!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Audrey jeslui czujesz tam dyskomfort to nie naciskaj za mocno zeby "nie pobudzac" macicy no. Do skurczy. Delikatnie. Ja w pierwszej ciazy kladlam nisko na brzuchu pilota od tv i on nagle zaczynal nierownomiernie podskakiwac. I dopiero wtedy zorientowalam sie ze to ruchy hehe
I to bylo kolo 18tc.
Maja gratulacje,ze wyniki dobre. I coreczka!maja2024 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Audrey jeslui czujesz tam dyskomfort to nie naciskaj za mocno zeby "nie pobudzac" macicy no. Do skurczy. Delikatnie. Ja w pierwszej ciazy kladlam nisko na brzuchu pilota od tv i on nagle zaczynal nierownomiernie podskakiwac. I dopiero wtedy zorientowalam sie ze to ruchy hehe
I to bylo kolo 18tc.
Maja gratulacje,ze wyniki dobre. I coreczka!
Nie naciskam mocno, tak tyci tyci tyle ☺ ok, będę cierpliwie czekać. Za 1,5 tyg wizyta to też się pewnie uspokoję że z dzidzia wszystko ok jak ja zobaczę ☺ -
Mi w srode lekarz powiedzial, zebym w pierwszej ciazy nie oczekiwala ruchow szybciej niz 20tc.. takze czekam cierpliwie 😅
Natikka123 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
N4dzieja wrote:Dołączam do czekania!
joana lubi tę wiadomość
08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
maja - super!! Kolejna dziewczynka poszerza grono dzieciaczków 😉
maja2024 lubi tę wiadomość
-
joana wrote:Mi w srode lekarz powiedzial, zebym w pierwszej ciazy nie oczekiwala ruchow szybciej niz 20tc.. takze czekam cierpliwie 😅
Mi we wtorek wydawało się, że czułam takie pukanie. Ale nie wiem czy to "to", bo na razie więcej nie czuję.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziękuję dziewczyny.
Ounai współczuję, ciężka kobieta z niej. Moja też potrafi ale ja się nie daję,m raz się porządnie pokłóciłyśmy. Musiała mnie przeprosić, bo powiedziałam, że nigdy więcej do nich nie pojadę. I woli nie ryzykować. Oczywiście poszło o wychowywanie syna.
Miło gdy szef docenia. -
Ounai z drugiej strony ciesz się, że możesz podczas obecności teściowej Chcoiaz trochę zająć się sobą, że młody chce z babcia być.
Ja mieszkam z rodzicami i powiem szczerze, że dzisiaj mam trochę nerwa. Od trzech dni źle się czuje. Dzisiaj czuje się naprawde słabo od rana. Chyba jutro pojadę nawet do laboratorium zrobić morfologie, w jeżeli nie to poproszę żeby tayw zmierzył mi cukier. Mój tata od rana zajęty na podwórku. Ale on przynajmniej pohusta mlodego na dworze, jak siedzi w domu to może się nie pobawi, ale coś tam razem obejrzą lub pogadaja. A moja mama jakoś zero zainteresowania. Wróciła z pracy i mówiłam jej chyba z trzy razy że źle się czuje. Zrobiłam obiad dla wszystkich, no ale posprzątałam po obiedzie, ale potem weźmie laptopa i siedzi w tym laptopie (dodam że pracuje przy kompieni wcale się nie przemecza w pracy). No nie pomyśli żeby się pobawić z młodym, wyjść z nim. Mały po obiedzie chce na dwór, no godzina 17 jest jest fajnie an dworze i jasno - to najlepiej powiedzieć że zaraz nic i że y siedział w domu. Zaczęłam go ubierać bo na dworze się zajmie sobą. No wyszli że mną rodzice, ale brakuje mi takiego wiecie myślenia, żeby ktoś pwoi3dzkal żebym została , odpoczela... Wróciliśmy, to oczywiście mama znowu do laptopa i na tyłek. No a my się bawimy, kolacje robię... Nie mam wielkich wynagan i nie chce żeby ktoś mnie wyreczal, ale brakuje mi takiej szczerej chęci do zajęcia się wnukiem, mnie nie ratuje że am ma raz w.tygidniu zrobi z mamie zupę, po prostu chciałabym żeby usiadła z małym, pobawila się, wyszła na spacer tak żebym mogła odpocząć ... Mieszkamy dwa lata razem, A ona wyszła z nim może dwa razy, z czego ostatnio wyszła jak pojechałam na zakupy i mały nie chciał z nia być an dworze. Wróciłam i siedział przed tv ogladal bajki, zamiast korzystać z pogody...T3skbie bardzo za moim mężem. Chciałabym żeby już wrócił do domu...