!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniołek84 wrote:Witajcie dziewczyny.Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. U mnie skurcze nie odpuszczają.Wczoraj miałam przed wieczorem skurcz taki jak bym miała lekkie parcie na odbyt.Nie wiem co się dzieje.
Aniołek jak pisze Ounai, objawy niepokojące jak na Twój tydzień ciąży lepiej to skonsultować, tym bardziej jak masz łożysko przodujące! -
Ounai wrote:Właśnie przeczytałam mój wpis. Nawet nie będę go edytować, niech inni się też pośmieją. Ja pierdzielę, muszę coś zrobić z tym telefonem. 😂😂😂😂😂😂
Hahaha ... ale przynajmniej możesz się zalogować na telefonie mój w tej kwestii jest nie ugięty i nawet nie drgnie rzęch 😂😜 -
,,węża sobie bluzki.." - Ounai 2020 😂
Faktycznie 😂
Ja wieczorem przysiąde do Lidla i Jukki. Będę też szukać kocyków 100% bambusowych bo podobno trzeba uważać, ładują 50% bawełny
Jakiś ciężki ten dzień dzisiaj.. tak duszno, parno. -
KotkaPsotka3 wrote:Zakrztuszenia to tez czego sie strasznie boje. A najgorsze ze dzieci z tego nie wyrastajs. Nawet dorosli moga sie smiertelnie zakrztusic.
Dlatego nie krojcie parowek w plasterki! Nie dawajcie calych pomidorkow, krojcie wzdluz winogrona (masowy zabojca). Wszystko moze wpasc do tchawicy ale te (i im podobne) rzeczy pasuja idealnie do malej tchawicy dziecka. Do tego to sa rzeczy oble i sliskie i trudno je wyciagnac (gdy nie pomagaja chwyty ktore sie stosuje zeby przedmiot wypadl w ostatecznosci mozna probowac wygrzebac reka ale takiego winogronka nie da rady.ancys85 lubi tę wiadomość
-
pap86 wrote:A ja nadal na etapie wkurzania,ze nie mam sie w co ubrac do ludzi 😂 nawet na marketplace szukam uzywanych ciuchow ciazowych xl ale babki sprzedaja raczej zimowe
chcialabym te alladynki czy tam haremki ciazowe jakies lekkie, krotkie spodenki ale do kolana a jest sporo takich ale szortow
bluzki bym kupila w pepco czy txm ale ten drugi zamkniety
no szlag.
Joana wlasnie daj fotki tego chicco jesli robilas!
Audrey polowa ciazy! Gratki!
haremki widziałam na allegro, reklamowane jako ciązowe, ale... rozmiar uniwersalny. Jakoś sobie tego nie wyobrażam...
Ja już z desperacji na amazon weszłam...
Nie wiem czy któraś z Was przejmuje się składnikami kosmetyków, ale jeśli tak to mogę się podzielić znaleziskiem. Wreszcie dopadłam dezodorant, który nie ma nic podejrzanego/szkodliwego, w dodatku jest polskiej produkcji i działa! Normalnie lecę na atyperspirancie, więc cud.
-
Dziewczyny, fundacja Rodzić po Ludzku udostępniła oficjalne stanowisko ministra zdrowia ws. porodów w maseczkach. Będziemy rodzić BEZ maseczek 😉 tzn. ja i tak bym nie urodziła w masce, ale przynajmniej nikt nie będzie do tego zmuszał 😉
Jaśmina, AHope, to_tylko_ja, joana lubią tę wiadomość