!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai u mnie tak samo. Rano raczej średni ten brzuszek. Nawet dzisiaj w lustrze patrzyłam na siebie że tak wygląda normlanie. Ale z każdą godzina robi się co raz większy hehe.
-
Dziewczyny A zamawianie gdzieś koszulki? Te moje tshirty troszkę się zrobiły teraz za krótkie. Lepiej się czuje w większych albo dłuższych. Możecie coś polecić?
-
Kroko ale figura po dwójce maluszkow! Ja niestety od zawsze walczę z wagą. Duża tendencja do tycia. Ale ja się biorę to już potrafię schudnąć te 10 kg. Tylko no wiecznie się muszę z tym borykać.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Chmurka i ouinai sliczne brzuszki!!!
ouinaija teraz mam w 13tc taki jak Ty na fotce w 15 😂 a jak zjem cos wiecej albo wzdymajacego to jeszcze wiekszy!!!
Co do ruchow to moje małe ma glowe po lewej str i jak leze na lewym boku to czuje wiercenie jakies w lewej pachwinie. Haha srednio to wiercenie mi sie tam podoba, dziwne uczucieOunai lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Piękne brzuszki 🥰
Moj to tez juz taka kuleczka, ze widac, ze to ciaza. Choc wiadome swoja warstwe tluszczyku tez mam.
A foto jeszcze nie robie, czekam na wiekszy 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 17:22
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
A mnie się wydaje, że dzisiaj poczułam konkretne ruchy maleństwa( ,piszę wydaje bo to moja pierwsza ciąża na tym etapie i tak do końca nie jestem niczego pewna). Miałam spotkanie z klientem,siedziałam przed komputerem, byłam skoncentrowana na rozmowie i nagle poczułam wyraźne pukanie w brzuchu, aż mi było głupio, bo się zdekoncentrowałam na rozmowie. To tej pory czułam tylko jak lezałam jakieś pęcherzyki, których do końca nie byłam pewna czy to nie jelita. Potem jak siedziałam z rodziną przy stole to znowu to pukanie. Ciekawa jestem czy będzie się to powtarzać w kolejnych dniach. Jeśli tak to już nie będę miała wątpliwości, że ktoś tak dokazuje
Fajne macie te brzuszkipowiem Wam, że mi w tej ciąży wymioty dają konkretnie w kość, ale jak widzę ten powiększający się brzuszek to i niedyspozycje łatwiej znieść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 19:05
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też mieliśmy monitor z AC i jak dla nas super.
Ja z rzeczy potrzebnych to jeszcze kosz na pieluchy polecam. Wyparzacz u nas się nie przydał, szybciej było wygotować butlę.
Sex dziś pierwszy raz od 9 tygodni, ja już sny erotyczne miałam
Ruchów chyba nie czuję, choć raz jakby coś smyrnęło ale nie wiem czy to to bo trochę wcześnie. -
nick nieaktualny
-
Ja specjalnego kosza na pieluchy nie kupowałam, bo to wg mnie za drogi i zbędny gadżet. Zamiast tego kupiłam w IKEA za 25zł taki zestaw 4 pojemników i w tym jest kosz zamykany i sprawdził się świetnie
https://www.ikea.com/pl/pl/p/oensklig-kosze-zawieszane-4-szt-bialy-30199283/