!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Audrey myślała, że bardziej obawiasz się sukienki niż rajstop. Dziecko wcale nie jest wiotkie 😜 rajstopy wkłada się z taką samą trudnością jak śpiochy
Ja lubię smyka.
p.s. trudniej ubiera się starsze dziecko, które się wierci niż leżącego malucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 08:30
-
Audrey jeśli się potwierdzi, że będę miec córeczkę to nie ma opcji żebym nie kupiła sukienki 😂 chociażby na chrzest no i święta Bożego Narodzenia to będzie kolejna okazja
-
Ancys, Pogoda uwielbiam sukienki 😀 na razie robię naprawdę malutkie zakupy że smoka bo fajne promocje, bratowa ma mi dać cały karton nowych ciuszków dla dziewczynki (bo jej syn miał być dziewuchą) a potem będę myśleć dalej bo nie wiem co ona tam ma 😀 nigdy nie ubierałam takiego malucha stąd ta niewiedza ☺
N4dzieja, to dobrze rozumiem że nie miałaś też zrobionych obowiązkowych badań pierwszego trymestru? Bo tak liczę że skoro byłaś ostatni raz 21 lutego to było chyba 8tyg temu 🤔 -
Audrey wrote:Ancys, Pogoda uwielbiam sukienki 😀 na razie robię naprawdę malutkie zakupy że smoka bo fajne promocje, bratowa ma mi dać cały karton nowych ciuszków dla dziewczynki (bo jej syn miał być dziewuchą) a potem będę myśleć dalej bo nie wiem co ona tam ma 😀 nigdy nie ubierałam takiego malucha stąd ta niewiedza ☺
N4dzieja, to dobrze rozumiem że nie miałaś też zrobionych obowiązkowych badań pierwszego trymestru? Bo tak liczę że skoro byłaś ostatni raz 21 lutego to było chyba 8tyg temu 🤔
Jesli chodzi Ci o USG genetyczne, to miałam, ale u innego lekarza który był bardzo nieprzyjemny, więc tylko zrobił do było trzeba i wyszłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny udało się ! Wreszcie trafiłam na lekarza który mnie przyjmie za tydzień w czwartek i to na dodatek fajny specjalista u którego kilka razy byłam przed ciążą ( miałam zamiar do niego chodzić jak będę się starać o dzidziusia bo to dobry lekarz ale nie zdążyłam bo zaszłam w ciąże;P). I wspominałam mu że bym chciała może zmienić w ogóle lekarza prowadzącego to tylko spytał z jakiego miasta jestem. Więc może się uda;) na dodatek ten lekarz ma dobry sprzęt i wykonuje wszystkie USG genetyczne i połówkowe więc mam nadzieję że uda się od razu zapisać na maj na połówkowe właśnie do niego
kamień z serca!
Teraz będę się żarliwie modlić żeby wizyty nie odwołał i żeby się mną zajął
Ptysio, Anika, ancys85, Pogoda, edka85, Krokodylica, Asia000, Ounai, to_tylko_ja, joana, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Pap mój ginekolog też nie do końca ogarnia cukrzycę, bo tam często zmieniają się wytyczne itp. Dlatego chodzę do diabetologa. Tak jak Ounai pisała 99 to norma dla nieciężarnych, u nas ma być poniżej 92 na czczo.
Ounai ale super! Zaraz połówkowe! Ja mam dopiero 6 maja.
Chmurka cieszę się, że wreszcie znalazłaś kogoś kto Cię przyjmie.Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Chmurka super wieści, gdyby zgodził się poprowadzić Twoją ciąże na pewno spokojniejsza byłabyś do rozwiązania, poczucie bezpieczeństwa w naszym stanie jest bezcenne
Ounai zleciało, zleciało...już jesteś bliżej końca 😁 ja II prenatalne mam 22 kwietniaChmurka lubi tę wiadomość
-
Napiszcie proszę jakie badania krwi robiliście dotychczas. Mam na myśli te obowiązkowe no i jakie macie zrobić przed polowkowym usg. Pytam ponieważ na ten moment nie mam lekarza prowadzącego i dostaje szału z brakiem wiedzy na różne tematy. Czuje że już straciłam kontrolę nad tym wszystkim.Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ja właśnie jestem na półmetku ciąży 😁. A teraz już z górki drugie tyle. Połówkowe mam w środę.
ancys85, Krokodylica, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Ptysio doskonale Cię rozumiem... U mnie było to samo. Moze szukaj nowego lekarza prywatnie . Tak jak ja. Mi się w końcu udało mam nadzieję, a już wątpiłam. Ja miałam badania na wszystkie te choroby typu HIV, WZW,cytomegalia, toxoplazmoza, różyczka plus grupa krwi i przeciwciała plus dwa razy morfologia i mocz oraz cukier na czczo. Ale nie jestem raczej wyznacznikiem bo z lekarzem chyba nie specjalnie trafiłam;P