!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, jeśli mogę zapytać, co się dzieje? Z mężem chyba wszystko ok? Bo swego czasu było kiepsko ale pamiętam że pisałaś że już wszystko sobie wyjasniliście? Jeśli nie chcesz - nie pisz 😊 w każdym razie, głowa do góry 👍
Leila, u mnie Agata zdecydowanie chyba woli jedzenie w postaci nie zblendowanej. Bo papki je, ok, ale np brokuł w całości, marchew, kromka chleba to widzę że działa na nią rewelacyjnie i je z chęcią. No ale mam jeszcze słoiki więc muszę je zużyć 🤷♀️ w ogóle wczoraj dałam jej wafelka, oczywiście w opakowaniu. Tak długo gryzła że zostały tylko w środku okruchy 🤣
Tak w ogóle wczoraj szwagierką która jest na grupie majowej mówiła że jedna dziewczynka u nich zmarła 😥 i tak wrócimy myśli co u naszej KATWIE? Może odzywała się do kogoś na priv? Kochana, jeśli to czytasz to daj znać co u was, jeśli może potrzebna jakaś nawet pomóc finansowa czy coś to też przecież można dac znać, zrobimy jakaś zbiórkę czy coś 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 07:58
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Audrey dobrze gadasz. Też się zastanawiałam co u Katwie.
Qunai kciuki. Mam nadzieję że się ułoży.
Dziś ma.sniadanie zrobiłam kaszkę owsiana z Helpa i był szał. Jadła jak opętana. Cała porcje zjadła;P nawet na śliniaku za wiele nie zostało. Trochę tylko pod brodą;P -
Audrey, jeszcze nie jestem gotowa. Ale dużo na nas spadło. Prawdopodobnie mój brat w klasie maturalnej będzie się musiał do nas wprowadzić na jakiś czas, jeśli wypiszą teściową (leży z covidem w szpitalu) to ją też będziemy musieli do siebie wziąć - brat ewentualnie pójdzie do siostry i jej męża. Do tego normalne problemy życia codziennego Tak czy siak z mężem super. Problemy nas zbliżyły. Znowu się tulimy, całujemy, a już tego nie było i sypało nam się dość mocno. Tylko dzieci trzymały nas razem. Czasem myślę, że Bóg specjalnie zesłał nam tą całą sytuację, żeby uratować naszą rodzinę.
A ja mam kolejny zastój. Nie mogę doleczyć piersi od końca stycznia. Właśnie skończyłam antybiotyk i miałam iść na kontrolę do cdl a tu kolejny. Ale cdl zna historię i mówi, że to przez sytuację w mojej rodzinie i żebym walczyła dalej. Tak więc zaciskam zęby, łykam ibuprom na ból i jadęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 13:26
-
Swoim pytaniem mialam na mysli czy ktorys malec stanal na wadze lub przestał przybierac na kp.....
To nie bylo pytanie czy dokarmiac... Ale dzięki za odpowiedzi.
Wracajac do rozszerzania diety nie boję sie podawac jedzenia a zalezalo mi na wyjaśnienie czy ktos tez ma przypadek takiego zwolnionego i przyrostu
Przedszkoke corki od dzis jest na kwarantannie takze obserwujemy sie i czekamy co przyniesie los
-
Aina, moja mała słabo przybiera, na ostatniej wizycie ważyła 6700 (waga ur 3780). Na początku dobrze przybierała, na grudniowej wizycie nie spodobała się waga lekarce. Anielka dostała skierowanie na usg brzuszka i do neurologa. Usg wyszło poprawne, neurolog te mówi, ze jest ok. Mała cały czas przybiera, tylko mało. 26 marcamamy kontrole u neurologa.
-
...ale tu cichutko ostatnio 🙉
Dziewczyny odzywać się co u Was i dzidziulków!
Joana, AHope, Ptysio.....o Katwie i Mikołaju też często myślę.
Ounai życzę żeby szybko wszystko poukładało się po Twojej myśli.
Audrey zdaj proszę relacje wizualną o tej huśtawce 🤪 na różnych aukcjach, są różne przedziały wagowe, nawet jest XXL do 35 kg 🙉 ale jakoś nie widzę córki w tej huśtawce (4 lata - 16 kg.) 🙊🙈 no chyba że można ją jakoś potem zmodyfikować 🤔 co sądzisz?
