!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurka dzieci czasem tak mają,ze niespokijne lub placzliwe choc teoretycznie wszystko ok.
Ja z kolei schizuje,se ten moj maly to tylko je i spi🤪 mam wrazenie, ze powienien miec juz jakies godizny czuwania sam z siebie ale moze to jeszcze za wczesnie. W sensie ma jakies tam czuwanie ale wtedy kiedy sama go aktywizuje bo gadam i nie daje spac. No i jedyna pora jego aktywnosci/czuwania to po kąpieli bo ona go rozbudza na dosc dlugo i tdseba potem po karmieniu lulac zeby zasnal na noc.
No i niecierpliwie czekam na usmiech ale wiem,ze ma czas do8tygodnia. Jak do niego mowie to patrzy na mnie a troche na linie czola bo mam ciemne wlosy.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
U nas biogaia od 3tyg, prężenia na bąki jest mniej na pewno ale nocne stękanie o 5 rano przez godzinę dalej. Kupki były 1 na dzień a teraz już nawet po 3 i mały kleks się trafi. Skoro mowa o kulach, wasze też tak śmierdzą? 🙈 daje espumisan regularnie, czasem ulewa ale myślę że to nie wina leku tylko się obeżre bo jest za łakoma.
W ogóle wczoraj zostawiłam ja na gołej Grażynie ma kanapie bo musiałam butlę zrobić. Jak wróciłam to Agata miała zrobioną wielką kupę i była całą w niej umazana. I się uśmiechała😅😱💩 zaczęłam się śmiać a ona w ryk bo chce jeść. Wzięłam ja do zlewu w kuchni i umyłam 🤦♀️ pokazałabym wam zdjęcie ale takie rzeczy tylko po polnocyc🙈
Katwie, niezmiennie trzymam za Was kciuki 😍 -
Teraz padła ( oczywiście u męża na rękach i on ją bez problemu odłożył;P).
Audrey u nas kupki nie śmierdzą. Tzn da się wyczuc że zrobiła. Fiołkami nie pachnie ale smród to nie jest. Ja bym w recz powiedziała że to jest zapach jej kupy i tyle. Ani przyjemny ani śmierdzący. Dla mnie neutralny;P ale ja może jestem dziwna;P -
erre wrote:Po kp kupki nie śmierdza
Krokodylica, ancys85 lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Moja Kaja ma dziś miesiąc
Nie wiem kiedy to zleciało
Do 2 tyg było Oki a po wizycie pat
Patronazowej placzliwa niespokojna i bóle brzucha być może przypadek może to te kolki
Dwa dni temu dławiła się mlekiem nagle
Dzis zwymiotowala na przewijali ze pływać mogła w ilości
PP godzinie dławiła się na mężu aż ja owdrocilam w dół a teraz mam schizy czy nie stała jej się jakaś krzywda w senie czy prawidłowo potrafię trzymać
Obecnie śpi ale to znaczy że nie będzie snu w nocy
Wciąż ma katar już nie mam polhslu czuć i słychać że go zaciąga i zjada i że to ten katar chwilami ja dlawi
Kaszlu odpukać nie ma
U córki w przedszkolu nauczanie hybrydowe w domu został kto mógł
W szkole syna po wystąpieniu Sejmu nie wiem co dalej jest w 4 klasie wypowiedź ministra mglista nie wiadomo jakie klasy ma na myśli -
Kupki kiedyś była jedna za drugą ale odchyba 2 dni są ok 3 dziennie
Karmienie na traciłam rachubę kiedy karmie i ile razy i ile czasu upłynęło
Ale na pazdziernikowkach któraś z dziewczyn ma apke wydało mi się abstrakcyjne ale ściągam jakąś że sklep play
No powiem wam że spoko po nocy wiem o której jadła a nawet jak długo fajny ktoś miał pomysł -
Audrey wrote:Dave, na fb wpisz LilAna LilAna.
A jak się objawia ten zespół wzmożonego napięcia mięśniowego?ma szczęście w pt idziemy do fizjoterapeuty. Dodatkowo możliwe że wedzidelko będzie do podcięcia i w pon idziemy jeszcze na ostatnią kontrolę bilirubiny bo nadal jest bardzo żółta
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
pap86 wrote:Audrey bo co jak co ale Agatka Ci sie udala 😎 sliczna jest. Ona dlugi tak umie glowke utrzymac? Bo u mojego Szymka dzis polozna wlasnie zaobserwowala prwwdopodobnie wzmozone napiecie w obreczy barkowej (na wizycie przedszczepiennej mam dopytac pediatre) i to sie objawia ttm,ze ma jedba piastke mocno zacisnieta i rzadko ja luzuje (a druga jest swobodna), dosc mocno utrzymuje wlasnie glowe lezac na brzuchu (ale nie az tak pieknie jak Agatka) i jeszcze jak jest w pozycji do gory do odbicia to bardzo glowe sztywno trzyma-i to sa zdaniem poloznej te przeslanki zeby mowic o wzmozonym napieciu. Mam poogladac na necie jak sie robi masaz shantalla i to robic.
Szymi wazy 4780 wiec powiedziala,ze najada sie jak bąk a mleczko mamy jest ze smietaną kremowką 😆
I problemy z brzuszkiem,ktore jej opisalam i zaobserwowala podczas karmienia to moga wynikac ze zlej techniki przystawiania niestety-on lyka za duzo powietrza i jest zagazowany. Jak przyjedzie do mnie za tydzien to popracujemy nad technika przystawiania bo on za plytko lapie sutka i cmoka wiec wpada mu powietrze. No niby kp to taka latwa sprawa a tu patrzcie-od5tyg zle przystawiam malego. A!i jeszcze chyba wedzidelko do podciecia ale to oceni pediatra. Tskie wiesci z dzisiejszej wizyty poloznej. Zlota kobieta. Naprawde. Mloda dziewczyna(mysle,ze moze byc mlodsza ode mnie)ale ma wiedze i zapał. Jesli za tydzien bedzie u mnie ostatni raz to normalnie kupie duze merci w podziekowaniu.
Erre nie wiem czy mozna zwracac takie rzeczy.niby nie otwarte.
Aina spokojnie domowe metody mozesz-nie boj sie czosnku i syropu z cebuli (a to pomaga najlepiej i najssybciej).
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Temat zusu wraca jak bumerang ... dostaliście kasę ? Bo ja oczywiście nie 🤷🏼♀️
-
Asia000 wrote:Nie chodziło mi o takie zwykle przeciąganie się. U nas to wyglada tak ze wygina się do tylu w literę c i bardzo mocno się przy tym spina. I to jest takie gwałtowne i naprawdę silne spięcie, ze często mam wrażenie ze zaraz mi z rąk wypadnie.
i to jest właśnie przez to napięcie mięśni. Czasem ma ataki wygina się i płacze wygięta w literę c i boje się ją trzymać że mi się połamie
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Natalii wrote:Wlasnie, a propo anty...Ja ostatni raz bralam je z 10 lat temu 🙈
Jakos zawsze mam wrażenie, że hormony zle na mnie działały i teraz koniecznie muszę się zdecydować na jakąś pewniejszą antykoncepcję, ale nie wiem, na jaką. Czy te tabletki są teraz jakies lepsze? A może plastry? Macie doświadczenie?
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