!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
edka85 wrote:O kurczę, a ja to normalnie daję małemu winogrona, jabłka, pomidory i parówki 🤪 Noż przecież nie będę z tego robiła papki.
Ja się boję dawać jabłek ale moje dzieci dziennie zjadają po 2 sztuki, parówki też uwielbiają 😉 po prostu trzeba uważać i tyle.
Leeila26 no nareszcie się za to wzięli, przecież to nieludzkie rodzić w maseczkach... jeszcze niech przywrócą porody rodzinne to będziemy spokojniejsze.
Leeila26, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Moje 5-10-15 będzie chyba jutro bo dostałam już smsa. Bardzo dobrze, że 56 jest jak 62
bo wzięłam kilka rzeczy na 56 i zastanawiałam się czy mądrze.. jak się w czwartek pokaże trzecia noga, to będę musiała odsyłać 🙈
-
edka85 wrote:O kurczę, a ja to normalnie daję małemu winogrona, jabłka, pomidory i parówki 🤪 Noż przecież nie będę z tego robiła papki.
Nie, ale mozesz je kroic. Ale nie w plasterki. Winogrona powinno sie wzdluz kroic a pomidorki na cwiartki, parowki jroje wzdluz. A jesli juz daje owoc w postaci kulki to pilnuje zeby dzieci od razu nagryzly. -
Leeila26 wrote:Moje 5-10-15 będzie chyba jutro bo dostałam już smsa. Bardzo dobrze, że 56 jest jak 62
bo wzięłam kilka rzeczy na 56 i zastanawiałam się czy mądrze.. jak się w czwartek pokaże trzecia noga, to będę musiała odsyłać 🙈
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej dziewczyny udało mi się nadrobić
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny
U mnie + 2 kg także jest dobrze, choć akurat ja wagą się nie przejmuję ale staram się dbać o to co jem.
U mnie syn też BLW tyle, że niejadek do dziś, musi mu pasować aby zjadł.
Od 2 dni miałam bolące, ciągnące cosik w piersiach i chyba to już coś tam zasycha, z synem miałam podobnie.
Dojechała do mnie mama więc trochę mogę odpocząć a w piątek mam urodziny więc i tort zrobi
-
Rozmiary ciuszkow to sa w caly swiat w kazdej firmie. Na szczescie bedziemy karmic dzieci smietaną 30% z piersi to nam szybko urosną do wiekszych ciuszkow
Zrobilam zamowienie w lidlu na ciuchy ciazowe!!! Aaaale jestem zadowolona! Dwie paczki wydane ale jwstem na lato obkupiona 😎 nie potrzebuje wiecej. No lidl dzis zrobil mi dobrze
Znalazlam dwie fajne oferty wozkow, ktore mi sie podobają w tej samej cenie bo po 800zl po jednym dziecku no i nie wiem ktory bo ona taki sam kolor 😎😂 albo roan bass albo adamex (2w1). Ja dosc szybko niszcze rzeczy wiec nie chce brac nówki.pozniej kupie inna lżejsza spacerowke kiedys i juz.Leeila26 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ounai wrote:Leelia, toż body po lewej jest 56 a bluzeczka w środku 68 więc teoretycznie 2 rozmiary różnicy ale nie widać tego
Faktycznie nie widac. Też wzięłam to body z jabłuszkiem, takie wielkie się wydaje 🤔 -
Ja mam z lidla dwie pary leginsow
Trzy pary spodni jeans kazde innego romiaru
Dwie tuniki te jeansowe
Koszulke taka ala do karmienia
I dwie spodnice tez rozne rozmiary
Wszysyko z metaka kupione za nieciazowyxh czasow jedne rzeczy maja rok inne nawet dwa za ok 5zl /10 sztuka na wyprzedazach na ostatnich sztukach.skladalam w nadziei ze kiedys sie uda .
Bo wszytko co mialam wydalam
Kupilam tez kiedya konplet do łóżeczka za chyba 20zl taki co teraz bedzie
Potrzebne mi jakies koszulki ale obecnie jeszcze sie nie eksponuje raczej skrywam moj wielki juz brzuch po wynikach jak powiem dzieciom to zmienie ubiór
Ogladalam w nocy wozki na www i faktycznie ceny potrafia byc duze nie znam sie wcalenmusze miec dluga gondole i bardzo lekki wozek bo z dwojka dzieci gdzie corce musze dac reke.bede wynosic wozek na drugie bardzo wysokie piętro. -
nick nieaktualny
-
Domi ale łowy 😁 ja jakoś się zraziłam do ciuszkow z Pepco 🙁 i wiem, że nie kupię już nic.
-
nick nieaktualny
-
Co nie zmienia faktu, że wszystko piękne oczywiście
Domi miałaś wcześniej coś różowego, czy wstrzymywałaś się?
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:Co nie zmienia faktu, że wszystko piękne oczywiście
Domi miałaś wcześniej coś różowego, czy wstrzymywałaś się?
Miałam 4 kartony samych różowych ciuszków 😂😂 dostałam od mojej szefowej, ona i tak już ich nie potrzebowała, ale muszę je przekazać dalej, bo mi się raczej nie przydadzą 😂😂 -
Grunt, że nic nie zamawiałaś różowego
Ja złożyłam zamówienie na 5-10-15 i raczej dziewczynkowe rzeczy - najwyżej będę odsyłać
W czwartek się wszystko wyjaśni, ale czuję w sobie babę
-
Z tą rozmarowka ubranek to też różnie bywa i w jednym sklepie. Ja na przykład kupiłam dla syna w smyku bluzkę w rozmiarze 98. Była bardzo dobra, więc później zamówiłam kilka w tym rozmiarze przez Internet. Przyszły ogromne i sama się zdziwilam, że byka aż taka różnica.
Co do ubranek z pepco trzeba czytać po prostu skład. Ja kupowałam dla syna w dalszym roku kilka koszulek i jak bawełna była miła w dotyku to dużo szybciej się spieraly niż te z innych sklepów. Ale cena zachęca. Ja mam w koszyku w smyku 2szt bodow i 2 szt polspiochow i wyszła ponad stowa i nie ukrywam że boli. Ja głównie kupuje dla syna od początku w smyku, 5 10 15, Lidlu i mam kilka bodow z hm. Takie wyprawkowe miałam z 5 10 15 i jakoś fajna ale bawełna słabo rozciagliwa. Z pewnością na pierwszy rok ten sklep jest dobry dla dzieci szczupłych. Lidl polecam dla większych dzieci, chuderlaki po ukończeniu roku mogą co najwyżej kuoic kombinezon na zimę lub buty.
A ja miałam nic nie kupować, mam przecież i kocyki jakieś po synku, ale chyba zamówienie sobie w juki kilka rzeczy, tzn kokon, kocyk, poszewki na pościel . Muszę zamówić na smyku koniecznie do wózka prześcieradło bo jakoś z synem nie wpadłam na to i używałam pieluszek tetrowych ladniejszych. -
Też tak macie, że jak sie naczytacie jakiś głupot w internecie, to Wam się panika włącza?
Ja teraz czytałam historie o poronieniu w 22tc bo lekarz nie zauważył skracającej się szyjki i zaczęła się akcja porodowa poprzedzona skurczami przepowiadającymi. Czy któraś z Was może mi wytłumaczyć te skurcze przepowiadające i te twardnienia brzucha? Jak to wygląda, jak to czuć, czy boli?