!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie powiedziała tego bezpośrednio do mnie, ale sugerowała to mężowi gdy ja leżałam i ryczałam w pokoju po informacji że serduszko nie bije. Byłam u psychologa i dzięki temu się z tym uporałam szybciej.
Izunia bardzo mi przykro ;( bądź silna! -
Dzidzia dziś ma 0.62 mm serduszko bije pięknie. Niestety zapomniałam spytać ile a na usg nie ma. Następna wizyta za 3 tyg ale oczywiście tyle nie wytrzymam i za tydz mam wizytę w klinice w Warszawie ;p
Dzidzia trochę w tyle bo dziś 6tydz 5 dzień według transferu a według usg 6tydz 2 dzień ale czytam że u was też tak było. Także nie zostaje mi nic innego jak nadal wierzyć że tym razem będę szczęśliwa mama ❤
Pogoda, Monia91:), erre, Jaśmina, Krokodylica, joana, edka85, Natikka123, Asia000, tym_janek, Dave87 lubią tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Agnieszka91 wrote:Dziewczyny ktore przyjmują leki na tarczyce. Czy bierzecie jod? Ja w pierwszej bralam specjalnie oddzielnie a teraz niby mam w suplemencie ale nie wiem czy nie za mala dawka. Kurcze a nie moge sie dostac do endokrynologa.
Mam Hashimoto więc biorę euthyrox. Biorę też jod 100. Byłam w zeszłym tygodniu u swojej lekarki i pytałam czy nie trzeba więcej bo to jest mniej niż w suplementach ciazowych które się bierze na dalszym etapie ciazy. Powiedziała, że nie zaleca się aż tak dużej suplementacji jodu kiedy bierze się już euthyrox(letrox)Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Izunia... 😔😔😔 Ale jak to się stało... Przecież w pon miałaś wizytę i wszystko było ok...4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Izunia bardzo mi przykro... Dobrze, że masz dzieciątko w domu, z doświadczenia wiem, że jest dużo łatwiej gdy nie wracasz do pustego domu, A czekam tam na Ciebie twoje dziecko...
Lola super wieści:)
A ja dziewczyny się oczywiście martwię bo od dwóch dni czuje się napraede świetnie. Mam energię, wróciłam do mojego zdrowego odzywiania, inna osoba niż kilka dni temu. Z jednej strony dobrze, z drugiej jak czułam się źle to wiedziałam że jest dobrze z malenstwem... Jak byłam w środę na wizycie to właśnie mówiłam do lekarza ze czuje się pierwszy dzień dobrze, na co on : "I co i już się Pani martwi? Pani to lubi jak coś się dzieje...". No ale my już tak mamy, każda z ad przeżywa jak jakieś tam objawy ustępują... Chociaż biust mną ciążowy, zylasty. Nie dogodzisz:) Mogłabym pójść jeszcze wmiedzycAsie do tego lekarza z pakietu męża, sprzęt ma słaby ale przybajmniej będzie serduszko widać. Bo u swojego gina wizytę mam 4 marca.
-
Izunia... To straszne... Bardzo mi przykro: (
Lola gratulacje!
A ja jestem w szoku bo z polecenia endokrynologa powtórzyłam dziś TSH i jeszcze robiłam ATPO ft3 i ft4. I ATPO wyszło 0. Ft3 i ft4 w normie ( chyba że są jakieś inne normy dla kobiet w ciąży) a uwaga uwaga TSH wyszło mi dziś 1,8( a wczoraj 2,95) i nie wiem co o tym myśleć. Skolowana jestem. Jak myślicie?Lola. lubi tę wiadomość
-
Chmurka wrote:Izunia... To straszne... Bardzo mi przykro: (
Lola gratulacje!
A ja jestem w szoku bo z polecenia endokrynologa powtórzyłam dziś TSH i jeszcze robiłam ATPO ft3 i ft4. I ATPO wyszło 0. Ft3 i ft4 w normie ( chyba że są jakieś inne normy dla kobiet w ciąży) a uwaga uwaga TSH wyszło mi dziś 1,8( a wczoraj 2,95) i nie wiem co o tym myśleć. Skolowana jestem. Jak myślicie? -
dzwonilam do endokrynolog. Powiedziała że skoro ATPO ft3 i ft4 w normie to żebym w poniedzialek nie przyjeżdżała.
Powiedziała że moja burza hormonów płata mi figle i TSH mi skacze ale kazała kupić jod i brać żeby w międzyczasie nie skoczyło za bardzo. A póki co lekami faszerować mnie nie będzie.
a i mam powtórzyć badanie za dwa tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 16:16