!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalii, nie właśnie. On zdecydował, że chce mieć takie samo jak siostra i obydwoje są smokami haha Młody nosi 122 więc na Twojego będzie troszkę większe. Niektóre koszulki jeszcze na 116 z HM na upartego są ok, ale już takie powoli krótkie się robią. Większość ubrań 116 już mam dawno odłożone.
Kurcze, aż jutro ją przymierzę. Faktycznie Twoje takie przykrótkie i M byłoby chyba lepsze. Nie wiem szczerze mówiąc czemu ja im od razu tego nie kupiłam. Ubzdurałam sobie ten otulacz a to wcale nie jest taka super sprawa bo jak dziecko się rozryczy to nie da się go nawet wyjąć z fotelika. I bałam się że synowi się nie spodoba a on zachwycony. Podnosił ręce do góry i mówi "mama patrz jakie rękawy" haha A jak mu pokazałam że da się zdjąć przez głowę bez rozpinania zamka to już całkiem oszalał 😂Natalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalii wrote:Ounai aaa no to jak takie same, to rozumiem przeciez nie wziąłby króliczka 😀
No M by było lepsze do fotelika, ale obawiam się, że mogłoby być za długie do chodzenia 🤔 -
U nas za dwa dni już pół roczku 😁 Czyli połowa drogi do pierwszej imprezy urodzinowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2021, 14:56
Ounai, erre, ancys85, joana, DarlAa, Leeila26, Asia000, Chmurka, Pogoda, Audrey, Ptysio, Natalii, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
My też oficjalnie podajemy do wiadomości, że lewa, dolna jedyneczka się przebiła przez dziąsełko 🦷😊 wieczorem albo jutro obstawiam drugą, więc zęby, jak u starszaka idą parami 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2021, 07:35
Chmurka, Pogoda, Ounai, erre, DarlAa, Asia000, Ptysio, edka85, Leeila26, Natalii, Krokodylica, joana lubią tę wiadomość
-
U nas tez w końcu lewa jedynka na dole się przebiła 😍 prawej już nie dużo brakuje 😊
ancys85, Ounai, Chmurka, erre, DarlAa, Asia000, Ptysio, Leeila26, Natalii, Krokodylica, joana lubią tę wiadomość
-
Audrey wrote:O ja, teraz żeby dzieciaki wam cycuchów nie poobgryzały 🤣 u nas dopiero dolne jedynki idą do góry bo wyraźnie widać zarys także jeszcze poczekamy 😅🙃
U was też tak jest że kto znajdzie pierwszy ząb ten dostaje upominek?
Nie słyszałam o takie tradycji, ale zawsze można ja wprowadzić w życie 😁 zwłaszcza, ze głównie ja mu grzebie w buzi, to będę obsypana prezentami 😆
ancys85, Chmurka lubią tę wiadomość
-
Audrey wrote:O ja, teraz żeby dzieciaki wam cycuchów nie poobgryzały 🤣
-
Co do ząbka, Anielka miała jazde miesiąc, gdzieś od połowy grudnia. Niepokój, gorączka do 38,6, skinienie się itp. Ja obstawiałam zęby, lekarka nie była pewna, bo mega wcześnie (3,5 msc), ale Synek tez szybko zaczął zabkowac, pierwszy ząb miał na 4 msc i3 tyg. Córka miała kulka razy badany mocz i krew. W końcu lekarka zobaczyła, ze zęby w dziąsłach się przesuwają na swoje miejsca i to daje czadu. Trwało to miesiąc. Od 5 tyg spokój. 2 dni przed pojawieniem się żabka Aniela dużo w dzień spała, za to wieczorem niespokojna. I przez te 2 dni mało cycala.
Ps jeszcze 29! 🤦♀️
-
Jaki to jest bezsens ... najpierw boli zanim wyjdą, później boli jak się psują, boli jak się wyrywa 🤦♀️ A później i tak kończy się na sztucznych 😆 ale gdyby nie te zeby to by była d**a z gęby 🤣
Chmurka, Leeila26, erre, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTosia dzisiaj konczy 5 mcy
I ma humorki ehh
Fajnie, że juz sie pojawiają ząbki. U nas nie widać, choc wszystko ciumka co się da i na pewno ją swędzą.
Moj syn dostal pierwszego ząbka w 13 mcu, jestem ciekawa jak będzie u Tosi.ancys85, Audrey, Chmurka, Krokodylica, DarlAa, erre, joana, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Ale wysyp ząbków! Super! U nas widać jakiś tam zarys i ja już dawno myślałam, że to TO 🤦😅 ale jednak nie 😂 Dziewczyny a jak dzisiejsza noc w połączeniu z tymi zębami?
Pogoda mistrz z tą dupą z gęby 😂😂
Tak strasznie mi lecą te tygodnie i aż się wierzyć nie chce, że znowu jest piątek. Kiedyś człowiek tak wyczekiwał tego piątku, a teraz to mi to w sumie bez różnicy jaki mamy dzien, oby dobry 😂😂
Aa i zamówiłam wreszcie pierwsze książeczki 😂🙈 Księgę Dźwięków, Pogłaszcz zwierzątko i dwie Kicie Kocie 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2021, 12:06
Chmurka lubi tę wiadomość