!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurka super i swietne podejście ginekolozki 😊
Dzoana beszczelna tesciowa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:37
Chmurka, Dżoana12 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Chmurka super wieści a i doktórka godna pochwalenia
Ja mam wizytę 23 marca; w czwartek dzwoniła do mnie Pani z recepcji aby ją potwierdzić, powiedziała że gin przyjmuje tylko ciężarne i nagłe przypadki, no i oczywiście wizyty bez osób towarzyszących.
Jakbym była przeziębiona to bym przełożyła wizytę żeby nie narażać siebie i innych w tym lekarza,w dobie dzisiejszej pandemii to nawet przeziębienie nie mile widziane.
Dużo zdrówka Fasolka.
-
Ounai niech jedzie w cholere jak jej tak źle! Będziesz mieć spokój i porządek w domu
Moja teściowa na szczęście odkąd wróciła do pracy po urlopie to do nas nie zagląda, więc mam spokój. Jedynie ją słyszę na klatce schodowej. Co nie zmienia faktu że nawet telefonem może człowieka wkur... Zdenerwować. Bo zamówiłam przez internet do paczkomatu krople na kleszcze dla kota i psa to potrafiła się wydrzeć przez telefon że po co zamawiamy jak nie wiadomo kto to w rękach mial... Jakby w sklepie wszystko było sterylne i nikt towaru nie dotykal... 🤦 Ale przepraszam ona nawet do sklepu nie chodzi więc co ja się dziwię... -
Omg, co ja czytam o waszych wiedźmiowatych teściowych... Nie no, to moja pełny luz. Pisze czasami do mnie na messengerze zapytanie, czy jesteśmy zdrowi. Odpowiadam, że tak i koniec rozmowy. Generalnie nie naciska na przyjazdy i sama się też do nas nie wybiera. Rozumie, że lepiej #zostanwdomu.
Dżoana12 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Śpię głównie na lewym boku ( na prawym najczęściej mnie mdli albo coś ciągnie, boli). Mam jednak problem z tym że jak cały czas śpię na tym jednym boku to strasznie mnie bolało biodro. I w ogóle cały lewy bok mi drętwieje. Jak nie ręką to noga albo właśnie to biodro. Już nawet ucho mnie boli od tego leżenia na lewym boku;P jakieś sposoby?
mam poduszkę cebuszke ale m wrażenie że póki co bardziej mi przeszkadza niż pomaga
P.s. wyniki magnezu i potasu mam w normie a i tak biorę magnez więc niedobory to nie przyczyną... -
Baletnica ja w ciąży z synem jeździłam normlanie do końca ciąży w aucie. Nic nie kupowałam specjalnie.
Dziewczyny ostatnio zamaeiaalam rzeczy z hm. Leginsy, jakieś koszulki. Bratowa zamówiła mi też w Lidlu leginsy i koszulki i jeżeli mogę komuś coś poradzic, to uważam że rzeczy z Lidla są dużo bardziej lepsze gatunkowo. Teraz żałuję że wydalam kasę na hm ale będę miała ubrania do chodzenia po domu.Dżoana12 lubi tę wiadomość
-
Katwie tez zamowilam dzinsy z Lidla i legginsy. Pewnie w tym tygidniu będzie paczka. Zobaczymy 😊
Szkoda tylko, ze jest taki maly wybor ubran..
Chmurka Co do spania to ja znow spie tez tylko na lewym. Na prawym moge chwile to samo plecy. Mdli mnie po kilku minutach. Mam jak z Ty z dretwieniem i bolem ucha 😊
Ale pozwalam sobie chwile polezec na tym nielubianym boku, zeby choc troche ten drugi odpoczal.
A co do cebuszki to ja znowu ja kocham calym sercem i duzo mi wygodniej od kiedy ja mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:38
Dżoana12 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.