!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja generalnie mam fatalne przyrosty bety, jak przeczytałam mojej gin wyniki przez telefon, to kazała mi pogodzić się ze stratą i przyjechać na usg potwierdzające... a na miejscu okazało się, że jednak jest serduszko. Pęcherzyk niestety bardzo mały, no i te fatalne przyrosty
nie mam dużych nadziei, mam powtórzyć usg za dwa tygodnie, ale chyba wyląduję w psychiatryku do tego czasu
-
nick nieaktualny
-
Chmurka, w pt zarodek mógł mieć max 2 mm, skoro był widoczny, ale bez fhr. Po 3 dniach urósł do 6,5. Ewidentnie rośnie jak a drożdżach. Dla przykładu: u mnie w 5+6 było 2 mm bez akcji serca. Po 7 dniach crl 7 mm i serce. Czyli u ciebie idzie nawet lepiej niż u mnie
Chmurka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ojejku !!! Faktycznie szok ! Nie wiem nawet co Ci napisać... A z drugiej strony jest serduszko...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Szczerze mówiąc to się nastawiłam już, że nic z tego nie będzie, zdążyłam sobie to poukładać w głowie, dlatego usg mnie zszokowało i szczerze mówiąc też zmartwiło, bo tak naprawdę to tylko przedłuża moje cierpienie. Chociaż moja gin twierdzi, że za dużo analizuję. Ech
-
Chmurka moim zdaniem to brzmi pozytywnie.. nie wiem o co chodzi tej lekarce.
Nie wiem chyba masz pecha co do lekarzy..
Co najgorzej wkurza czlowiek placi im za te wizyty a oni zamiast fachowo podejść do sprawy to tylko stresuja....
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki ❤ kazda tu z nas rozumie jak sie martwicie... niby lekarze powinni rozwiac watpliwosci a czasem to tylko ich dokladaja..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Ciri trzymam kciuki żeby było dobrze.
Chyba też bym nie wytrzymała 2 tygodnie.
Mój gin nie kazał mi badać bety.
Na początku ciąży samateż nie badałam.
Badalam tylko przy pierwszej ciąży i niepotrzebnie się wtedy nastresowalam że niby za wolno przyrasta. -
nick nieaktualnyciri wrote:Za dwa tygodnie mam się umówić, ale nie wiem, czy się nie złamię i nie pójdę do kogoś innego po tygodniu. Dziękuję:*
-
nick nieaktualny
-
Anika, zarodek ma 3 mm.
Na nic się nie nastawiam, tak naprawdę utrzymanie teraz ciąży nie wydaje mi się możliwe, ale kto wie, może będę medycznym cudema jak mam nie być cudem, to chciałabym wiedzieć jak najszybciej.
Może sobie zrobię kontrolną betę np. w piątek, myślicie, że jest sens? Myślę tylko pod tym kątem, że jakby zaczęła spadać, to bym przyspieszyła wizytę. Czy tak się raczej nie dzieje i najpierw bym dostała ewentualnie krwawienia i dopiero wtedy by zaczęła spadać?