!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, Blanka, trzymasz nas w napięciu.
Ja nie mam doświadczenia z krwiakami, ale pamiętam jak nasza koleżanka Niesia opowiadała swoją przygodę z pęknięciem krwiaka. Pojawiła się najpierw żywa krew (i to sporo), a dopiero chyba po 3 dniach na brąz. Okazało się, że krwiak w ten sposób się oczyszczał. Z tego co wiem, u Niesi nie ma już po nim śladu.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Edka85, dziękuję. Faktycznie zaraz po wizycie pomyślałam, że mogłam spytać o dokładny wymiar GS, bo rozmawiałyśmy tylko o tym, że jest niewiele większy od zarodka. Jeśli ma tak jak myślę ok 15 mm, to troszkę urósł od ostatniej wizyty, kiedy było 10. Może to trochę za wolno. No nic, pozostaje mi tylko czekać i też staram się być dobrej myśli, i tak już na nic nie mam teraz wpływu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 18:08
-
Dziewczyny jestem . Wszystko ogarnę i Wam napiszę . Czekamy co się wydarzy ale serduszko bije . Na spokojnie Wam wszystko opiszę bo doszło faktycznie do bardzo dużego skurczu macicy . Ale ciąża jest . Odezwę się jak wszystko ogarnę
Jaśmina, Krokodylica, Ptysio, Lililove, erre, Freja000, Pogoda, darika, Mevr_A, Monia91:), ciri, joana lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Dziewczyny jestem . Wszystko ogarnę i Wam napiszę . Czekamy co się wydarzy ale serduszko bije . Na spokojnie Wam wszystko opiszę bo doszło faktycznie do bardzo dużego skurczu macicy . Ale ciąża jest . Odezwę się jak wszystko ogarnę
Super że się odezwałaś trzymamy kciuki !!!!Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Blanka tulę mocno! Świetne wieści!
-
Dziewczyny to zacznę od początku co dziś się u mnie wydarzyło ... mój mąż w nocy wyjechał w delegację i nad ranem dostał smsa od kuzyna, że zmarła jego ulubiona ciocia ... (dodam , że jak mąż wyjeżdża to ja już nigdy nie śpię spokojnie tylko zawsze czuwam. A teraz jeszcze mdłości więc całkiem źle usypiam) . I mój kochany mąż po informacji od kuzyna (nad ranem jadąc samochodem) postanowił do mnie zadzwonić. Odebrałam po ciemku wyrwana z głębokiego snu - dosłownie musiałam wreszcie porządnie zasnąć. A on w słuchawce ryczy.... nie wiedziałam o co chodzi . Myślałam, że zasnął za kierownicą i kogoś zabił
jak z nim juz porozmawialam i to uspokoilam to poczułam, że mam mokrą piżamę. Od razu wstałam, a tam zaczęło chlustać krwią! Na to obudził się synek wszystko widział jak kapało, ja wycieralam podłogę itd co mi się udało pozbyć się go z łazienki to i tak za chwilę wchodził i widział jak albo się podmywam albo myje uda itd ledwo odwiozlam go do przedszkola... resztę już znacie ....później cały dzień leżałam i na 16 pojechałam do mojej kliniki leczenia niepłodności . Okazało się, że na skutek silnego stresu doszło do skurczy macicy, ale to takich porodowych. Dziecko się utrzymało, a skurcze dosłownie rozgniotły krwiaka
I dlatego tak poszła krew . Teraz cały czas krwaie, a po wizycie jeszcze doszły skurcze które czuje. Takie mocno okresowe . Wzięłam już magnez i nospę. A z groszkiem podobno wszystko dobrze. Całe szczęście, że się utrzymał przy tych skurczach . Mam tylko nadzieję, że synek ładnie sam się umyje i pójdzie spać bez cyrków bo nie mam siły na walki z nim jak jestem sama w domu. ... chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie
cudownie, że jesteście
edka85, katwie27, Krokodylica, Jaśmina, erre, Monia91:), maja2024, Pogoda, Ptysio, Totoro, Natikka123, Dave87, Asia000, joana lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
A i najważniejsze. Dziecko ma 1,25 I jest o jeden dzień starsze niż z OM
))) I poważnie dobrze się ma podobno
A dla mnie teraz najwazniejszy jest spokój
Ounai, Krokodylica, darika, Monia91:), Ptysio, Totoro, Natikka123, Asia000 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Dał, dał
ale jeszcze chciałam się wstrzymać z tym
mąż jutro wraca. Całe szczęście
tylko jutro mam jeszcze do odbioru 2 mieszkania od dewelopera bo kupiłam żeby je wynajmować i nie mam pojęcia jak ja to jutro ogarnę ... A na 8 rano już muszę być na odbiorze ...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
No właśnie to tylko na mnie są kupione te mieszkania więc i tak ja muszę być
A do tego wzięłam sobie na jutro niezależną firmę od inspekcji przy odbiorach i im też już potwierdziłam , że wszystko aktualne . A Ty też do medArtu chodzisz ? Do kogo ?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka cieszę się, że wszystko z dzidzią dobrze. Dobrze też, że opisałaś swoją historię bo pokazałaś jak stres może być niebezpieczny w ciąży. Aż się wierzyć nie chce. Odpoczywaj i dbaj o siebie. Pozdrawiam
Blanka85, Krokodylica lubią tę wiadomość