!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pap w pewnym momencie zaczelam ich błagać o cc bo czułam ze już nie wytrzymam już odplywalam przy oddychaniu tak mi słabo było.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola gratulacje;)
Dziewczyny mam pytanie, czy twardnienia brzucha( takie że aż oddychać mi ciężko bo ta macica mi się spina już pod samymi cyckami) czy to są skurcze? Boli miesiączkowych przy tym nie mam,ale jakieś sumie dyskomfort w dole brzucha sie pojawia... Wczoraj nie spałam przez to od 3 do 6... Były na tyle często że spać nie dały... Teraz znów czuje że się zaczyna spinać.
Ogólnie moje pytanie jest takie czy to skurcze? Czy liczyć je w aplikacji( czas trwania, odstepy regularność)? Czy generalnie to tylko ćwiczenia i bez znaczenia jak często są i ile trwają nic z tego nie będzie i trzeba się przemęczyc i nie ma sensu panikować? -
Cześć dziewczyny
oj ciezko Was nadrobić... Gratuluje wszystkim swiezo upieczonym mamusiom i zycze zdrówka maluszkom
U nas od trzech dni wlaczyl sie prawdziwy cycoholik. Od rana do 15 ssie jak szalony. Nie moge go oderwac od siebie. Potem jest troche snu, a w nocy srednik co dwie godziny mleczko i spi. Starszak sie zrobil za to naprawdę ciezki... Nienjest zazdrosny, niby kocha brata, ale zrobil sie glosny i nieposluszny, za sie wsciekam, a potwm sie wsciekam na siebie ze bylam zla, cos moze za mocno powiedzialqm etc. Dzisiaj zauważyłam u synka cos niepokojacego, akirat go karmilam i glaskalam po pleckach i wyczulan guzka nq plecach, widoczny jest zresztą... Nie wkem czy wczensiej nie zuwazylam cxy nie było go... Guzek jest pod łopatka. W poniedziałek muszę isc do pediatry... Bardzo się denerwuję tym...
-
Maddelainen, Chmurka, Natalii, Krokodylica, Audrey, Asia000, katwie27, Ptysio, erre, ancys85, Domi1995, Totoro, Dave87, edka85, Szczęśliwa, joana, Pogoda, Zabka_89 lubią tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola, gratulacje! ♥️
Chmurka, mi się tak spina już od kilku tygodni, ja raczej myślę że to przepowiadające są. A czasami mały mi się tak u góry wypycha, że aż oddychać nie mogę. Podczas ktg takie coś mnie złapało i miało moc 60. Według położnej to przepowiadające które są normalne już na tym etapie. Inna bajka jeżeli są regularne i nie przechodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 22:36
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
nick nieaktualnyLola gratulacje, słodziak
Chmurka wydaje mi się, ze skurcze byłyby bolesne, a jak jest ciagle ta sama częstotliwość, to pewnie tylko ćwiczenia.
Zawsze slyszalam, że jak się nie jest pewnym, czy to skurcze, to nie skurczea jak już przychodzą to nie ma wątpliwości, bo to jednak boli bardzo.
U mnie przypominały bol miesiaczkowy i sie nasilaly z czasem. -
nick nieaktualny
-
Lola, gratuluję małego rudzielca 🥰 czemu nie wiesz o co kaman?🤣
Chmurka, myślę że to tylko przepowiadające, mam tak od kilku tygodni, pytałam o to i położnej i lekarza, oboje mówią że to przepowiadające właśnie. I mówią że jak nie jestem pewna to to nie skurcze 🙈 -
Asia000, Krokodylica, Maddelainen, Ptysio, erre, ancys85, Audrey, Dave87, Totoro, Natalii, Chmurka, edka85, Szczęśliwa, joana, Pogoda, Zabka_89 lubią tę wiadomość
-
Kroko kciuki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lola. Współczuję ale masz to za sobą i maluszka przy sobie. To się teraz liczy. Gratulacje i zdrówka
Kroko czyli Ty również opuszczasz powoli grono nierozpakowanych....
Super będziesz miała z głowy poród! Mocno trzymam kciuki za ekspresową akcję.Krokodylica, Lola. lubią tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Leżę na sali pod ktg, skurczy na razie brak.
Mam nadzieję że się pojawią i że urodzę do rana.
Najbardziej stresuje się moją młodszą córką, jak się rano obudzi będzie mnie szukać.
Mam nadzieję że moja mama da radę ją zabawić.erre lubi tę wiadomość
-
Krokodylica powodzenia i kciuki za szybką akcję.
Córka może lepiej znieść Twoja nieobecność rano jak usłyszy, że dzidziuś się rodzi niż jakbyście się żegnały. Babcia na pewno da radę 😁 nie przejmuj się na zapas tylko przyj i daj znać jak Maksio będzie już na świecie.Krokodylica lubi tę wiadomość