!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Joana trzymam za Was kciuki, bądź dzielna 😘❤️
joana lubi tę wiadomość
-
Etam w nocy pare razy zlapalo ale juz przeszlo. Ale w sumie to sie ciesze bo dwa dni temu tylko 1taki straszak mnie obudzil a dzis juz kilka to moze organizm pomalu bedzie chcial zareagowac?
moze sie troche zestresowalam tym wywolywaniem i przyjeciem we wtorek i moze zdaze zeby samo sie zaczelo? Chyba jeszcze sutki pomecze hehe. Bo meza to chyba nie uda mi sie namowic. W ten weekend swietujemy ostatnie dni we troje-mamy isc do restauracji i na spacer no i musze nawyprzytulac na zapas mojego starszaka.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap super pomysl na ostatnie chwile we troje 😊
Dzia za wszystkie kciuki. Kochane a czy któraś wie czy na oddziałach pediatrycznych to jest zywienie dla rodzicow ? Nadal nis dostalam sniadania i zastanawiam sie czy wczoraj nie powinnam cos ze soba wziac.
Edka dokladnie to nas najmocniej zmartwilo, ze on ciagle chcial spac az serce bolalo 😪Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Kurde chyba wody mi się sączą... To napewno nie mocz, sluz też nie. Jak długo przed porodem może to trwać? Od wczoraj wieczorem zauważyłam
-
Pogoda oby u Ciebie to jednak były wody.. 🙈 Nie sprawdzaj papierkami! 😅
Pap jak u mnie nic nie ruszy, ja we wtorek też się kładę 👍 Będzie Ci raźniej 😉😅pap86, Ninka83 lubią tę wiadomość
-
Właśnie miałam męża do apteki wysyłać po test
no nic czekam na rozwój akcji, dużo tego nie leci, ale wczoraj wieczorem po siku wstałam i mi trochę po nodze poleciało. W nocy też trochę czułam. Złapał mnie w nocy jeden dosc konkretny skurcz, a tak to nic szczególnego 🤷 przy masowaniu krocza mąż zauważył że nie ma żadnego śluzu, ja też nic nie widzę ani na bieliźnie ani przy podcieraniu
-
Te wkładki z apteki, które się barwią na niebiesko może są bardziej wiarygodne.. chociaż z drugiej strony tak sobie myślę, że u mnie papierek mógł się zabarwić z powodu tego śluzu.. 🤔 Dzisiaj też mam tego sporo, bardziej stawiam, że to czop 🙈
-
Ja jakos w sączenie sie wod nie wierze. Albo pojda albo nie pojdą. Wydzielina moze zmienic sie na koncowce na bardziej wodnistą. Leeila to ja Ci zycze jednak weekendowej akcji! Czas na Was
Joana ja tez obawiam sie,ze jedze ie to tylko dla dziecka ale ze przeciez Ty noworodka masz no to musisz dopytac i niech Ci maz walowke prztwiezie bo to pare dni potrwa ten pobyt.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Joana, współczuję sytuacji z Adasiem. Chyba bym zwariował gdyby dziecko mi się przelewało 😱 dobrze że zareagowalaś bo mojej koleżanki córką w śpiączkę wpadła od żółtaczki. Będzie dobrze. Obawiam się że nie dostaniesz jedzenia ale nie zaszkodzi się zapytać.
