!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 13:56
erre, Evva, Chmurka, Monia91:), edka85, Anika, Audrey, Dave87, Krokodylica, Ounai, darika, pap86, Natalii, Totoro, Nadzieja , Aniołek84 lubią tę wiadomość
-
Audrey, Pogoda lubią tę wiadomość
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Freja podlczam się do pytania bo ja mam do jutra A nie sprawdzałam jeszcze co i jak.
Pogoda gratuluję wizyty! Ja wizutuje w środę
Ja ie znam za bardzo zabobonow, ale słyszałam jakoś czas temu głupotę stulecia. Mój mąż ma kuzyna. On się ożenił z dziewczyną jak ona miała 26 lat twierdzą że z miłości. Obydwoje z biednych bardzo rodzin. Długo się zastanawialiśmy dlaczego nie mają jeszcze dziecka bo ona nie pracowała i siedziała w domu, no ale w końcu ciąża. Pojechaliśmy ich odwiedzić, do łączyć dziecko. Dla mnie dziecko jak dziecko, chyba miała wtedy 4-5 miesięcy, trochę marudny była ale bez przesady. Na co Agnieszka wypalila: " żałuję że nie paliłam w ciąży papierosów bo by tyle mała nie plakala ". Mi kopara opadla, mąż tylko na mnie spojrzał... No ale to bardzo dziwna dziewczyna. Zadałem jej pytanie czy malutka rok w nocy. No jasne, że śpi, Aga twierdzi że ja nauczyła. Od razu pomyślałam sobie kircze jak to nauczyła... Mi się nie udało I nie śpię już tyle czasu A ona nauczyła... Pytam jak? Aga na to, no że mała plakala w nocy A ona do niej nie chodziła i oo kilku dniach już przestała płakać... Wiecie 2-3 miesięczny niemowlak. Ja wyszłam stamtąd powiem szczerze zrozpaczona, bo szkoda mi było tego dziecka...
Dziewczyn y przyszedł dziś mój robot planetarny z Lidla i upiekłam w końcu bulki! Są mega!!! -
Anika wrote:A mi wszystkie objawy ustały, oprócz piersi które mam czasami wrażenie że zaraz wybuchną 😂
Baletnica, a ja dopiero 13go 😬
A u mnie właśnie piersi się w ogóle nie odzywają i nie wiem czy to normalne ?
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave87 wrote:A u mnie właśnie piersi się w ogóle nie odzywają i nie wiem czy to normalne ?
Ja od tygodnia mam dużo mniejsze objawy piersi czuje dopiero jak je mocniej dotknę. Po dzisiejszej wizycie mogę stwierdzić, że to chyba normalnew pewnym momencie objawy się zmniejszają. Każda z nas jest inna ale ja jestem przykładem, że to nic dziwnego
Dave87 lubi tę wiadomość
-
Freja000 wrote:Plamię cały czas.
Słuchajcie czy za to forum trzeba płacić?? Bo mi się wyświetla na czerwono, że mam jeszcze 3 dni do przedłużenia abonamentu premium. A potem co??))) A może na następnej wizycie poproś też o ten lek prolutex. Nie zaszkodzi , a może akurat i u Ciebie pomoże
)
Freja000 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dave mnie piersi nie bolą przy dotyku. Czasami wieczorem troszkę poczuje ale generalnie nic się z nimi nie dzieje. W ciąży z synem nie bolały mnie nawet na początku.
Mnie dzisiaj trochę kuja jajniki, coś w każdym bądź razie z boku. Może to dlatego że trochę się nachodzilam od rana bo szaleje w kuchni.Dave87 lubi tę wiadomość
-
Pogoda, super zdjecie
Freja, Katwie - nie macie po prostu wersji premium, ktora sie wam niedlugo konczy? Nie wiem jak jest na fioletowej stronie, ale na rozowej w wersji premium mialo sie np. monitoring cyklu, wiec moze tutaj jest np. kalendarz ciazy?
Ja mam darmowa wersje i forum dziala jak ta lala, wiec moze wam jedynie zniknac suwaczek z bbf.
A co do znikajacych objawow - ja mialam tylko dwa (poza brakiem miesiaczki oczywiscie), czyli bolace ekstremalnie piersi i zmeczenie level 1000 i nie zostalo mi z tego juz nic, a w sobote widzialam pasazera i wszystko bylo w porzadku
Wiec chyba tylko nalezy sie cieszyc i miec nadzieje, ze teraz bedzie tylko lekko i przyjemnie
Pogoda, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Ja korzystam z wersji free i różni się tylko tym, że nie mam dostępu do kalendarza bbf