!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Leeila jest moc 💪😍 niech dobra passa trwa
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
ancys85 wrote:Leeila super, oby tak dalej! 😊😊
Ja uważam, że dziecko powinno od początku spać samo w łóżeczku, lepiej się wysypia i mama i dziecko 😁
Ja tez. Ale z doświadczenia wiem że nie zawsze jest fajnie. Agata 10msc spała w łóżeczku. Od miesiąca nie wiem co sie stało, nie chce spać. Z nami śpi, łóżeczko nie, jestem załamana i nie wiem co robić.
Za 1h mam wizytę. -
Audrey trzymam kciuki za udaną wizytę.
Leeila brawo.
A propo spania to co dziecko to inaczej. Moi jeden i drugi od początku śpią w łóżeczku ale! Pierwszy zasypiał zaraz po mleku a drugi chce zeby go nosić. I pół biedy jesli to trwa pol godziny ale czasami znacznie dłużej. Jest coraz cięższy a ja nie mam pomysłu jak inaczej go usypiac...
W dodatku mam teraz okres, brzuch mnie strasznie boli, noc nieprzespana a tu starszak cały czas chce się bawić a maluch marudny strasznie bo chyba w końcu ząb mu wychodzi przynajmniej tak mi się wydaje... Bo ma bardzo spuchnięte dziaselko.
Padam na twarz dzisiaj 😔Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ja z kolei nie wyobrażam sobie wstawać co chwilę do noworodka, który większość nocy wisi na piersi bo tego potrzebuje 🤷 Także to też taki mój wewnętrzny leń trochę.. na pewno zależy też od dziecka. No ale planowałam w okolicach roku przeprowadzić Amele do łóżeczka, może ta próba będzie ostatnia 🙈
Audrey kciuki zaciśnięte -
Moja mała aktualnie akurat dobrze śpi i w sumie ja też przesypiam noc, a mimo to w ciągu dnia chce mi się spać i najchętniej bym sobie gdzieś padła. Nie wiem, może to przez hormony...
-
Audrey, jak wizyta?
Dzisiaj jakaś kiepska noc, bo u nas też słabo było Mały marudził przez zęby, starszak jęczał, że ucho boli...
Ja jestem zdania, że każde dziecko jest inne Starszak był nieodkładalny i tylko przy nim się wysypiałam. Chyba miał 1,5 roku jak go przeprowadziliśmy do jego łóżeczka.
A małego to mogę przekładać z miejsca na miejsce i się nie obudzi
-
Ja się nie wypowiadam na temat spania 😂 oczywiście zanim Julian się pojawił na świecie, to twierdziłam, ze będę chociaż próbować odkładać go do łóżeczka… ale jak już zaczęłam zasypiać z nim karmiąc go na leżąco i budziłam się ba kolejne karmienie, to nie widziałam sensu odkładania go. Odkładam go po kąpieli, a jak już idę się położyć, to zazwyczaj jakis radar mu się włącza i się budzi. Marzy mi się sen samej w łóżku przynajmniej 3 h serio 😅 a tak na poważnie to po wakacjach chciałabym go odstawić od cyca. Jeśli się to nie uda, to chyba poproszę o pomoc konsultanta snu. Nie mówię o trenerach, którzy zalecają samotne zasypianie. Ja nie zniosę nerwowo jego płaczu, wiec musi być to delikatne rozwiązanie. Macie doświadczenie w tym temacie lub ktoś z Waszych bliskich? Bo nie wiem czy to ma sens … w internecie oczywiście dobre opinie, ale Wam bardziej ufam 😁
-
Audrey super;* gratulacje raz jeszcze;*
Ja się lepiej wysypiam z Aniela niż jak teraz odkładam ja do lozeczka obok. Bo muszę ją przekładać, potem wstawać żeby ją wziąć. A jak odkładam to się lekko przebudzi i muszę leżeć z głową w jej łóżeczku i trzymać ją za rękę. No i czułam się pewniej jak leżała obok mnie. Wiadomo,każde dziecko inne. Ale o wysłaniu się też marzę! Wczoraj Aniela jak zjadła o 19 to dopiero o 24 jadła, ale budziła się do tego czasu z 4 razy;/Audrey lubi tę wiadomość
-
Ptysio, za 5 tyg wtedy badania 1 trymestru.
W ogóle lekarz mówił że mam takie jazdy z miłościami przez to niskie tsh. A glukoza mam powtórzyć jak wyjdzie znowu źle to krzywa.
Chmurka, z ciekawości, jak to wsadzasz głowę do łóżeczka?🙈 w sensie ja sobie nie wyobrażam bo ja mam Agacie łóżeczko opuszczone i nawet nie ma opcji żebym dotknęła głową materaca 🤣🤭Ptysio lubi tę wiadomość
-
Audrey 😂😂 Chmurka ma dostawke.. 😆 ale zobrazowałam sobie siedzenie głową w takim zwykłym łóżeczku 😂 Niech maluszek rośnie zdrowo, a ciąża będzie nudna ❤️ Jee to za 5 tyg już może będą jakieś typy nt płci
Audrey, Chmurka lubią tę wiadomość