!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja generalnie mam fatalne przyrosty bety, jak przeczytałam mojej gin wyniki przez telefon, to kazała mi pogodzić się ze stratą i przyjechać na usg potwierdzające... a na miejscu okazało się, że jednak jest serduszko. Pęcherzyk niestety bardzo mały, no i te fatalne przyrosty nie mam dużych nadziei, mam powtórzyć usg za dwa tygodnie, ale chyba wyląduję w psychiatryku do tego czasu
-
nick nieaktualny
-
Chmurka, w pt zarodek mógł mieć max 2 mm, skoro był widoczny, ale bez fhr. Po 3 dniach urósł do 6,5. Ewidentnie rośnie jak a drożdżach. Dla przykładu: u mnie w 5+6 było 2 mm bez akcji serca. Po 7 dniach crl 7 mm i serce. Czyli u ciebie idzie nawet lepiej niż u mnie
Chmurka, Krokodylica lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Ojejku !!! Faktycznie szok ! Nie wiem nawet co Ci napisać... A z drugiej strony jest serduszko...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Szczerze mówiąc to się nastawiłam już, że nic z tego nie będzie, zdążyłam sobie to poukładać w głowie, dlatego usg mnie zszokowało i szczerze mówiąc też zmartwiło, bo tak naprawdę to tylko przedłuża moje cierpienie. Chociaż moja gin twierdzi, że za dużo analizuję. Ech
-
Chmurka moim zdaniem to brzmi pozytywnie.. nie wiem o co chodzi tej lekarce.
Nie wiem chyba masz pecha co do lekarzy..
Co najgorzej wkurza czlowiek placi im za te wizyty a oni zamiast fachowo podejść do sprawy to tylko stresuja....
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki ❤ kazda tu z nas rozumie jak sie martwicie... niby lekarze powinni rozwiac watpliwosci a czasem to tylko ich dokladaja..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Ciri trzymam kciuki żeby było dobrze.
Chyba też bym nie wytrzymała 2 tygodnie.
Mój gin nie kazał mi badać bety.
Na początku ciąży samateż nie badałam.
Badalam tylko przy pierwszej ciąży i niepotrzebnie się wtedy nastresowalam że niby za wolno przyrasta. -
nick nieaktualnyciri wrote:Za dwa tygodnie mam się umówić, ale nie wiem, czy się nie złamię i nie pójdę do kogoś innego po tygodniu. Dziękuję:*
-
nick nieaktualny
-
Anika, zarodek ma 3 mm.
Na nic się nie nastawiam, tak naprawdę utrzymanie teraz ciąży nie wydaje mi się możliwe, ale kto wie, może będę medycznym cudem a jak mam nie być cudem, to chciałabym wiedzieć jak najszybciej.
Może sobie zrobię kontrolną betę np. w piątek, myślicie, że jest sens? Myślę tylko pod tym kątem, że jakby zaczęła spadać, to bym przyspieszyła wizytę. Czy tak się raczej nie dzieje i najpierw bym dostała ewentualnie krwawienia i dopiero wtedy by zaczęła spadać?