!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Leeila śliczna maleńka.
Ja dzisiaj zarejestrowałam Maksa przez neta i za godzinę pani do mnie dzwoni że można odebrać akt urodzenia.toż to szok.
Trzeba pozałatwiac te wszystkie formalności.
Jutro mamy wizytę położnej.Leeila26 lubi tę wiadomość
-
My juz tylko musimy zalatwic kase z naszych ubezpieczen, becikowe i 500plus.
Do smieci podalismy malego ale u nas w gminie do 1 rz dziecka nie licza.
U nas u malego nie dosc, ze ta bakteria ecoli i mamy antybiotyk z probiotykiem. To jeszcze zaczely sie problemy brzuszkowe. Mamy problem z baczkami. Malo pomagają masaze itp 😪
Audrey oby to byl czop i następny numerek zalezal do Ciebie 🥰Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za wiarę we mnie 🥰 zobaczymy jak się to potoczy. O dziwo mam też częstsze bole okresowe, tak miewałam raczej w nocy, i to rzadko, a dzisiaj co chwilę. Nie jakieś mega czy coś ale no coś ćmi.
No z tymi śmieciami to pytałam u samej góry i tak mi powiedzieli także może u nas też nie liczą dzieci do 1 r.ż. 🤔joana, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Joana polecam kropelki delicol lub sab Simplex nam bardzo pomogły przy córce. Na razie odpukax przy synku nie mamy z tym problemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 20:50
joana lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Audrey trzymam Mocno kciuki żeby się samo zaczęło i to już! Oczywiście za pozostałe dwupaki także mocno trzymam kciuki.
A propo papierków. A bon turystyczny zalatwiacie? Bo chyba od razu sie należy, czy nie?Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Audrey trzymam kciuki. I pamietaj ze usg czesto sie myli. Oczywiscie moze mylic si e w ta druga strone (jak u mnie) ale zwykle slysze historie o tym, ze dziecko mialo byc b.ciezkie a wcale nie bylo. A brzuch sie chyba bardziej sciska niz glowa wiec nawet jak jest wiekszy to chyba nie jest tak zle.
-
Bon turystyczny jak załatwi się najpierw 500+.
Nie chce nic mówić ale nie wiem czy mi się wody nie sączą. To możliwe że rano nic a teraz by się cis zaczęło dziać? Wstałam z kanapy a mąż mówi że mam mokrą sukienkę, idę do łazienki a tam na majtkach mokrą plama, pociekło mi po udach i parę kropel na podłogę. Powąchałam i nie pachniało siuśkami. Zrobilam dla pewności siku zrobiłam i znowu trochę mi pociekło. Kurde, mogłam się zsikać i nie czuć 2 razy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 21:28
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i chyba to ten czop bo coraz wiecej i robi się coraz bardziej brązowy, gęsty i lepki, jak śluz płodu tylko brązowy i czasem grudki. Jeszcze nigdzie nie jadę, może zaczekam na jakieś skurcze a jak nie przyjdą a dalej będzie krew to pojadę.
Wiecie, nie chce jechać do szpitala a oni mnie wyśmieją że może się zesikałam 🙈
No i rano wszystko było pozamykane a teraz wody? Takie trochę nierealne 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 21:46
-
Audrey kciuki! ❤️ Na Was już czas, może mała to sobie wreszcie uświadomiła 😅😉
Audrey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAudrey serio, mi rano zaczął odchodzic podbarqiony czop, ale lekarz na wizycie nic nie widział. To był piatek, powiedzial, ze przez weekend raczej nie urodzę i z mezem kupilismy po drodze do domu kilka kilogramów śliwek na powidła... a po północy zaczely się skurcze, o 2 bylam w szpitalu z rozwarciem na 3 cm.
A mąż został z tymi śliwkami i robil powidła, jak ja lezalam w szpitalu 😂 I przypalił garnek 😀Audrey, AHope, joana, Leeila26, Krokodylica, ktosiowa, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Zobaczymy co przyniesie noc 🙈 Na razie się wykąpałam, myślałam że może te krzyżowo podbrzusze bole miną no ale nie mijają.
Jestem zmobilizowana 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 22:17
Chmurka, Anika, Asia000, AHope, Natalii, erre, Krokodylica, edka85 lubią tę wiadomość