!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby sie mezowie za bardzo klocili z wami o imie, to powiedzcie, ze skoro nazwisko dziecko bedzie miec po nim, to imie mozecie wybrac wy
Oczywiscie to tylko taki zarcik-kosmonaucikto_tylko_ja, Chmurka, Ptysio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dostalam telefon z wynikami sanco -TO ZDROWY CHLOPIEC!!!
nie ma zadnej trisomii!!!
Pogoda, joana, to_tylko_ja, Anika, ktosiowa, Krokodylica, Chmurka, Ptysio, erre, Jaśmina, Ounai, edka85, Mevr_A, Dżoana12, Natalii, Blanka85 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Mi też się podoba Leon i Blanka
ale nie nakręcam się póki nie znam płci. Co do ruchów to ja czuję "coś" poniżej pępka. Nie jest to nic wyraźnego, albo ruchy albo po prostu coś mi się tam rozciąga i od tego takie uczucie. Takie jakby mrowienie pod skóra
-
Ounai wrote:A dodam jeszcze że jak się wprowadzaliśmy to mieliśmy żarówki na kablach, materace na podłodze (nawet w salonie), zamiast kuchni jeden palnik elektryczny a garnki myłam w wannie. I wiesz co? Z tego czasu mamy najlepsze wspomnienia, nawet moje dziecko się cieszyło. A Ty masz prawie wszystko. I jeszcze taki malusi kredyt. Ja bym się nie zastanawiała ani chwili.
U nas jest na razie fasola 🤣 mi się podoba Lilia ale nie mamy dobrych skojarzeń. Ale najpierw musimy wiedzieć co będzie 😉