!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Leeila26 wrote:Kurcze laseczki tak sobie myślę, że fajnie by było z jakąś z Was (albo z jakimś z Was - to dopiero by było! 😉) wylądować na kolejnym ciążowym wątku.. 😂 możee.. luty 2023 😂 Kto chętny? Otwieram zapisy! 😂 Ostatnio właśnie stwierdziłam, że kolejne dziecko chce na wiosnę 😅 (marzec nie, bo wątek marcowe mamy kiedyś przyniósł mi pecha 🤷) Nie wyobrażam sobie siedzenia znowu w domu w zimę z nie mobilnym dzieckiem 🙈 I w dodatku 2-3 latką 😅 No i końcówka ciąży na przełomie lipca/sierpnia też nie była za przyjemna.. luty będzie idealny! 🙈
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Kwiecień też fajny, przytulanie w lipcu ok, ale w przyszłym roku 😂
Audrey marchewka zdecydowanie smakuje! 😅
Ja podaje wodę źródlaną z niską zawartością sodu. Dawałam już Mama i Ja i jakąś Aque Kids. W moim przypadku woda z kranu odpada, nawet przegotowana bo jest tak twarda, że zęby można połamać 😂Audrey lubi tę wiadomość
-
Audrey Twoja córa rozwala 😍 jakiej firmy słoiczek dałaś?
Ja kupiłam wodę mama i ja
Leeila jak można zeby na wodzie połamać? 😂😂😂 hahaAudrey lubi tę wiadomość
-
Pogoda, bobovita 😉
Co do wody no to my od początku mm i gdybym miała kupować wodę specjalną dla dzieci to bym nie zarobiła. U nas do mleka i do picia zwykła kranówa przegotowana . Ale przyjmuje się że niemowlętami podaje się wodę z jak najmniejsza ilością minerałów.Pogoda lubi tę wiadomość
-
Ja na początek kupiłam, ale chyba będę dawać przegotowana, bo i tak gotujemy filtrowana odkąd mamy nowy czajnik 😁 poza tym trzeba ograniczać zużycie plastiku a na naszej wodzie zębów się nie łamie 🤣🤣🤣
-
Julus mało zjadł, a i tak zwrócił ta marchewkę ale oczywiście po cycu się obrócił na brzuch wiec nie ma co się dziwić ze był rzyg 🤷🏼♀️ Co do kupy to nie wiem, ale myśle ze to co zje może mieć wpływ na kolor
-
Audrey skoro marchewka jest w kupie to chyba odwrotnie, raczej trawi 😄
Pogoda tu nie ma nic do śmiechu.. jakbym zrobiła herbatę z takiej wody prosto z kranu, kamień centralnie skrzypi mi w zębach. 😂 Dla nas filtruje i wtedy jest ok, ale ta woda i tak jest o wiele ponad normę za twarda (robimy testy wody, bo mamy akwarium). Dlatego moje dziecko jest bardzo nie-eko.. 😂 nie dość, że pampki to jeszcze butelki po wodzie będą 😂
Pogoda lubi tę wiadomość
-
Audrey wrote:Dobra, jestem zielona to się pytam. Właśnie była pierwsza kupa po marchewce. Trochę normalnego koloru ale głównie pomaranczowa (oszczędze was i nie dam zdjęcia 🤣). To normalne? Czy to znaczy że Agata nie trawi marchewki?
-
Ja wiem, że nisko zmineralizowana, tylko bardziej mi chodziło o konkretne marki 😅 Dla starszaka kupowaliśmy najpierw Żywiec Zdrój, ale to drogo wychodziło, a potem przeszliśmy na jakąś wodę z Lidla, niby z atestem, ale potem gdzieś wyczytałam, że nie jest dobra do picia dla niemowląt, bo ma napis, że służy do przygotowywania posiłków. Więc mam mętlik w głowie 🤪
-
erre wrote:Ounai, co to za firma?
Audrey, nie przejmuj się. Teraz może nie przetrawiła a potem zacznie. Spokojnie, brzuszek musi się przyzwyczaićAudrey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChmurka zaakceptowane
Ounoi haha czad. Myslalam, że syn wybrał tylko dla siebie, czadersko Marta w smoku wygląda 😀Zresztą Tymek tez. Jak zdecyduję się kupić tez Jaskowi to wiadomo, że smok 😂
Ale dzięki za zdjęcie, L spoko wygląda, powinni ponosić. Moj nosi ciuchy 116, wiec pewnie podobnie.
Jestem ciekawa jak wygląda ponczo Marty na Twoim foteliku?
U nas tak
https://naforum.zapodaj.net/6740971764b8.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 19:31
DarlAa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogę wkleić miniaturki w każdym razie tu ma grubszy pajac ocieplany pod spodem, bo bylo -15 i jechałyśmy po brata do przedszkola, qiec 15 minut czekania na mrozie, ale normalnie zakładam jej zwykłego pajaca frotte. Ale wlasnie u nas jakies krótkie sie wydaje. Tylko myślę, że to na chwilę, potem bedzie ok, bo glownie wlasnie do wyciągania jej z auta.
-
Erre bo z tym wszystkim to zgłupieć można. Też kupiłam najpierw żywca, ale później doczytałam, że ma za duża ilość sodu i kupiłam inna 😂😂
Ounai ekstra! Marta ma fajną minę 😃 ,,O Boże, jestem smokiem" 😂 Jakbym Was spotkała w sklepie, na bank bym się obejrzała z fascynacją i zaciekawieniem 😃
Jak wytłumaczyć Ameli, że dzisiaj leci ,,Na sygnale" i ma się nie budzic? 🤔