczyna dziać wiec pamiątki będąa brzuszek narazie tfu tfu ładniutki
-
Alex- spokojnie ja w ciąży z synem przytyłam 25kg i w ciągu trzech miesięcy ich nie było- kilogramy później same lecą.
Za to niestety rozstępy na brzuchu mi wyszły 5minut po porodzie w skutek zmniejszenia się szybkiego brzucha.. oby tera nie doszły noweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 20:54
-
Lubieswieczki wrote:No to muszę się tam jutro wybrać
Pojadę od razu po fryzjerze
jak mnie stary w nowych włosach i cyckach jutro zobaczy to oszaleje 😂
U mnie pieprzyki sa ciemniejsze i we wczesniejszej ciazy tez tak mialam. Niepokojace jest jak szybko rozmiar sie powieksza, robi sie nieregularny lub o roznych zabarwieniach, saczy sie plyn, nie rosna wloski w tym miejscu czy jest wypukle- to zawsze powinno niepokoic, a jak tylko ciemnieje to poprostu jest wiecej melaniny
Lubieswieczki lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Witam wszystkie forumowe koleżanki.
Na wstępie : cieszę się że niektórym poprawiłam humor historią z bananem i pierogami
Miałam dzisiaj kontrolną wizytę. Bardzo się denerwowaliśmy, bo tydzień temu była mowa o tym że klopsik jest za mały i jak tak dalej będzie, to będziemy leżeć w szpitalu...
Wyniki są takie. Klopsik przybrał przez 9 dni UWAGA!! 600g i teraz waży już 2,5kg. Wszystko nadrobił. Szyjka tydzień temu miała 3cm, a dzisiaj 2,8cm... Główka jest już baaaardzo nisko i dalej utrzymuje się teoria wcześniejszego porodu. Mam leżeć i pachnieć, co jest dla mnie czymś okropnym, bo ja bardzo aktywna jestem. Dopiero od poprzedniego weekendu przestałam pracować i zwyczajnie nie mogę się odnaleźćna szczęście wszystko jest ok z klopsikiem.
Pozdrawiam wszystkie laski, witam też nowe w naszym groniei trzymam za wszystkie kciuki jeśli chodzi o wizyty i ogólnie o wszystko
:*
lgia1, monkle, Mańka, manda21, Kaska, Karmazynova, Arashe, Laurka lubią tę wiadomość
-
Uwehme mnie prowadzi Grążawski. Termin porodu jeszcze nie ustalony, ale chciała bym jak najbliżej terminu. Z karty ciąży mam na 1.09. My w zasadzie też mieliśmy sesję rodzinną . Robiliśmy w lasku przy PKM Jasień.
Magda też mam koleżankę , która jechała rodzic do Wejherowa . Bardzo sobie chwaliła ten szpital .
Leksi powiększonych pieprzyków nie zauważyłam , ale przypomniałaś mi , że muszę się wybrać profilaktycznie do dermatologa żeby obejrzał , bo mam dużo .
Pom pon - relaniumale masz dobrze . Ja po tych tabletkach miałam zawsze jakiś przypływ świetnego humoru.
Dziewczyny , a torbę do szpitala pakujecie według jakiejś listy , czy tak instynktownie ? Ja stoję nad nią i zastanawiam się co wrzucać i ile tego. W ogóle ostatnio mam wrażenie, że mam budyń zamiast mózgu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 22:26
Pom-pon lubi tę wiadomość
-
Laurka coś się nie odzywa. Halo, wszystko u ciebie ok?
A ja dziś miałam taki radosny dzień po wizycie, jakoś się pozytywnie nastawiłam, a wieczorem naszło mnie, że to już i że wcale nie musi być jak poprzednim razem, że na kilka dni przed zaczęły się skurcze, tylko może odejdą mi wody i trzeba będzie jechać zaraz do szpitala i nie znam dnia i godziny. I włączył się syndrom wicia gniazda, chciałam już prasować, myć umywalkę, wc, ale postukałam się w głowę na szczęście. Chociaż do jutra to odłożę jak odpocznę.Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️