!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi doszedł jeszcze dzisiaj ból kręgosłupa. Aż mnie piekło doslownie. Muszę sobie kupić crbuszke koniecznie bo spie najlepiej na jak to mówię "boku-brzuchu ", wiem że będzie mi o wiele lepiej spać z tą poduszka. Dzisiaj chyba coś sobie zamówię przez Internet.
-
Twardnienia brzucha raczej się czuje po prostu niż widzi. Przynajmniej ja tak miałam w ciąży z córką. Gdzieś od 20stego któregoś tygodnia mi się zaczęło i czułam wtedy taki ścisk w macicy, który po odpoczynku przechodził. W 30 tc moja gin to zaniepokoiło i leżałam w szpitalu przez to i dostawałam magnez oraz sterydy na rozwój płuc dziecka.
Co do drętwienia czy problemów ze spaniem ja jeszcze nie mam. Pamiętam że w ciąży z córką na końcówce to była tragedia. W ogóle miejsca sobie nie mogłam znaleźć, wszystko mnie bolało, biodra najbardziej. Na ten moment piersi mnie tylko bolą nadal, zmęczenie czuję ale głównie wieczorami i zaczyna mi się zgaga.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja też się budzę w nocy i ciężko mi się oddycha. Co prawda raczej szybko usypiam więc długo się na szczęście nie mecze. Tej nocy obudził mnie ból brzucha zaczęłam się stresować ze coś jest nie tak, poty mnie oblały, serce chciało wyskoczyć. Ale okazało się że kibelek mnie wołał i dwójeczka pomogła
-
Dzień dobry
Można do Was dołączyć?
Jestem w 15t i 1d ciąży, termin na 13.09
Mam już synka z grudnia 2015...a teraz czekamy na poznanie płci dziecka nr2 (ciągle się zasłania i odwraca na USG).
Na szczęście wszystko po mału idzie do przodu i mam nadzieję, że tak już pozostanie.(To moja trzecia ciąża, pierwszą poroniłam. Druga też przebiegała w obawach, bo również trafiłam z podejrzeniem poronienia, później kolejne problemy ale na szczęście zakończyła się szczęśliwie.)
Życzę spokojnej i przyjemnej niedzieliPogoda, Anika, Domi1995, Ptysio, joana, Dżoana12, erre, Krokodylica, darika, Ounai, Asia000, Natalii, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czym macie wypełnione cebuszki?
-
nick nieaktualny
-
ancys85 wrote:Dżoana12 Może Twój mąż niech przetnie pępowinę skoro ona nie potrafi, jak się urodzi maleństwo to już w ogóle będzie fisiować!
Jak jej się wydaje, że synowie ją zaniedbują to dostaje ataku depresji i wywołuje w nich poczucie winy.
Obserwuję ją i nie mogę wyjść z podziwu, że kobieta w sumie mało inteligentna tak podporządkowała sobie dorosłych synów, którzy wydają się być świadomi tych cyrków.
Cały czas pracuję z moim, jest lepiej...
2/01/2020 transfer 2 zarodków
15/01 bhcg 580,1217/01 bhcg 1546,10 😊
5/02 jest serducho -
Joana większość ciast można spokojnie mrozić. Moja mama np uwielbia robić pączki
i robi je w ilościach hurtowych, więcc zawsze mrozimy i jest jak znalazł na niezapowiedzianych gości. Ale w ogóle mroze wiele różnych ciast i zawsze są pycha jakie je rozmrozi ( nie mroze tylko tych ze śmietaną bo rozmrożona traci kształt)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 13:07
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No koncowka ciazy to jest meka. Serio juz sie ma gdzies ze porod bedzie bolal tylko niech w koncu ktos wezmie odemnie ten brzuch.
Liczylam na to ze dzieki cc troche mi sie skroci ciaza ale niestety niewiele.
W ogole ogarnia mnie okropny lek przed cc. Nie wiem czy nie wymiekne w ostatecznosci i nie pojde na sn. Przeraza mnie to cc.
-
Edka mam podobny. Mysle,ze rozrastająca sie macica przesuwa organy wyzej i ten gorny brzuszek-sadełko tak mocno wystaje.
Aaaa! Poczułam krecenie sie dzidziusia! Na 120%!! Jak leze na plecach i obie rece poloze na brzuch i sie mocno wczuje i skupie to poczulam po prawej str gdzie sa nozki jakies ruszanie sie
To na 120% dzidziusod razu milion punktow do spokoju matki
Anika, edka85, Chmurka, Pogoda, joana, Dżoana12 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Wow ale brzuszek. A ja się właśnie martwię bo mój jakoś jakby się zmniejszył, jakis taki zwykły jest, nawet chodzę w zwykłych leginsach od dwóch dni. Wizyta 1 kwietnia i już powoli zaczynam swirowac.