!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa z moim chłopem miałam się wczoraj. Siedzi teraz w domu, bo jest maszynistą i mu poodwoływali pociągi to przedwczoraj znajomy, co tez siedzi w domu non stop przyszedł, trochę się napili. Wczoraj poszliśmy do mojej mamy i co? Oczywiście picie z facetem mojej mamy. Mówiłam mu żeby się opanował, bo ja się źle czuję i w razie czego chcę żeby jormalnie funkcjonował. Twierdził, że kontroluje sytuacje dopóki nie wstał od stołu, masakra. Jak nie pije to nie pije po pół roku, ale raz na jakiś czas a porządnie. Gdyby dzisiaj nie miał urodzin to miałby przesrany dzień ze mną. Czy wszyscy faceci nie mają takiego wewnętrznego stop co do tego?
-
Mój ostatnio na szczęście nie ma okazji do picia ale też nie ma wewnętrzego stop jak już ma pić z doborowym towarzystwem to na pełnej... A co do objadania się facetów to na ttv idzie program kanapowcy. Puscie to swoim łakomczuchom
-
Ja na szczęście nie mam problemów z moim i alkoholem. Ma bardzo słaby żołądek i czasem wystarcza mu dosłownie trzy drinki i rzyga. A pijany nie jest. Więc sam się raczej kontroluje. Ale wiadomo, różnie bywa.
A co do odchudzania to znowu mój mąż w domu reżim wprowadza i jak się zajada że się odchudza to wszystko waży i liczy makroskładniki i jak dodam np śmietane do zupy to on nie zje. Poza tym dwa razy w tygodniu chodzi na crossfit a poza tym biega albo jeździ na rowerze. A jak już sobie pozwalał na coś słodkiego to np na jeden kawałek ciasta ale w zamian za to robił dodatkowy trening .. czasem przez to czułam się okropnie z tą moją słaba wolą, uwielbieniem jedzenia i niechęcią do ćwiczeń -
nick nieaktualnyMój chłopak to właśnie bardzo dba o siebie ogólnie, za słodkim to średnio przepada. Kiedyś śmiałam sie, że ludziom, którzy nie lubią słodkiego się nie ufa, bo to strasznie dziwne 😂 i ogólnie tez nie pije, no bo nawet ze względu na pracę nie może, ale jak już ma wolne i okazja się trafiła to czemu nie. Tylko żeby to działo się z umiarem, a on w ten jeden wieczór to nadrabia za pół roku mam wrażenie 😂
-
Eh te nasze chłopy... Dobrze, że tego wątku nie śledzą mężowie i teściowe 😂😂😂
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Ounai, Chmurka, edka85, Asia000, AHope, Ptysio, Jaśmina, Audrey, joana, maja2024, pap86, Krokodylica, Dżoana12 lubią tę wiadomość
-
Pogoda ale szczypiorek:) Piękny brzusio. A skąd macie takie nakładki do robienia zdjęć?
-
Ja używam aplikacji snapseed i tam możesz dodawać tekst i edytować na różne sposoby