Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też się witam... niewyspana..... o dziwo nie przez ciążę lecz imprezę sąsiadów, którzy fajki palili na balkonie całą noc, to wszystko wlatywało nam do pokoju więc czuję się jakbym spała w palarni
mój mały też daje popalić i pierwszy raz czuję go bardzo nisko w szyjce.... rzeczywiście mało to przyjemne
Kaśka gratulacje kolejnego tygodnia
ja chętnie pojechałabym na plażę, ale tu korki nieziemskie do września więc niestety z morza korzystają turyściWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 08:44
-
Dargol, ja mam twardnienia silniejsze tak od paru dni. Nic nie boli, tylko brzuch sztywnieje. Tylko ja mam wrażenie, ze to efekt ruchów Małej, bo to jedno z drugim zazwyczaj się łączy.
Dargol lubi tę wiadomość
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Hej ale wy jesteście poranne ptaszki
ja spałam do 9 za to długo nie mogę zasnąć. Często budzę się w nocy znowu na siusiu , wiec chyba macica już zeszła w dół. Jeśli chodzi o twardnienia to ja mam cały czas. Tylko też czasem nie wiem czy to efekt tańców małej czy skurcze. Do tego puchnę i bolą mnie pachwiny. Wczoraj w szkole rodzenia mieliśmy ćwiczenia na piłkach i powiem wam, że fajna sprawa już teraz daje ulgę. Idę szykować śniadanko, ponieważ apetyt niestety całą ciążę mi dopisuje
Miłej niedzieli dla was !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 09:17
-
Dargol- ja mam twardnienia jak więcej pochodzę albo właśnie jak mała się rusza i wtedy wszystko mi się napina
Magda.g- i Twój synek gdzieś zawitał za blisko szyjki powiadasz? Grunt ze wcześniej nie miał takich pomysłów to nie miałaś tych atrakcji haha:)
Pola- ja w poprzedniej ciąży dużo na piłce siedziałam i skakałamfajna sprawa! Zazdroszczę ze się nie wybierasz jak idziesz siku!
Gdybym miała rodzic ta mała kluskę w takim terminie jak mojego syna to zostały mi rowno co do dnia dwa tygodnie z brzuchem 😱 właśnie sobie to uzmysłowiłam i jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 09:21
-
magda.g85 wrote:Mama_Zuzia no paranoja dopiero teraz czuję co to znaczy
jak tam smyrnie to aż zakłuje i ewidentnie czuję tam też ruchy
A nie mówiłam? 😂🥴 ja się wtedy prawie ze w pół zginął bo to takie nieprzyjemne -
Dołączam do grona niespiacych. Dziś spalam 4,5h, i to oczywiście snem przerywanym. Fizycznie i psychicznie nie wyrabiam w tej ciąży!!
U mnie skurcze są coraz dłuższe. Trochę złagodniały gdy zaczęłam brać systematycznie magnez. Ale częstotliwość nadal 20-30 na dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 09:46
-
Ja już miałam nic nie kupować, przecież wszystko mam... No ale siedze i zamawiam opaski na główkę dla Małej
zakupoholiczka. A jeszcze jutro idę na badania, a obok jest sklep z różnymi pierdołami typu maskotki... I ja wiem, że to bez sensu, bo wszyscy będą pewnie z pluszakami przychodzić. Ale pewnie nikt nie wpadnie na to, że ja marzę o konkretnym pluszaku z konkretnej firmy. Więc no muszę kupić sama...
