!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola gratulacje i zal ze musialas przejsc tyle bez efektow przed cc.odpoczywajcie
Kroko powodzenia
Ja cala noc w takim jakby bolu brzucha i plecow ale teraz nieco zluzowalo moze to z przeciazenia
Dretwieja mi tez dzis w nocy mocniej rece
Martwilo mnie by tej nocy nic sie nje zaczelo bo dzieci chore....uff juz praeie rano.
Osobiscie wydaje mi sie tak jak wy moeicie o intuicji ze ja nie urodze przed terminem wiec moze teraz poprostu organizm jest zmęczonyLola. lubi tę wiadomość
-
Ancys powiem Ci że masz trochę racji bo jak jechałam do drugiego porodu to myślałam że serce mi pęknie jak wychodziłam z domu, normalnie łzy w oczach miałam.
Nie da mi dzisiaj pospać, zaczęły się skurcze, ale na razie nie dzwonię po położne.ancys85 lubi tę wiadomość
-
Kroko, wepchnęłaś się przede mnie ale to nic 🙈 wybaczam i życzę szybkiego i mało bolesnego porodu 🥰 ja to pewnie się ostatnia wypakuje 🤦♀️
Siedzę na łóżku bo mnie plecy bolą. Na dodatek dłonie mi dziś drętwieją i są jak serdelki 😡
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lola. wrote:Urodziłam małego rudzielca nie wiem o co kaman 🙂 kocham nad życie jest taki malutki i słodki. Poród..... Boże myślałam ze umieram. 12 godzin skurczy krzyżowych. 8 czopków na rozkurczenie szyjki, zastrzyk na rozkurczenie. Oksytocyna zleciała cała. Szyjka puściła, była Zgadzona ale jakaś gruba. Pełne rozwarcie. A on nie mógł wejść w kanał i skończyło się cesarka pod pełna narkoza.
14:54.
3490
56 cm
10pkt
37+6Lola. lubi tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Totoro, ancys85, erre, Natalii, Chmurka, edka85, Asia000, Ptysio, Audrey, joana, Krokodylica, Pogoda lubią tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Chmurka co do skurczów to kwestia bardzo indywidualna. Ja przy piefwszym porodzie mialam od razu bole miesiączkowe, zadnego spinania itd. Przy tym porodzie z kolei brzuch mi sie spinał, czulam spory dyskomfort i ok. 35 tc taka akcja z regularnym spinaniem niczego nie wiosła a potem w 40tc okazalo się, że taka sama akcja to już skurcze porodowe 🤷♀️ kiedy ja na luziku ogladalam sobie serial z mężem 🤷♀️
Lola gratulacje!!! ❤️
Krokodylica dajesz czadu! Kciuki!❤️
Dave87 na czkawkę mozna podawac cyca, moja pierwsza corka miala bardzo czesto i przy cycku przechodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 06:34
Lola., Chmurka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ancys powiem Ci że masz trochę racji bo jak jechałam do drugiego porodu to myślałam że serce mi pęknie jak wychodziłam z domu, normalnie łzy w oczach miałam.
Nie da mi dzisiaj pospać, zaczęły się skurcze, ale na razie nie dzwonię po położne.
Wiem co pisze, bo ryczałam jak bóbr jak jechałam do szpitala 🤦♀️😊 emocje wzięły górę.
Przyj Kochana i się chwal synusiem, czekamy 😁
p.s. Mój Pawełek też z 39 tygodnia (39+3) 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 06:37
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Totoro no właśnie tak myślałam że to moga byrlc równie dobrze straszaki jak i początek akcji po prostu. Jak leżałam na patologii to była dziewczyna której pisały się już całkiem wysokie regularne skurcze a ona twierdziła że nic nie czuję, tylko takie spinanie ale niebolesne.
Ale generalnie u mnie przeszło koło północy i usnęłam;P
Kroko trzymam kciuki! Dawaj znać!
Jej dziewczyny jakie piękne te Wasze dzidziusie! Nad każdym się rozpływam i jak wariatka latam pokazać mężowi każdego slodziaka i wołam że my też będziemy mieli takiego Malucha:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 08:39
Asia000, ancys85, Totoro, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek! 😉❤️ Lola nasze dzieciaczki miały identyczne ,,wymiary" po urodzeniu 😉😅
Kroko kciuki i szybkiej akcji!
Nawet nie myślałam, że przy noworodku dni tak uciekają ❤️🙈 mała jest bardzo grzeczna, praktycznie je i śpi. No i brudzi pampersy 😅 Ale mimo wszystko jakoś tak cały dzień kręci się wokół niej.. Dogadałyśmy się już z moimi cyckami, mała jest tylko na piersi, dodatkowo stymuluje laktatorem żeby je pobudzić do jeszcze większej pracy bo wiadomo, że z każdym dniem będzie większe zapotrzebowanie na mleczko 😁
Pozdrawiamy! ❤️Audrey, Ptysio, joana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to u was jest z tym karmieniem ? Wczoraj o 15 urodziłam i on od tamtej pory nie jadł. Spi tylko. Przystawialam go pare razy ale nic nie leciMikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola mi położna mówiła że w pierwszej dobie to dzdzius potrzebuje objętościowo ilość mleczka wielkości wisienki. I że to ze przy próbie odciągnięcia laktatorem nic nie leci to nic. Że laktatorem w ogóle jest ciężko odciągnąć cokolwiek ma początku.
Ale to tylko teoria. Niech się wypowiedzą te dzieciowe już