!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie. Moja dziewczynka waży już prawie 150 gram 🤩
pap86, Mevr_A, katwie27, Anika, Audrey, Natalii, Domi1995, joana, Jaśmina, Krokodylica, maja2024, Pogoda, Ounai, erre, Ptysio, Chmurka, to_tylko_ja, Asia000, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Pisałam ostatnio, że gin zmierzył NT i wyszło za duże. Pojechaliśmy do kliniki genetycznej. Dzidzia zdrowa NT jednak 2,1 a nie jak u ginekologa 3,7-3,9. Wszystko idealne, kość nosowa, policzone paluszki, serduszko pięknie bije. Kolejne badanie 13.05. Czekamy około 10 dni na wynik NIFTY.
Krokodylica, Lola., joana, Pogoda, katwie27, Domi1995, Ounai, edka85, erre, Ptysio, Szczęśliwa, Audrey, Chmurka, to_tylko_ja, Mevr_A, Natalii, Asia000, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Gratuluję
maja2024 lubi tę wiadomość
-
Mają, z tym Nt to różnie. Widocznie lekarz źle zmierzył a też często jest tak że dzidzia źle się układa, i nas np NT próbowano zmierzyć kilka razy bo dziecko się tak ruszało że nie dało się go złapać. Ale dobrze że jest dobrze ☺
Kroko, a co lekarz mówi na te wymioty? Bo to chyba nie jest normalne?
Piersi znów mnie bolą. Jak przestały tak przestały a teraz bolą znowu? Czy one w końcu przestaną rosnąć? Na dodatek wypadałoby już nowy stanik kupić a nie mam gdzie bo wszystko zamknięte.
Dzisiaj o 9 mamy zebranie w pracy. Ciekawe co szef wymyślił.maja2024 lubi tę wiadomość
-
Kroko dużo siły życzę! Podziwiam Cię, ja bym nie była w stanie funkcjonować tak z dwójką dzieci...
Audrey mam taki sam problem. Ubrania ciążowe zamówiłam ale stanik wolę zmierzyć w sklepie. I wszystko jest za ciasne. Cycki wylewaja się to tu to tam -
Ja tez już powinnam kupić nowy stanik bo ten co mam jest mega usztywniany i z fiszbinami i nie jestem w stanie go nosić. Jak go założę to po godzinie tak mnie bolą cycki że muszę go zdejmować. I w efekcie chodzę po domu bez stanika:/ ale nie jest to najlepsze wyjscie
-
Hej Dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale staram się czytać.
Gratuluję udanych wizyt i cudownych wieści 😊
Ja mam połówkowe 8.04 o zastanawiam się jak to będzie... Dwa dni wcześniej wizyta u mojego gin, ale sądzę, że odbędzie się przez telefon.
Kroko. Bardzo współczuję. Z tego, co kojarzę, pisałaś, że dostałaś jakieś leki na te nudności, ale po nich było tylko gorzej? Trzymam kciuki, żeby przeszło jak najszybciej!
W piątek tydzień temu 15t.1d. Pierwszy raz poczułam Malucha 😍 wcześniej były jakieś bąbelki ale teraz byłam pewna, że to było to! Wyrazne puk puk 😍
I od czasu do czasu Zapuka nieśmiało do mamy 😊
Chwaliłyscie się brzuszkami.
To i ja się pochwale. 😊
To my 😍 15t5d.
Ounai, Agata_K, Domi1995, Asia000, maja2024 lubią tę wiadomość