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Hejo
ja dziś o dziwo w miarę wyspana mimo że młoda o 4 rano chciała jabłko i wodę
mnie najbardziej wkurza to spojenie lonowe jakby mnie ktoś tam skopal, a tak jakoś się kulam, w środę wizyta ciekawe co usłyszę
. Smyra nie na dole też czuję tak jak Wy
pociesza się że już naprawdę za chwilę i będzie mala:) a co do młodej wczoraj powiedział do mnie daj mi żyć super oczywiście podlaoala to od ojczulka swego świetnie
-
Gomerka- tez ostatnio mi przyszły właśnie opaski.. i zawieszka do smoczka.. i kolejny smoczek tylko w innym kolorze. No masakra cały czas znajduje jakieś niezbędniki hahah
Gomerka- o jakim pluszaku marzysz i gdzie ten sklep?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 09:51
Gomerka lubi tę wiadomość
-
Zuzia, ja się obawiam co to będzie potem... ktoś mi powinien odciąć dostęp do konta. Pocieszam się, ze może po porodzie będę zbyt zmęczona, żeby szukać takich cudów... a najgorsze jest to, ze te zestawy matka córka są takie urocze... już mamy pare takich pasujących zestawów 😂
Marzy mi się panda albo lew z Jellycat. Sklep Matuli, na Ruczaju. Mały, ale maja tam właśnie Jellycat, Little Dutch, Memi itp. Czyli wszystkie te słodkie markimaja tez stronę internetowa, ale ja to mam po drodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 09:57
Mama_Zuzia, Mańka, AnnaB. lubią tę wiadomość
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Gomerka wrote:Zuzia, ja się obawiam co to będzie potem... ktoś mi powinien odciąć dostęp do konta. Pocieszam się, ze może po porodzie będę zbyt zmęczona, żeby szukać takich cudów... a najgorsze jest to, ze te zestawy matka córka są takie urocze... już mamy pare takich pasujących zestawów 😂
Marzy mi się panda albo lew z Jellycat. Sklep Matuli, na Ruczaju. Mały, ale maja tam właśnie Jellycat, Little Dutch, Memi itp. Czyli wszystkie te słodkie markimaja tez stronę internetowa, ale ja to mam po drodze.
Lew jest przefajny! Mi się króliki bardzo podobaja -
Króliki tez... nawet myślałam o takim zestawie, królik, królik grzechotka i królik pozytywka 🙈taka stara a taka głupia 🙈
No ale Stary kupił sobie Lego, oczywiście dla dziecka. Nie wiem, jakiego, skoro to samochód z silnikiem, czyli ruchomy i to generalnie 14+...jakoś nie widzę mojej Księżniczki bawiącej się tym zestawem.91, Aster4n, Mańka, k878 lubią tę wiadomość
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Dziewczyny, piszecie o smyraniu i ucisku na dole. Ja tego nie mam. Moja mała wysoko, ułożona miednicowo, głową mi uciska żebra i nie mam czym oddychać. Dostałam skierowanie na cc na 3 września z powodu tego ułożenia. Zobaczymy czy się obróci. Czy są tu jeszcze inne dzieciaczki z głową w górę? Macie nadzieję, że się obrócą?
-
Ja tez, choc u mnie to chyba byl wczesny okres studiow. Ale nie slucham ich od lat, bo kojarzy mi sie jednoznacznie z bylym i od lat nie potrafie. Teraz mi sie pierwszy raz od dawien dawna cos przypomnialo.
Ula jak Ty sie czujesz??08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja czuję się już całkiem dobrze. Co prawda dostaje antybiotyk bo miałam wysokie leukocyty ale generalnie czuje się ok. Marcelinka leży już bez cpapu. Wczoraj mogłam ją dwa razy przystawić. Czekam na pediatrę żeby podpytać jakie miała badania i wyniki. Czekam z niecierpliwością na kolejne przystawienie. Miłej niedzieli dziewczyny 😉
Laurka, manda21, pola0909, AnnaB., Arashe, Agusia_pia, Karmazynova lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny - zapoznalam sie wlasnie z Jellycat. U mnie jest motyw syrenki i swiat podwodny i znalazlam: konika morskiego, wieloryba, rozgwiazde, krewetke, lobstera, narwhala, osmiornice i zama syrenke 😀 Na amazonie te pluszaki cale szczescie kosztuja 25-30 dol, bo za 90-160 to w zyciu bym nie kupila.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 10:35
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya