!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha 🤣🤣
Ja to marzę o tym, żeby ogólnie powozić trochę.. niezależnie w którą stronę 🙈🤣 jeszcze w koszu na zakupy nie próbowałyśmy 🙈😅ancys85, Pogoda, joana lubią tę wiadomość
-
Leeila to byłby hit 😆 podejmujesz wyzwanie ? 😂
joana, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
Darika masz racje 😊 no narazie jeszcze poczekamy. Ale pewnie jak do skończonych 9 nic nie ruszy to do jakiegoś skoczymy. Niestety zadnego fajnego w pobliżu dla dziecka nie ma, więc droga znow ponad 100 km albo więcej. Ale trzeba bedzie to zrobi sie 😊
My nadal bez zebow i wozimy sie przodem do mnie 😊
Leila padlam z tego kosza.. moze to jest jakis pomysl? 😅 wogole.. my jeszcze z Adasiem nie bylismy nigdy na zakupach w markecie. Jak tedy radzicie sobie z maluchem? Macie go w foteliku? Adas ledwo zmusza sie z placzem podczas jazdy, bo nie spi wtedy... czy macie go na recach? Czy specjalnie zabieracie wozek do auta?Leeila26 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Booże zaraz by mnie te baby ze wsi do GOPSU podały, że się nad dzieckiem znęcam haha Ale to byłoby świetne! I można od razu pyknąć drugie, wystarczy zamienić górę znowu na gondolę
My kilka razy byliśmy już razem w sklepie, Amelę mamy wtedy na rękach. Nie ma marudzenia, lubi Za to w aucie spokojnej jazdy jest z 15 minut, dlatego tak boje się dlaszych tras te 15 minut akurat wystarczy, żeby dojechać do Biedry -
Ze Stasiem to byłam tylko w Rossmsnnie kilka razy 😜 zawsze wózkiem w czasie spaceru. A gdybym musiała do jakiegoś sklepu z nim podjechać samochodem to przesadzałabym go w mała spacerówkę, bo niestety z łupiny już wyrósł wiec opcja wpięcia fotelika w stelaż odpada. Joana, Tobie Adaś się jeszcze mieści? Ja ogólnie trzymam mała spacerówkę córki w bagazniku samochodu żeby w razie czego moc skorzystać w czasie spaceru. Bo z dwoma wózkami pakować się do windy ciężko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2021, 22:59
-
Ja do biedry i rosska normalnie w ramach spaceru jade, jak sie budzi to zwykle jest zai teresowany gdzie jest i sie rozgladaa jesli placze to podaje mu do rączki a to klucze do domu, a to torbe. Zdarzylo mi sie wracajac ze sklepu,ze zaczal plakac na ulicy i musialam go wziac na rece i pchac nasz wozek-bylo ciezko wiec znow go odlozylam i zagadywalam roznymi apsik a gulululu..smiesznie musialo to wygladac:) ja czesto wozek do auta pakuje bo nezdzimy czasem po starszego do przedszka i idziemy wtedy do parku na plac zabaw albo jak go na angielski woze. Ja woze Szymiaka przodem do siebie jeszcze ale pewnie niedluglbedzie trzeba przekrecic. Mamuski wozkowych placzkow-to moze nosidlo?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja mieszkam w metropoli sklepów więc siłą rzeczy wspólne zakupy mamy zaliczone 😂😂🤪😂😂 jak jadę na zakupy autem to Pawełek siedzi w foteliku który zapinam na stelaż a jak jestem na spacerze i przy okazji robię zakupy to wtedy wozimy się w wózku.
Asia co ja bym dała za windę 😂😂
Leeila ale są takie wózki do kupienia 🙈 myślę że spojrzenia Twoich sąsiadów byłyby bezcenne
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Ja z Julsonem jeszcze nie byłam na zakupach. A przepraszam byłam w żabce może 2 razy 😆 ale my wieksze zakupy robimy on line. Czasem idę do biedry po jakieś małe, alw wtedy wyrywam się sama na shopping zeby odpocząć ale teraz remontują biedre i nie mam gdzie chodzić 😭😭😭 tzn mam bo 2 km ode mnie jest galeria, ale to już za daleko i mogła by mnie pochłonąć 😆
-
ancys85 wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 09:24
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A moja kaskaderka dziś znowu zleciała z łóżka 🤦☹️ i tym razem był już płacz przez chwilę, teraz ja mam wyrzuty sumienia..
-
edka85 wrote:Ja mam taki jak ten poniżej. Super sprawa, bo mogę od razu z dwójką pojechać gdziekolwiek. Oczywiście, syn nie musi siedzieć w wózku, jeśli woli biegać, ale jeżeli jest zmęczony, to bardzo chętnie siada. No i chodzenie do sklepu w takim wózku jest fajne. Bo jak idę tylko z małą, to zakupy ładuję na miejscu starszaka. A do sklepu mała chętnie lubi chodzić. Albo wtedy śpi, albo po prostu ogląda, co jest dookoła.
Edka mój wpis dotyczył konwersacji odnośnie wożenia dziecka w koszu zakupowym 🤪 -
Ok, rozumiem Sugerowałam się zdjęciem i tym, że Leila coś wpsominała o "pyknięciu drugiego"
-
edka85 wrote:Ok, rozumiem Sugerowałam się zdjęciem i tym, że Leila coś wpsominała o "pyknięciu drugiego"
Sam wóz dla dzieci rok po roku jest świetny, jakbym miała mały odstęp między dzieciakami na pewno bym kupiła.
Boskie są też dostawki no i chusty w których jestem zakochana 😍 -
Leeila ucaluj Malutka od forumowych cioteczek. Ja jak zostawiam Szyma na lozku to go poduchami i koldrami naokolo ochraniam ale moj keszcze nie raczkuje ani nie pelza tylko przesuwa sie w tyl wiec troxhe latwiej.
Leeila26 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Jakiś czas temu mała zaczęła mówić baba,dada, a niedawno też tata (oczywiście mąż dumny jak paw). A dziś doczekałam się też mama 😀. Zostawiłam małą w pokoju i poszłam do kuchni przygotować jej obiad. Zaraz słyszę jak pełza do mnie do kuchni i wykrzykuje "mamama". Jaka szkoda, że tego nie nagrałam!
Pogoda, ancys85, Leeila26, joana, Krokodylica, DarlAa, pap86 lubią tę wiadomość
-
Pap dziękuję ❣️ ja tez tak robię, ale już nie pomaga.. 🤦
Edka super! 😍 U nas pierwsze było mama, później baba. Tata jeszcze nie 🤣 no i gada coś w rodzaju ,,niam niam niam" 😅 robi brawo, papa i kręci główką na ,,nie nie"Pogoda, edka85 lubią tę wiadomość
-
U nas jest baba, dada, tata i czasem jakimś cudem mama. Machać i klaskać nie umie 🤷🏼♀️ Ale za to jak pytam „ gdzie jest żyrafa?” (Ostatnio ulubiona zabawka) To od razu patrzy w jej stronę także mądrzejsze to dziecko niż mi się wydaje 😁
-
To mój najczęściej ostatnio gada "duda duda"
No i starszak przywlókł jelitówkę. Właśnie mi zwymiotował 5 raz. Strasznie wygląda teraz, blady, podkrążone oczy, cichy, dosłownie w pół godziny z żywiołowego dzieciaka uszło życie
Teraz czekamy aż resztę złapie...
-
U nas zero gadania,ale na kota jak wolam kot wola:"k" 🤣 tyle ze slownictwa Adasia .. a i jeszcze "am" 😁
Co do fotelika to my nadal mamy baze z pixel avionaut. Ale musimy zaczac myslec o kolejnym, bo jesteśmy na styk 🙃Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.