!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
joana wrote:My chyba zdecydujemy sie na tego baliosa. Patrzylam na kilka innych firm, ale chyba u tego przeważają plusy. Wiadome kazdy jakies ma jak i minusy.
Czytalam tez o tym muuvo i tez calkiem fajnie sie przedstawia. Tylko zniecheca mnie, ze duzo osob pisze o slabej amortyzacji.. a ta na wiejskich drogach jest potrzebna dobra.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Joana piona za bycie pomoca nauczyciela
ja jestem nauczycielką
zeby zatrudnic kogos na moje miejsce od 1wrzesnia musze pokombinowac
Joana skoro tez na wsi mieszkasz(chodzi mi o jakosc drog) to jakie wozki bierzesz pod uwage? Ja chcialam kupic uzywane(pewnie tak sie skonczy) ale tesciowie mowia,ze kupia wozek tylko zebym powiedziala jaki. A te adamexy i tutki Wam sie nie podobaja? Prawie wszystko wyglada tak samo-jak mydelniczka na kolach 😂
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap wlasnie nie wiemy na co sie zdecydowac. Po pierwsze nie zwracam tak uwagi na wage, bo mieszkam w domu, więc nie bede wnosic go na piero w bloku.
Ale wazna jest dla nas duza gondola, amortyzacja, dobre kola (myslimy o piankowych itp). No i oczywiscie cena za gondole, spacerowke i fotelik chcielibysmy dac w sumie okolo 3 tys.
Mamy na oku wlasnie cybex balios s 2w1 lub maxi cosi mura 4, anex m/type. A Ty o jakim myslisz??
Co do wozka to chcemy zddcydowac sie na jakis model. I pozniej zobaczymy czy nowy czy uzywany, ale raczej nowy.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja polecam anexa, nie wiem dokładnie jaki model, taki zgrabny. Jak pisałam szwagierka kupiła i już próbowałam, mega skrętny, kółka żelowe, amortyzatory, bardzo fajnie się prowadzi. Wiem że za gondolę ze spacerówką, nosidełko i bazę zapłaciła 3500 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 17:46
joana lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Weszłam na chwilę i zerknelam na post Ptysio odnośnie wózka. Ja po synku wózek sprzedałam zaraz przed zajściem w ciążę
Ponieważ koło domu mamy polne drogi i lasy to szukam czegoś mocnego, ale zdecydowanie 2 w 1 bo fotelik mam. Dziecko głównie będzie w gondoli, a później kupiłam parasolkę i dużo podrozowalam . Miałam świetną parasolkę firmy mclaren i zdecydowanie polecam (wózek przeleciał z nami 30 razy samolotem !!! I żyje
))) ) więc teraz będzie tak samo i też kupię mclaren ale dla dziewczynki
proszę podpowiedzcie jeszcze jakie są sprawdzone modele wózków 2 w 1 Właśnie na takie tereny jak u mnie ?
Potwierdzam, maclaren to super wózek- parasolka
Ja kupowałam dla córki a z racji, że wybraliśmy kolor czarno- beżowy to i dla synka się nada. -
No i przez Was złapałam zajawkę na muuvo
miałam kupić używany mutsy evo(nadal wisi ogłoszenie na olx za "aż" 360 zł wersja z gondola) ale ten muuvo ma fajna cenę, jest zgrabny, lekki, fajnie się składa, dobrze że jest zapinany koszyk na dole. Nie chcemy wydawać majątku a ten muuvo wydaje się być rozsądnym rozwiązaniem. Wypatrzyłam jeszcze bebetto luca, cybex balios i coletto astin
-
Wy dzisiaj o wózkach, a dla mnie to jeszcze taaaaki odległy temat
będę myśleć o nim dopiero na przełomie lipca/sierpnia, podobnie jak o łóżeczku
ja dziś jestem na etapie oglądania/czytania o walizkach/torbach do porodu tj. pojemność, walizka czy torba no i jak się spakować w dobie koronawirusa
Rozważam walizkę (praktyczniejsza i będzie łatwiej ciągnąć samemu) ale podobno lepiej mieć jeszcze coś małego na rzeczy do porodu. Znalazłam walizkę z kuferkiem. Dobry pomysł?
https://allegro.pl/oferta/zestaw-walizka-srednia-bagaz-kuferek-602-8934644898
-
pap86 właśnie wiem, podobno to najbardziej praktyczne.. ale wydaje mi się, że warto mieć coś mniejszego np. na dokumenty, wodę, koszule do porodu, mały ręcznik - żeby nie przekopywać całej walizki w poszukiwaniu najpotrzebniejszych rzeczy. Decydując się na ten zestaw walizka+kuferek nie brałabym już torebki
-
Joanna ja mam anexa po synku, to wysoki wózek wg mnie, ja mam 168cm i dla mnie byk wysoki więc myślę że dla Was będzie jak najbardziej ok.
joana lubi tę wiadomość
-
Freja mnie bolą krzyże i ogólnie kręgosłup. Polecam chłodzącą maść końską - mi pomaga
.
U mnie niestety taki problem, że muszę brać WSZYSTKOwłącznie z talerzykiem, kubkiem i sztućcami. Nie chcę wyskoczyć z walizką 100l jak na urlop, ale z drugiej strony fajnie by było mieć to jakoś mądrze poukładane, żeby nie wyciągać połowy szukając czegoś.
Freja000 lubi tę wiadomość
-
Leila ja za to nie mysle o walizce do porodu, bo to dla mnie jeszcze bardziej odległy temat 😊
Narazie szukam wozka idealnego a w koniec lipca bede myslala o pakowaniu torby 😊
U mnie tez niestety do szpitala musze sziac wszystko 😔
Pap a Ty jaki masz typy na wiejskie drogi?
Katwie dzieki 😊 coraz czesciej mysle, ze zdecydujemy sie na ten. Narazie nie kupujemy ale moze akurat trafi się jakis uzywany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 20:09
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja też o pakowaniu absolutnie nie myślę, ale póki co to nawet nie mam się W CO spakować, więc szukam walizki idealnej haha
-
Chyba nie ma co faktycznie za wcześnie kupować wozka bo traci gwarancję niepotrzebnie. Ale dobrze jest się orientować w temacie. Ciekawe czy ceny są lepsze teraz że wzgledu na wirusa czy później też będą jakieś rabaty np z okazji dnia matki, dziecka itd?