!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka ja zaczęłam kilka dni temu. A rozszerzac dietę planuję za tydzień-dwa. Zaczęłam wcześniej żeby Aniela oswoiła się z kubkiem itd. póki co więcej leci po brodzie niż pije;P liczę na to że jak zaczniemy rozszerzać dietę to już coś się tam uda jej wypijać
-
Ja podaje od czasu kiedy zaczęłam rozszerzać dietę. Z Doidy nawet fajnie idzie, Bboxa jeszcze nie ogarnia i to co pociągnie - wypluwa 😅 mokra jest oczywiście zawsze 🙈
-
Wode zaczelam dawać razem z 1 dniem rozszerzania, tylko wtedy to dla zabawy bardziej traktowal więc woda byla tylko na nim 😅
Ancys dzieki 😘 sprawdzę jak tylko zadziala mi fb, bo ostatnio mam problem i z nim i z ig...Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Pogoda czyli nasi chlopcy to blizniacy we wszystkim 🤣 wozki, foteliki ble.. spanie tylko dla slabych ale i takie same leniuszki 🤣
Moj to byl juz len i w brzuszku, więc widzę ze to juz taki charakter... nozkami wierzga jak szalony. Obroty umie na brzuszek.. ale ile trzeba sie go namobilizowac😅 to samo ze stopami.. na plecy z brzuszka jeszcze nie umie obrotow, ale w tym tempie to nie wiem kiedy złapie.. moze na 2.urodziny 🤣
Za to jako, ze robi wszystko na opak to juz np dzis w podporze wysokim to byl chwile na kolanach 🤷♀️🙈 i wez go tu zrozum 🤣raczkowac chce ale obracac sie po co 🤣 matka przeciez obroci 🤣 a nosic juz nie chce to musi ruszyc sam 😅Pogoda lubi tę wiadomość
Adaś
-
Haha Joana dokładnie normalnie bliźniaki. Co prawda Julson na brzuch przewraca się non stop ale w druga stronę się nie zapowiada. Jak go teraz położyłam na swoje nogi, zgięłam nóżki i zdjęłam do połowy skarpety z batmanem to jakoś się udało go zainteresować stopami
joana lubi tę wiadomość
-
No u nas stopy sa w buzi ale tylko bose, wiec czesto sciagam mu skarepty ale pozniej ma takie lody... Adas na brzuszku lubi ale nawet jak ma dosyc to nie pomysli sam o obrocie na plecy 🤣
Pogoda lubi tę wiadomość
Adaś
-
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Audrey ja od kilku dni słyszę od mojej Tesciowej ze ona w 3 miesiącu już wywar z jarzyn w butelce podawała i kaszkę do mleka dodawała i ze się samemu jabłko tarło i gotowało jarzynki itd ... taka „delikatna” aluzja. Prababcia Julka dziś wpadła akurat jak jadł jabłko z tubki i zdziwiona ze ona nawet by nie wiedziała, ze coś takiego jest. No cóż czasy się zmieniają i ciężko im to pojąć. Nie mówię ze będę jechać non stop na sloikach ale wolałam na początek taka formę. Jutro mu dam świeże jabłuszko
-
Joana to super! Julus miał swoje stopy w buzi raz jak mu fizjo włożyła 😂
-
Dziewczyny spokojnie z brzucha na plecy obrót to do końca 8 miesiąca dziecko ma czas;) teraz podobno najbliższą umiejętnością powinien być wysoki podpór. Tak nam fizjo mówiła. I odpychanie się w tył. Ale Aniela ani o jednym ani o drugim nie myśli;P
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
U nas tez już na dniach minęło pół roku 😊
Wczoraj zaczęliśmy rehabilitacje. Niestety płacz praktycznie cały czas 😔 no ale cóż to dla jego dobra.
Swoją droga pierwszy raz jeździłam gdzieś ze Stasiem całkiem sama. Ledwo zatargalam go w tym foteliku 😜 Masakra ile on już wazy 😜 a dziś powtórka bo jedziemy do pediatry. Tym razem prywatnie. Bo do tej pory tylko teleporady mieliśmy. A mam wrażenie ze jest coraz gorzej.ancys85, edka85, Chmurka, erre, Leeila26, Dave87, Pogoda, Audrey, joana, Ptysio, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Chmurka wrote:Dziewczyny spokojnie z brzucha na plecy obrót to do końca 8 miesiąca dziecko ma czas;) teraz podobno najbliższą umiejętnością powinien być wysoki podpór. Tak nam fizjo mówiła. I odpychanie się w tył. Ale Aniela ani o jednym ani o drugim nie myśli;P
Paweł wyrabia na macie i ostatnio nauczył się wracać z brzuszka na plecy ale o wysokim podporze ani myśli.
Mi rehabilitantka mówiła z kolei że na 6 miesięcy dziecko ma wyciągać rączki do przodu leżąc na brzuszku, np. żeby chwycić zabawkę. -
Dave a masz wyniki glukozy? Bo to jest jednostka insuliny i ją się jakoś porównuje z glukozą.. 🤔 Sama insulina chyba nic nie mówi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 15:49
-
Leeila26 wrote:Dave a masz wyniki glukozy? Bo to jest jednostka insuliny i ją się jakoś porównuje z glukozą.. 🤔 Sama insulina chyba nic nie mówi.
Leeila26 lubi tę wiadomość
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Ja dziś przy obiedzie musiałam trzymać małego na kolanach, bo marudził i tak kłapał buźką patrząc na nas, że dałam mu kawałek ziemniaka z talerza. Tyciusi kawałek, zaczął się trochę krztusić, mąż zaraz w panikę i połowa kawałeczka wypluta. Druga chyba wpadła do brzuszka
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Leeila26 wrote:Ja podaje od czasu kiedy zaczęłam rozszerzać dietę. Z Doidy nawet fajnie idzie, Bboxa jeszcze nie ogarnia i to co pociągnie - wypluwa 😅 mokra jest oczywiście zawsze 🙈
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