!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai ojj będziesz miała co robić..
Erre super, że wszystko ok. A na pierwszym prenatalnym nic Ci nie powiedzieli apropo płci? Ja właśnie tam się dowiedziałam.. mój lekarz w sumie do teraz się nie określił
liczę na potwierdzenie na 100% na połówkowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 18:22
erre lubi tę wiadomość
-
Leeila, wtedy mi lekarz powiedział, że nie mówi, gdy nie jest na 100% pewny i że powie na następnej wizycie. No i dzisiaj znowu dzieć się tak odwrócił, że figa z makiem, a lekarz szukał szukał i już czułam, że ma na końcu języka coś, no ale jednak powiedział, że nic z tego tym razem
Ja też pochowałam ciuszki do worków próżniowych
-
Audrey wrote:Ale mnie dzisiaj plecy bolą, masakra🙁🙁🙁
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
U mnie ból pleców przychodzi wieczorem, tak koło 20, pomimo, że zbyt wiele nie robie w ciągu dnia.. Mąż mnie smaruje maścią końską chłodzącą - pomaga.
Dziewczyny na bonprix -20% na wszystko i darmowa dostawa do 30 marca. Jest sporo ciuchów ciążowych, koszul do karmienia i staników. Mają też troche ciuszków dziecięcych, tyłka nie urywa ale można znaleźć perełkiJa wypatrzyłam sobie dresik dla dzieciątka (może na wyjście ze szpitala?) i komplet 3szt. staniczków
https://www.bonprix.pl/style/biustonosz-do-karmienia-3-szt-bawelna-organiczna-20209719/?catalogueNumber=966243&source=1
https://www.bonprix.pl/style/dres-niemowlecy-2-czesci-bawelna-organiczna-1457333290/?catalogueNumber=971890&source=1 -
Ounai wrote:Jak ćwiczysz brzuch? O ile się nie mylę ćwiczeń na brzuch nie wolno w ciąży. Ewentualnie oddechowe, na mięśnie trzymające kresę
Robie te na miesnie glebokie na zamkniecie rozstepu.
Ja buty dla maluchow kupowalam uzywane. Takie maluchy sa lekkie i chodza w takich butach bardzo krotko wiec ich nie odksztalcaja. Dla starszych kupuje nowe.
-
Chmurka na tych co ja wypatrzyłam jest od B do E. Potrzebujesz większy? Pooglądaj inne może
-
Potrzebuje przede wszystkim węższy. Przed ciążą nosiłam 65E. Teraz kupiłam jakiś tani, bezfiszbinowy 70D( tak mi polecila pani w sklepie) ale jest po pierwsze za szeroki i mi podjeżdża pod kark zapięcie;P ogólnie nie trzyma i się zsuwa, a miseczka jest za mała.
Stare staniki mam usztywniane i z fiszbinami i bolą mnie piersi od nich. Chciałam kupić taki miękki ale rozmiar dużo większy mi nie potrzebny tak myślę.( Ewentualnie jeden rozmiar miseczki więcej)... Oby był miękki i bez fiszbin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 19:36
-
Faktycznie bardzo nietypowy rozmiar
Musisz szukać.. wygoda cycków bardzo ważna
Ja to przyznam się szczerze, że jak się da, to chodzę jak najwięcej bez stanika. Wiem, że to nie za dobrze, ale nie będę się katować. Najwyżej będę je potem podnosić z podłogi, zwijać i upychać w staniku
-
Ja też chodzę bez stanika... mam takie dobre z poprzedniej ciąży ale tym razem bardziej mi piersi urosły i lipa. Jakoś tak mam obawy kupić bez mierzenia A teraz inaczej się nie da.
Mam pytanko, czy którejś z Was też tak włosy wychodzą? No ja od kilku dni garściami wyciągam:( co robić?Emka31 lubi tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017