!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pogoda HIT Ci się udał 😊 gratuluję!!
My wyskoczyliśmy na weekend do mojej kuzynki, do Sulejowa. Było fajnie, choć trzy dni z moją ciotką to aż nadto 😂
W tym tygodniu ogarniam dom ze świątecznych ozdób, a dopiero się człowiek do świąt szykował i sylwestra a tu prawie koniec stycznia, i przy okazji porządkuje nasze rzeczy.
W piątek planuje zrobić faworki, dzieciaki już nie mogą się doczekać.
Syn siedzi w domu na zdalnych bo jest do piątku na kwarantannie 🤦♀️ a mnie aż nosi żeby na jakiś spacer iść ale pogoda nie sprzyja u nas od wczoraj cały czas mżawki 🥴
Pogoda lubi tę wiadomość
-
Pogoda gratulacje!!🥳🥳
A po co chcesz robic i to pare razy bhcg? Ja w zadnej ciazy nie robilam. Dwie kreski + usg i wszystko jasne.
Nauczylam spac mloda w lozeczku. Ale tylko do 2giej🤦🏼♀️. Potem biore ja do siebie i kp🤦🏼♀️. Nie mam mocy sie meczyc w nocy.
Mam pytanie do tych ktorych dzieci spia juz same w lozeczkach. Do ktorej wasze dzieci spia ? -
Ja wlasnie obdzwanuam rozne kursy dla dzieci i powiem wam ze kurcze czasu za malo 😩. Bo tyle fajnych mozliwosci jest ale nie moge ich przez 5 dni w tygodniu meczyc. Balet czy taniec a moze akrobatyka sportowa? Gra na onstrumencie, jakas sztuka walki no i angielski by sie przydal 🤦🏼♀️.
Syn narazie chodzi na skoki do wody i to juz jest 2x w tyg. -
Kotka zrobiłam raz betę. Kilka razy robiłam przy Invitro i dlatego tak mi utkwiło w głowie. Beta 3530 wiec nie ma co powtarzać wizytę mam 8.02.
Julus już dość ładnie spał w łóżeczku raz nawet do 3 od 20. Ale od dwóch nocy jest porażka i pospi max 2 h i później już nie da się go odłożyć wiec śpi z nami 🤦♀️ Tez nie mam siły w nocy z nim walczyć 🥴 -
Moja w zasadzie śpi sama całą noc, ale jej łóżeczko przylega do mojego. Jak się kręci, budzi itp, to wtedy kładę na nią rękę i kołysze. Ale żeby spala w moim łóżku przytulona do mnie, to nie. Na to nie mogę jej pozwolić, bo lada moment będzie bobas i muszę być w nocy do jego dyspozycji. Ale rano jak się mała obudzi, to robimy sobie przytulaski i może ze mną poleżeć
-
Pogoda gratulacje!!!! Super!
Zdrowka i siły życzę 😀
U nas było baaaardzo zle ze spaniem, ale dwie noce z rzędu przesypia całe bez pobudki także szok i niedowierzanie oraz radocha oby tak dalej. No i chyba służy mu spanie w swoim pokoju 😊Pogoda lubi tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Dzięki dziewczyny za gratulacje 🥰 dziś byłam na wizycie. Jest kropeczka i materiał na małego człowieczka 😁 serduszka jeszcze nie widać, ale coś tam pulsowało dziś tak naprawdę uwierzyłam, bo poza tym, ze mi wyszło miliard syfow na twarzy, nie mam okresu i cholernie mi się chce spać, to czuje się całkiem normalnie póki co
Krokodylica, edka85, ancys85 lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam z Tajlandii.
Podroz ok. Lot calkiem znosnie. Dwa razy po 6h. starszaki zajeli sie ogladaniem bajek a Livka byla dosc absorbujaca ale dalismy rade. Najgorsze chyba bylo 11h czekania w srodku nocy na drugi samolot w Dubaju ale zez dalisny rade.
A teraz bajka. Czuje sie tu jak w raju i ciesze sie, ze wrocilam tu po ponad 10 latach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 17:19
Pogoda lubi tę wiadomość
-
Super wieści Pogoda, informuj na bieżąco jak rośniecie i co u malutkiego kropka 😊
Ciąża to super czas, te planowanie, urządzanie, zakupy... ostatnio się nawet rozmarzyłam projektując pokoje dzieci 🤭
Kotka wypoczywajcie i cieszcie się sobą😊
My w środę jedziemy na ferie w góry na parę dni i potem dla mnie może być już wiosna 🤪
A co u reszty dziewczyn i naszych wrześniowych brzuchatek?
Leeila obiecywała forumową poprawę 🤔😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 21:10
Pogoda lubi tę wiadomość
-
Pogoda, gratulacje!
Ancys, to może machniesz jeszcze czwarte 😁
U mnie do przodu, w poniedziałek mały ważył 1,7 kg. Tak więc już bliżej niż dalejancys85, Pogoda, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:
Ancys, to może machniesz jeszcze czwarte 😁
U mnie do przodu, w poniedziałek mały ważył 1,7 kg. Tak więc już bliżej niż dalej
Mimo wszystko podziękuję 😁
Fajna waga Edka a imię już wybrane dla małego mężczyzny?
Może jakieś zdjęcie wrzucisz swoich krągłości albo dzidzi 🙈erre lubi tę wiadomość