!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie dziewczyny macie rację z tymi wszystkimi kosmetykami dla dziecka nie ma co kupować niewiadomo jakiej ilości bo życie wszystko zweryfikuje 😉 Moja córka też ma AZS i to ile my rzeczy kupiliśmy i tak naprawdę użyliśmy tylko raz bo nie pasowały skórze 😕
-
Chmurka wrote:No dobra, skoro nie ma głupich pytań to lecę dalej z tym co mi głowę zaprząta
. Czym wycierać pupę podczas przewijania? Chusteczkami? Wszędzie krzyczą że chusteczki to zło i sama chemia. To jak nie chusteczkami to czym? Sama woda? Czy woda z jakimś płynem? A woda zwykła czy przegotowana?
Zwykła ciepła woda z kranu i płatki kosmetyczne.
Ja przy pierwszej córce nie posłuchałam i używałam mokrych chusteczek i córci skleiły się wargi sromowe, także przestezegam przed tym.Jaśmina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pampersy używałam na początku oryginalne A później tylko i wyłącznie sprawdzimy się rosmanowskie pieluszki. Dobra cena i jakość. Od dady syn dostał uczulenia. Lidlowskie zostały zmienione i już są kiepskie. Za to teraz do spania (syn ma równo 3 lata) jeszcze nosi pieluszke i sprowadzają się tylko pieluchomajtki pampersa. Wszystkie przeciekaja i próbowałam różnych.
-
Ja na początku polecam pampersy bo rzadko uczulaja i te pierwsze pieluszki mają cena do przelkniecia. Pozniej wiwksze pieluszki już troszkę kosztują za paczkę i zaczyna się dopiero szukanie zamiennikow. U nas właśnie sprawdzily się babydream z rossmana. Jeszcze zkarta rossmana w promocji często były. Ale każde dzieci j3st inne i życie weryfikuje. E każdym bądź razie ja zaczęłam od dobrych kosmetykow i drogich, tak samo pieluszki. A skończyliśmy na serii babydream z pieluszkami i kosmetykami i nie żałuję.
-
Kochane czy Wy tez macie problemy z zaparciami?? Boziu juz nie moge wytrzymac... raz na 5 dni...
Nic nie pomaga..ruch, duzo wody, suszone sliwki, kisiel z siemnienia, owoce i warzywa, sok z burakow, jakies kefiry.. zero reakcji.. gazow tez zero...
A w efekcie teraz pp 4 dniach brzuch mam wrazenie ze zaraz mi peknie......Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
A wodę pojęcie niegazowana tak conajmniej 1,5 litra dziennie? I patrzcie jakie warzywa i wi3cje necie bo wiele z nich powoduje zatwierdzenia jak na przykład banan.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zaparć zero. Codziennie się załatwiam, czasem nawet 2 razy.
Pije dużo wody, nawet bardzo dużo. Ale uwaga, kolejna głupota od szwagierki-nie wolno pić dużo wody bo się wody płodowe rozrzedzają 🤣
Aniołek, musisz wejść na tą stronę, tam gdzieś z lewej strony jest coś takiego jak 'na forum', załączasz zdjęcie, generujesz i kopiujesz link. I tu musisz go wstawić.
Dzisiaj rozmawiałam z szefem, mówił że robimy wolne na 2 tygodnie, ja będę jeździć 2x w tygodniu po 3h. No i mówił że jest w stanie utrzymać firmę bez zysku przez 2 miesiące. A najgorsze jest to że właśnie zatowarowaliśmy się grubo na sezon dlatego. Zaczynam się zastanawiać jak to ekonomicznie teraz będzie i naprawdę modlę się żeby to dziadostwo minęło. Wzięliśmy na koniec roku kredyt na wykończenie domu, nie duży ale zawsze. Została nam połowa kwity i zdecydowaliśmy się że dopóki to nie minie to nic nie kupujemy 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 17:29
-
Ojej ile opinii. Fajnie. Dodam swoja
ja na początku używałam pieluszki pampers, potem te lidlowskie na przemian z pampers. Na czas odpieluchowania używałam pantsy lidlowe. Chusteczki od początku używałam pampers ale te bez zapachu.
Jeśli chodzi o pieluchy to ja kupiłam tetrowe kilkanaście (za duzo)i ze 2 flanelowe.
Podsumowując pampersy, chusteczki itp. Wszystko bardzo się sprawdziło bez problemów skórnych.
Jeśli chodzi o pieluchy to polecam tetrowe ale o możliwie wysokiej gęstości czy jakoś tak. Są mięciutkie i trwałe.
Nawiasem mówiąc nie udało się z tym kaszlem bez antybiotyku. Mimo strachu byłam dzisiaj u lekarza. Antybiotyk już konieczny. Do kaszlu doszedł okropny ból pod żebrami nasilajacy się przy kaszlu i ruchu. Jestem wyczerpana bólem i nie mam jak odpocząć bo żadna pozycja nie niweluje bólu 😭Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017