Leila, to te papierki tak przekłamują?🤔 szkoda że Ci się nie udało. U mnie też nic, myślałam wczoraj wieczorem ze może coś się zadzieje bo mała tak wariowała, uciskała szyjkę, i nawet że 2 skurcze były. Ale potem cisza niestety. Ogólnie bardzo tracę nadzieję że do 15 urodzę, chyba też trochę przez tą szyjkę która się nie chce skracać. Tylko u nas jest tak że jak nic złego się nie dzieje, łożysko sie nie starzeje, z dzieckiem ok to lekarz karze zgłosić sie na oddział 2tyg po terminie czyli koniec września. Jak pomyślę że mam jeszcze prawie miesiąc chodzić z brzuchem to masakra 🙈 ta moja mała koza to taki uparciuch widzę że hej, istna baba 🤣
Ale powiem wam że mężowi chyba też wróciła ochota na seks. W sumie mi też 🤪 no i daje się czuć że mieliśmy takie braki bo jestem tam tak wąska że jestem ciekawa czy mała się przeciśnie 😂 a miałam taki orgazm że nigdy w życiu takiego nie miałam, aż mąż się śmiał 😱😅 dlatego myślałam że to + masaż jaki mi zafundował coś da ale dupa- koza siedzi 🙊
Ptysio, ja myślę że u Ciebie to wody. Bo tak jak każdy mi mówi że to jest takie chłop nawet po siku że nie wiesz czy czasem się nie posikałaś 😅 trzymam kciuki żeby u Ciebie były to wody 💪👍
Jutro muszę zadzwonić do księgowej co jeśli nie urodze do terminu bo do terminu mam l4. Nie wiem czy jeszcze mogę l4 wziąć czy muszę na to wcześniejsze macierzyńskie przejść 🤔Pogoda, erre lubią tę wiadomość
-
Audrey to chyba do mnie, a nie do Ptysia
ja też myślałam nad seksami, ale mąż mówi "nie przyspieszajmy, bo jutro mam ważna sprawę do załatwienia" 😅 co prawda w ogóle nie mam ochoty, ale chętnie bym już się rozpakowała
Audrey, Ptysio lubią tę wiadomość
-
U mnie też właśnie było małe ,,chlup" po sikaniu, ale to był ten wodnisty śluz 🙈 Robiłam sobie nadzieję, bo moja mama jak rodziła siostrę to właśnie w ten sposób u niej to wyglądało. Wstawała siku w ciągu godziny chyba 10 razy, bo cały czas miała wrażenie, że jej się chce i coś leci 😝 a to właśnie wody zaczynały się sączyć.. później było duże ,,chlup" 😅
Audrey, nie wiem czy przekłamują czy nie.. 🤷 może w tym śluzie są jakieś śladowe ilości wód, albo mają zbliżone pH - nie wiem 🤷 w każdym razie były niebieskie, dziś nie są 😅 -
Audrey, działaj. U mnie też nie od razu po jednym bzykaniu poszło. Najpierw było we wtorek i nic nie ruszyło, a następnie w środę i dopiero zadziałało. Najlepiej codziennie - jak przy staraniach 😁
Audrey lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Dobra, biorę się za sprzątanie. Jednak mąż mi kupi te papierki albo wkładki. Nie to żebym się wpychała w kolejkę
ale mam obawy, że jak przeoczę sączenie wód, to coś się dziecku stanie... Na szczęście na badaniu we wtorek miałam ich dużo, więc dużego strachu nie ma
-
Pogoda, tak, do Ciebie 🙈
Leila, dziewczyny które teraz u mnie rodziły też miały chłop po sikaniu 😊
Edka, my za dużo się nie staraliśmy bo po 1 stosunku bez gumki mała już się zadomowila w macicy 🙈 ale nie poprzestaniemy 💪 a miała któraś z już mam taką długa, zamkniętą szyjkę i nagle w magiczny sposób jej się skróciła i urodziła? Bo tak jak tu widzę to waszych szyjek albo już nie ma (sory Leila 🤣 ) albo jest już rozwarcie, a u mnie zamknięte te wrota 😔🤔
Też idę sprzątać, łudzę się że jeszcze więcej ruchu coś da 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 09:49
-
Położna mi odpisała żeby po prostu czekać na rozwój akcji, jeśli to wody to będą skurcze
Audrey, joana lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam!!! ❤️❤️❤️ Ale się tu zrobił ruch 😀 trzymam kciuki za kolejne 💪❤️
Joana współczuję wizyty w szpitaluteż się tego bałam, bo jednak moja córcia nie miała w ogóle mierzonej bilirubiny a zazolcona jest nadal. No ale je, wybudza się sama na jedzenie, raz po 2 raz po 4h, no ale sama. Kupy trzaska, dużo sika, więc liczę na to, że najgorsze za nami i bardziej się już nie zazolci. Trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej wyszli ❤️
Domi1995 lubi tę wiadomość