-
Dziewczyny wczoraj rano dostałam krwawienia. Myślałam, ze to w końcu okres, ale wieczorem już był sam śluz. Dziś rano tez czysto ... powinnam się martwić czy to normalne przy kp? Dodam, ze przy tej krwi na papierze zobaczyłam Ok 0,5 cm tkanki, ale nie zakrwawionej 😳
-
Pogoda u mnie zanik rozkręcił się okres przez kilka dni były takie plamienia.. nie wiem tylko co rozumiesz pod pojęciem ,,tkanka".. byłaś po ciąży na kontroli? Nie pobolewa Cię brzuch tak ,,okresowo"?
Idziemy dzisiaj na szczepienie, eh.. W dodatku Ameli coś pochrzaniło się ze spaniem.. usypiam ją zawsze o 19, przedwczoraj obudziła się o 22 i tak zeszło do północy.. wczoraj o 21 i też z godzinę usypiała ponownie 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 08:51
-
Ale tu cicho 😱
Ancys, jak Agata pójdzie na dłuższą drzemkę (14.00) to porobię Ci zdjęcia 😊 młoda parę razy w niej była ale fizjo kazała jeszcze nie używać, ale już nie ma asymetrii więc następnym razem się zapytam czy już można. Ale mąż 80kg i zawiesił się na niej i nic nie puściło 🙈
A nam dziś stuknęło 6 miesięcy, jeju mam w domu półroczniaczka🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 08:50
ancys85, Chmurka, Leeila26, erre, Pogoda, edka85, Zabka_89, pap86, joana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Leeila to nie było plamienie tylko czysta krew. Tak właśnie nagle po porannym siku jak się podcieralam. Byłam u ginekologa po połogu, ale chyba muszę się wybrać. Brzuch mnie właśnie nie boli dlatego mnie ta krew zdziwiła, bo nie czułam zeby to był okres
-
Kurcze, non stop wylogowuje...
U nas nocki popsute totalnie, na dodatek mały mi rozkręcił znowu laktację.
Przy RD są głównie wrzaski i uciekanie Zamówiłam książkę z przepisami dla niemowlaka, może mnie natchnie na jakieś mniej nudne gotowanie.
No i ogólnie cały dzień marudzenia. Kładę na matę, to od razu przekręca się na brzuch i wrzask, że nie może zabawki sięgnąć. Jak zniknę z oczu - wrzask, na kolanach - niewygodnie, w bujaczku - żle. Tylko na rękach. Chyba sobie nosidło kupię...
-
Kurde nie kumam mojego dziecka. Nie ma opcji wyjść z nim na spacer w wózku... ani gondola, ani spacerówka. Przedwczoraj ostatni raz udalo się ze zasnął, ale i tak musiałam go uspokoic na rękach. Dziś już wzięłam ze sobą nosidełko, bo wczoraj musiałam wracać z nim na rękach. Także wyszlismy w gondoli, przenieśliśmy się na spacerowA te ponad 9 kg w ortalionowym kombinezonie nie ułatwiało mi prowadzenia wozka 🤦♀️ Także dziś wyszlismy w gondoli, w międzyczasie przerzuciłam go do spacerówki, ale w końcu wózek został pod domem i spacerowaliśmy w nosidelku i usnął 🤷🏼♀️ Czyżby skok nr 248473902948201938302 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 14:17
-
Hej hej hej
Ja was czytam ale co mnie wyloguje to ciezko mi się zalogować spowrotem tzn chce coś napisać patrzę, że wylogowana a dobra tam.
U nas jesteśmy po covidzie i wyobraźcie sobie ze młody też załapał nie wiem czy covid ale był chory gorączka 38,5 katarek na początku myslalam ze to zęby ale za długo to trwało i lekarz przepisal antybiotyk i w piątek jade na kontrole bo skończy nam się kwarantanna. Więc ounai wspolczuje ze teściowa w szpitalu mój teść z covid owego niestety nie wrócił ake yo już wam pisałam i mam nadzieję że Twoja teściowa wróci cała i zdrowa
I przez tą chorobę stracił zupełnie apetyt a już jadl tak ładnie 3 razy dziennie obiadek gotuję sama i różny codziennie jakieś inne warzywko plus indyczek nawet łososia mu juz podawałam oczywiście na parze i z brokułem w formie papki. Joana co gotujesz bo mi już pomysłów brak? Dawaliście już jajko bo chce dać w sobotę i zastanawiam się w jakiej postaci. Mój ma już skończone 7 miesięcy nie wstawiałam zdjęcia to może na 8 miesiąc wstawię śliczne te wasze dziewczynki chłopaki z resztą też