Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
I na zimę spora gondola, więc na spokojnie mi się tam kluska do wiosny pomieści
Dzisiaj przygotowałam ubranko na wyjście ze szpitalato już takie realne! Na pobyt nie biorę ubranek bo w szpitalu mają i dają. A później nie muszę ich pilnować i prać po użyciu;)
Mama_Staszka, Mańka, Ula_Lbn, pola0909, Agusia_pia, łania, k878, Lenka82, monkle, Laurka, Izoleccc, aannkka, RudaAnna, AnnaB. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
AmyLee44, oh nie! To znaczy, że takich uparciuchów jest więcej 😂 Również nie chciałabym być niczym tykająca, przeterminowane bomba i liczę, że na jutrzejszej wizycie lekarka przedstawi mi jakiś złoty plan działania.
Trzymam zatem kciuki i za Twoją wizytę 😁AmyLee44 lubi tę wiadomość
-
Ja Wam pokaze co mi sie podoba do wozka, ale nie stac mnie w tym momencie i nie potrzebuje bo mam stado innych kocykow: https://www.makaszka.pl/akcesoria-poscielowe/komplety/zestaw-niemowlaka.html
I do tego sa organizery i torby do wozka o takich samych motywawach.Annie80 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Kaska wrote:Alex jaki rozmiar tych ubranek? Jakieś duże mi się na zdjęciu wydają
Mama Staszka mój do 3 roku taki był. A jak teraz do szkoły idzie to by do 9 spał. Załamka50 przygotuję też ale wydaje mi się że będą za małe.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ostatnio się wkurzyłam, bo kilka tych ubrań które kupiłam niedawno na córkę w rozmiarze 56 wypada takie same lub większe niż ubrania po synu /których większość jest 62/. Dramat. Ja nie wiem co z tą rozmiarowka.
Tym bardziej że moja raczej wielka nie będzie. -
Ja od koleżanki dostałam wkładkę do gondoli minky kocyk i podusie płaska i motylka. W zestawie do łóżeczka też bylabkolderka do wózka https://allegro.pl/oferta/jukki-zestaw-5-elementowy-grochy-i-szare-minky-7853616746?reco_id=297ea628-bdca-11e9-a38a-6c3be5c06da0&sid=041047f9c36843e364ecb91b45c568a2755aa386fe7e14ee7421a14291fbf951
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 15:01
-
Ja do wozka mam kocyki mam rozek mam coeply pajacyk wiec mysle ze starczy.
Ja musze jeszcze zrobic "paczki" dla meza co bedzie mial mi przywiez do szpitala np z ubrankami dla malego albo koszule dla mnie na zmiane czy ubranko do wyjscia. Wlasnie sobie o tym przypomnialam -
Kurcze, ja to w ogóle nie mam ubrań 50 😂a do wozka mam kombinezony, cieńszy i grubszy plus ewentualnie kołderkę. Gondola ma to zamknięcie od góry, wiec myśle, ze śpiworek będzie zbędny. Ale głupie pytanie - czy dziecku do gondoli na zimę się daje jakiś szalik/czapkę? Bo te kombinezony maja kaptury, ale już np golfu nie...Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Gomerka- moja córka jest grudniowa i ja jej zakładałam cienka bawełniana czapeczkę żeby przylegała i na to miałam taką polarkowa. A co do szalika to świetnie moja siostra mnie uświadomiła.jak rodzilam Olę. Szykuje ubranka do szpitala na wyjście i dzwonie do mojej siostry i mówie jej "ej ale ja żadnego szaliczka dla tej myszki małej nie mam" na co moja siostra duszac się ze śmiechu mi odpowiedziała: czy ty na prawdę uważasz że taki bąbelek ma wyodrębniona szyję na którą zalozysz szalik?!
także tak:D
Gomerka, Mańka, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
Donosiłam 😎
15 dni i się widzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 15:11
Pom-pon, Kaska, marchev, manda21, Karola9316, Ula_Lbn, Jusi 28, Leksi, monkle, Laurka, Agusia_pia, Mama_Zuzia, Aster4n, Izoleccc, Mańka, Karmazynova, aannkka, Arashe, stayaway, AnnaB. lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
manda21 wrote:Ja Wam pokaze co mi sie podoba do wozka, ale nie stac mnie w tym momencie i nie potrzebuje bo mam stado innych kocykow: https://www.makaszka.pl/akcesoria-poscielowe/komplety/zestaw-niemowlaka.html
I do tego sa organizery i torby do wozka o takich samych motywawach.
Śliczne❤️❤️❤️ Cena trochę mniej:)
-
Cena bardzo mniej sliczna niestety.
Ja bawelniana apaszke taka trojkatna zakladalam zamiast szalika i do teraz jeszcze ich uzywamy jesienia i wiosna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 16:22
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Zazdroszczę wam dziewczyny, tym które piszą że coś dają w szpitalu. U mnie w szpitalu nie dają nic kompletnie. Chyba będę musiała brać że 3 torby. Masakra. Wszystko swoje od A do Z. Nawet podkłady na łóżko nie mówiąc o ubrankach na czas pobytu.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)