!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri wrote:No niestety moje przeczucia były słuszne. Mam nadzieję, że jestem już ostatnią osobą, która opuszcza ten wątek. Życzę Wam wszystkim zdrowych, nudnych i bezproblemowych ciąż, a później ślicznych, śpiących w nocy bobasów!
a i jakbym mogła prosić o usunięcie z pierwszej strony... najlepiej całkiem
Ciritak mi przykro
-
Ounai to współczuję
mi na biegunkę często pomagała twarda gruszka albo jeszcze trochę zielony banan.
joana wrote:Qunai dobre pozegnanie z cukrami 😁
Co do wirusa to moze maz niech wezmie wolne zawiezie małego do przedszkola a Ciebie do lekarza?wspolczuje 😔
Choc ja ostatnio zauwazylam, ze mam bole glowy jak na migrene i tez nie jest ciekawie 😊
I jeszcze te zaparcia.. wieczorem to od gazow mam wrazenie, ze peknie mi brzuch.....
Kotka kciuki ✊✊✊✊
Ja rano mam takie gazy, że też mam wrażenie że brzuch pęka, mąż się śmieje że aż nam kołdrę unosiU mnie na szczęście (odpukać) zaparć zero, codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie idę do łazienki. Ale jem miękkie jabłka i myślę, że dlatego nie mam tego problemu.
-
Mevr_A wrote:Kotka - wlasnie dlatego ja nie jestem zwolennikiem porownywania grypy do koronawirusa, czy zadnej innej "pandemii", ktorej doswiadczylismy w ostatnich latach.
Faktem jest, ze dopoki ta najwieksza fala zakazen sie nie skonczy, ciezko tu mowic o poprawnych statystykach.
Mnie przeraza to, w jak szybkim tempie wirus dostal sie do Europy i jak latwo sie rozprzestrzenia. Chociaz z racji swojej pracy mam kontakt ze specami od chorob ukladu oddechowego (czyli tez zapalenia pluc) i oni mnie bardzo uspokajaja w tej kwestii, wiec dopoki wirusa nie ma w Polsce albo u mnie w Holandii, staram sie nie panikowac
No i powodzenia na wizycie dzis
Mbie to przeraza ale nie dziwi bo widac to bylo juz w Chinach jak to sie szybko cholerstwo rozlazi. Czytalam nawet o niewyjasbionym przypadku gdzie zarazila sie kobieta w bloku gdzie byl tez jakis zarazony, ale ona nie wychodzila na zewnatrz. Ale winne jest wlasnie glownie to, ze ludzie nie wiedza dlugo, ze sa chorzy i roznosza zaraze.
Ale, ze to dotrze do Europy to byla tylko kwestia czasu. W Chinach na lotniskach jest kontrola, na ulicach kontrole, dezynfekcje ulic itd a samolot z Pekinu laduje w Monachium i absolutnie nikt nie interesuje sie pasazerami, nie ma zadnej kontroli, zadnych ograniczen. -
katwie27 wrote:Dziewczyny ja z innej beczki. Pamietam, że Ounai kupowala ostat io termometr. Jaki to był i jaki ogólnie polecacie? Ja mam mikrolife taki b3zdotykowy na podczerwień, kupiłam w ciąży, Pani taki polecala, ale już nie mam nerwowo do niego bo jest duża rozbieżność pomiędzy temperaturami, poza tym moje dziecko reaguje płaczem na mierzenie temperatury w nocy, jak mu termometr daje po oczach światłem. Już pora to zmienić w końcu...
Też do tej pory używałam microlife, ostatnio po przeczytaniu opinii w Internecie odżałowałam 3 stówy i zamówiłam visiofocus, ten który wyświetla temperaturę na czole. Fajny jest. -
Wczoraj byliśmy na usg I trymestru.
Wszystko jest w porządku. Maleństwo dzielnie rośnie
Ma 6.7cm. Według lekarza jest starsze 4 dni, termin na 30.08, no ale zobaczymy.
Oto nasza Fasolinka lub Fasolinek ❤
ktosiowa, Lililove, Anika, Totoro, Mevr_A, Akinom 59, Ounai, Aniołek84, Jaśmina, katwie27, Natikka123, edka85, Annia, Krokodylica, Pogoda, Evva, joana, erre, darika, Monia91:), Ptysio, Asia000, Eska89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wizyty, piękny dzidziuś
Na zaparcia polecalam już sie nie lniane, ale powiem szczerze że wczoraj mnie dopadly, ale zjadłam właśnie dwie suszone śliwki bo synek jadł i ledwie dobieglam do łazienki, także zadzialaly od razu
Ja znowu w stresie jestem czy wszystko w porządku. Czuje się dobrze, w zasadzie ani piersi nie bolą, nudności minęły no ale to już chyba czas na omijanie powoli, żadnych bólów brzucha i już czuje stres. Od jutra jeszcze tydzień... -
Baletnica kciuki! Odezwij się szybko
-
KotkaPsotka3 wrote:Ja mam za godzine wizyte u gina. Pierwszy raz. Trzymcie kciuki!
Dopiero pierwszy raz idziesz do gina? Trzymam kciuki
ata, duży mały człowieczekJuż się nie mogę doczekać mojej wizyty i takiego obrazu. Bo ostatnio mój maluszek wyglądał jak fasola z głową
-
ata89 wrote:
to już kawał dzieciaczka
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Wszystko ok. Malenstwo ma 2cm. Ale przez moment myslalm, te zejde na tym fotelu bo doktor myslal ze widzi dwa! Termin 4.10 ale juz wapomnialam mu o cc wiec bedzie wczesiej.
A przy okazji rozj***m opone w aucie i jeszcze pojechalam tak 4km do lekarza 😄. Maz wlasnie zmienia. Mowi,ze mam szczescie ze w ciazy jestem 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 11:43
Ounai, edka85, Ptysio, Pogoda, Asia000, joana, Krokodylica, Totoro lubią tę wiadomość
-
Ata slodki maluch 😍
Baletnica kciuki ❤
Qunai to rzeczywiscie wirus w domku, oby szybko przeszlo..
Co do zaparc to jest troche lepiej, bo zsczelam pic siemnie lniane w ziarenkach. I od trzech dni regularnie rano jest wyproznianko.
Ale gazy wieczorem dramat..
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.