!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ten czas leci. W styczniu zobaczyłam II które teraz mają już 3 miesiące. Pozdrawiam
Mama córci z Września 2019.
Nudnych i spokojnych ciąż 😃
edka85, Lolcia14, Anika, ancys85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście, że można. U mnie też tp oscyluje między 30.08 - 01.09. A wiadomo - różnie może być.
A w ogóle widzę, że masz dziecko w tym samym wieku, co ja
Też z września
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 18:29
Luna92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak dokładnie i troszkę się teraz martwię jak dam radę z dwoma takimi szkrabami no ale w sumie zawsze chcieliśmy małą różnicę wieku no i mam nadzieję,że wszystko będzie ok,bo to jeszcze dość wczesna ciąża,ale musi być dobrze,nie ma innej opcji xd
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Niesia, nareszcie!
Karmiąca, będziesz powtarzać jutro betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 20:13
-
Ja jeszcze nie zapisałam się do lekarza, ale chcę po nowym roku w miarę szybko to załatwić.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 17:06
edka85, Lolcia14, Anika, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Hehe, Ounai na szczęście znalazłaś i zostań na 9 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 22:04
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2020, 00:28
-
Też podczytywałam sierpniówki zanim zostały założone wrześniówki i w sumie nadal je podczytuje 😁Ounai wrote:To pewnie przez to, że przycupnęłam na chwilę na sierpniówkach
Ounai lubi tę wiadomość
Kubuś 30.08.2020 3250g, 54cm szczęścia. 💙
Mikołaj 2.01.2022 💙 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2020, 00:28
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2020, 09:41
_Stay, Lolcia14 lubią tę wiadomość
-
Ja mam 8 stycznia wizytę

Przedwczoraj moja młoda wisiała cała noc na piersi, postanowiłam, ze zaczynam odstawianie.... wczoraj był pierwszy dzień. W ciągu dnia jak prosiła o „cycy” to mówiłam, ze chory, ze boli i szybko zajmowałyśmy się czymś innym, wieczorem usypiał mąż i jakimś cudem zasnęła mu na rękach. W nocy oczywiście cycy cycy wiec dałam, żeby nie zabierać tak od razu każdego karmienia, zreszta najgorzej chyba odstawić te nocne karmienia. Teraz poszła na drzemkę, trochę było marudzenia, ale zasnęła na rękach u mnie. Boże jakie to ciężkie 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Może któraś z Was ma jakieś dodatkowe rady ?

Musimy w koncu.