!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica ale niefart 😱
ja o mało co nie odwołałam imprezy bo dopadł mnie jakiś wirus i przez kilka dni czułam się jakby coś po mnie przejechało.
Córka od czwartku też w domu bo katar złapała 🤦♀️
Pogoda udanego wypoczynku mimo kłopotów brzuszkowy Julusia.
Darla ja standardowo- piękne masz włosy 😁Pogoda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyErre sto lat ślą Maksia! I zdrowka dla całej drużyny:)
Wspolczuję wychodzących jedynek. U nas dalej dolna jedynka na wylocie, juz czuć ją pod palcami, ale dalej nie wyszła 🙈 tez są płaczki w nocy i marudzi w dzien. Idą jej chyba 3 zehy na raz, bo górną jedynka i prawa czwórka tez z opuchniętymi gulkami i widac, ze blisko. Jankowi wyszedl pierwszy ząb w 13 mcu, takze podobnie. -
nick nieaktualnyPogoda wrote:To ja tez pomarudzę… tak dobrze się zapowiadały wakacje. Julus pięknie na kolacje zjadł dużo a po nocy zwymiotował, w ciągu dnia wydawało się już być w miarę Ok tylko nie miał za bardzo apetytu. W nocy masakra cyc na zmianę z lulaniem, brzuszek go bolał. Rano biegunka i znów wymioty byliśmy już u lekarza. Dostał leki i nie może korzystać z basenu a tak mu się podobało 😢 morza się niestety boi… dziś i tak odpoczywamy w pokoju. Jest mi cholernie przykro i serce mi się kraje jak patrzę na niego jak się meczy
Kroko zdrówka
Za ząbkujące dzieci trzymam kciuki zeby szybko wyszły -
nick nieaktualnyOunai wrote:My właśnie jesteśmy po imprezie roczkowej. Dzieci zebrały prezenty, bo oczywiście goście nie zapomnieli też o Tymku. Marta dostała pozłacanego kolczyki i pluszowego misia od chrzestnego, złote kolczyki od cioci męża, drewniany wózek dla lalek i kasę od jednej babci, odkrywczy domek od drugiej babci, kostkę sensoryczna Little dutch od chrzestnej, ggrający głośniczek Fisher price od wujka, kasę od wujka i prababci.
Tymek dostał doniczki do malowania, taki zestaw kreatywny dwa zestawy lego i malowanki, jajka kinder i kasę.
Wszystkie prezenty trafione, bawi się każdym jednym więc mogę polecić.
Impreza spoko, poza tym, że ja miałam jelitowke która ciągnie się od powrotu z Turcji i dużo wysiłku kosztowało mnie przetrwanie tego dnia do końca
-
nick nieaktualny
-
Eeee No Darla nie załapałam się na zdjęcia
Julus już na szczęście lepiej. Dostał 3 specyfiki od lekarza i jakoś funkcjonuje, ale nas tez złapało chociaż mnie przejechało dwustronnie i w miarę się czuje. Teściowa zdycha, maz tez się meczy. Ale jak widzę nie tylko Turcja słynie z jelitowych wirusowek
Lekarz nie pozwolił Julusiowi pływać w basenie i chyba wiem dlaczego. Wzięliśmy jego mini basenik zeby chciwość trochę skorzystał i zrobił taka turbo wielka kupę, ze pielucha nie pomogła 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2021, 16:44
-
Składam wszystkim solenizantom życzenia urodzinowe 🥳 w końcu to ich miesiąc 😄 niestety nie załapałam się na żadne zdjęcia 😭
Współczuję tez zębów, u nas 11 na stanie 😭
Ostatnio nie mam na nic czasu jakoś, nie mieliśmy nawet okazji nigdzie jechać przez brzydka pogodę.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj staram się nie narzekać, ponieważ moje dziecię oficjalnie kończy roczek. Wierzyć się nie chce. Jak go usypialam przed chwilą to ręce mdlaly a jednocześnie nie mogłam się napatrzec ze juz taki duuuzy jest. Człowiek z jednej strony czeka aż urośnie i będzie bardziej samodzielny bo w końcu będzie spokojna noc I czas dla siebie a z drugiej chciałoby się zatrzymać czas bo tacy mali nas potrzebują i są tacy bezbronni i słodcy... ehhh. Tak mnie też dzisiaj na wspomnienia wzięło...Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ile razy wasze maluchy spia w ciagu dnia i jak dlugo?
Ja moja usypiam 9:30-10:30 a potem 14:30-16:30 i na noc 20:30.
Wlazi sama na zjezdzalnie (po zjezdzalni)
Powiem wam, z bojowa jest jak nie wiem. Jak jej siostra cos zabiera albo sie do mnie przytula to jest atak: drze sie straszliwie i bije starsza siostre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2021, 10:33
-
Sto lat dla kolejnych jubilatów!
Ciężarówki, jak samopoczucie?
U nas wszyscy już zdrowi. Na koniec złapało męża, był umierający, miał temperaturę 37,1C i ładował w siebie ibuprofen jak głupek. Szkoda gadać.
Za tydzień jadę z małym na szczepienie p/odrze i p/ospie.
U nas z drzemkami różnie. Najczęściej są dwie, jedna ok 9-10 i ona trwa od 30 minut do 2h, a druga ok 14-15 i trwa zwykle godzinę. Jeśli na tę drugą nie zaśnie, to potrafi zasnąć przy kolacji w krzesełku
Ptysio lubi tę wiadomość
-
U nas już od dawna jedna drzemka od 11-12 do 13-14. Usypianie na noc 19-20. Pobudki koło 7
-
Moja śpi w dzień dwa razy - od 9.30 do 11 i od 14.30 do 16.
Kotka, moja mała też uwielbia zjeżdżalnię. Sama na nią wchodzi i sama z niej zjeżdża (tyle że na brzuchu z rękoma wyciągniętymi do przodu).KotkaPsotka3 lubi tę wiadomość
-
Moja śpi w dzień raz, i to już od dawna. O 10.30 idzie spać i śpi 2-2,5h. Ale czasem i tylko 1,5h. Na noc idzie około 20, pobudka o 6, ale od 5 juz się wierci. No ale noce u nas są koszmarne, jak już pisałam nie chce spać w łóżeczku i koniec końców i tak bierzemy ją do siebie. Czekam na moment kiedy znowu będzie spać w łóżeczku 😭
Erre, dzięki że pytasz, u mnie bez zmian, mdłości i bol cycków 🙊 ogolnie zapominam ze jestem w ciąży bo nie mam czasu o tym myśleć 🤪 w poniedziałek mam wizytę i prenatalne i już sram w gacie 🤢 -
Audrey to już te prenatalne pierwszego trymestru? Ale to zleciało.. zaraz pójdziecie z Edką rodzić 😆
U nas też pierwsze buty kupione, zdecydowaliśmy się jednak na Elefantenty. Primigi 21 zdecydowanie za duże, 20 za małe.. 🤷 te Mrugały były fajne, ale jakoś wykonania mnie nie przekonała. No i w sumie kupiliśmy te, które Amela mierzyła jako pierwsze. Nie myślałam, że zakup pierwszych butów dla niej będzie taki trudny..
https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001952816/liliowe+buciki+dziewcz%c4%99ce+Elefanten,+t%c4%99go%c5%9b%c4%87+M.prod?gclid=Cj0KCQjwkIGKBhCxARIsAINMioJF7h4v64wgXGHwKLZuALlz-TqnhtV22uj5HCdSUAPFTmBvcteaPRkaAnQ2EALw_wcB