!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dziś wizytuje o 13.20. ale to tylko taką zwykła wizyta. Połówkowe za dwa tygodnie.
Katwie, ancys trzymam kciuki:)
A co do morfologia to ostatnio miałam wszystko w normie tylko odrobinę podniesiony poziom białych krwinek. Ale lekarz mówił że to jeszcze w ciążowej normie. Mam zrobić mocz i morfologię na kolejną wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 08:46
Krokodylica, ancys85, Leeila26, Ounai lubią tę wiadomość
-
Witam się w szczególny dla mnie dzień
Dzisiaj kończę 1 połowę ciąży i wciąż nie mogę uwierzyć że to już.
Trzymam również kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam polowkowe 5.05. Dopiero.
Jeśli chodzi o wirusa to ja poprostu już trochę tęsknię za rodzina...Ale coz
Z kolei moje dziecko to tasiemca chyba ma! Ostatnio ciągle wola jeść. Nie mogę wyjść z podziwu ile potrafi zjeść. Ale w sumie dużo biega na świeżym powietrzu to może potrzebuje...
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Freja to chyba lekarz powinien byl Ci wytlumaczyc kiedy jest na tyle zle, zeby kontaktowac sie z nim lub jechac do szpitala?
Mi brzuch twardnial.. lekarz na spokojnie wszystko wytlumaczyl na co zwracac uwage, zeby nie trafic juz do szpitala w sytuacji krytycznej. Teraz bardzo sie oszczedzam i widze, ze sie uspokoilo.
Lekarz kazal mi sie kontaktowac kiedy twardnienie jest polaczone z regularnymi skurczami ponad godzine..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 10:24
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ptysio wrote:Witam się w szczególny dla mnie dzień
Dzisiaj kończę 1 połowę ciąży i wciąż nie mogę uwierzyć że to już.
Trzymam również kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam polowkowe 5.05. Dopiero.
Jeśli chodzi o wirusa to ja poprostu już trochę tęsknię za rodzina...Ale coz
Z kolei moje dziecko to tasiemca chyba ma! Ostatnio ciągle wola jeść. Nie mogę wyjść z podziwu ile potrafi zjeść. Ale w sumie dużo biega na świeżym powietrzu to może potrzebuje...
O, dopiero teraz widzę że jestem tylko 1 dzień do przodu od Ciebie ☺ u mnie połówkowe 7.05 ☺Ptysio lubi tę wiadomość
-
katwie27 wrote:Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam w końcu wyczekiwana wizytę, ale dopiero o 17:30, także cały dzień taki w niepewności. Trzymajcie proszę kciuki, żeby rumień nam niczego nie popsuł. Teraz pora się odkrzaczyc:D wczoraj nie miałam siły już.
Dziewczyny A jak Wasze wyniki morfologii? Ja miałam poniżej normy dwa tygodnie temu hemoglobiny, erytrocyty i hematokryt, zaczęłam brać żelazo dodatkowo A na wynikach z wczoraj te dane są ciut gorsze i doszedł do tego zbyt wysoki MCH nieznacznie. Myślicie że to może być przyczyną mojego zmęczenia ostatnio? Kiepsko się czuję, nie mam energii, w południe ledwie patrzę na oczy, wieczorem czuje się jak po wykopkach
Mileg dnia Wam życzę
U mnie też anemia, więc biorę grzecznie żelazo i witaminki, do tego wapno na nietolerancję laktozy i magnez na skurcze powieki. Odkąd biorę żelazo to mam więcej energii. Wcześniej też nie miałam siły i wszystko zganiałam na ciążę. Chociaż i tak odczuwam obciążenie organizmu, częściej muszę odpoczywać i ciężej mi się myśli. -
Moje Drogie najlepiej nie oglądać takich filmów ponieważ w ciąży hormony szaleją; moja koleżanka płakała w ciąży jak oglądała "Nasz nowy dom"🤣
Ja polecam, jak już coś, poczytać o cudach- link poniżej:
https://rudaslaska.com.pl/i,najmlodszy-i-najzdrowszy-wczesniak-urodzil-sie-w-rudzie-slaskiej,200274,1407433.html
pap86 a gdzie kupiłaś witaminy optima med? Moja gin mi je poleciła ale nigdzie nie mogłam ich kupić, nawet na internecie nie znalazłam więc zmieniłam mi na prenatal duo.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za wizyty!!
ancys85 lubi tę wiadomość
-
ancys85 wrote:Moje Drogie najlepiej nie oglądać takich filmów ponieważ w ciąży hormony szaleją; moja koleżanka płakała w ciąży jak oglądała "Nasz nowy dom"🤣
Ja polecam, jak już coś, poczytać o cudach- link poniżej:
https://rudaslaska.com.pl/i,najmlodszy-i-najzdrowszy-wczesniak-urodzil-sie-w-rudzie-slaskiej,200274,1407433.html
pap86 a gdzie kupiłaś witaminy optima med? Moja gin mi je poleciła ale nigdzie nie mogłam ich kupić, nawet na internecie nie znalazłam więc zmieniłam mi na prenatal duo.
Hmmm. Ja też na tym płacze 😅 jakoś mi tak przykro że ludzie żyją w takich warunkach ze w tych czasach może być taka bieda. Samotni rodzice chorych dzieci itd. Ale ja płakałam i przed ciążą na tym 😅ancys85 lubi tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Matko, urodzić zdrowe dziecko w 22 tc.. to na prawdę cud ❤️ faktycznie, lepiej się czyta takie rzeczy 😂
Dzisiaj przyjdzie moja pierwsza paczka z ciuszkami i jestem tak podjarana, że masakra 😂 jutro połówkowe.. dzień pełen emocji mnie czeka 😉 Dogadałam się z dzidzią, że ma dawać o sobie znać dziś i jutro od rana, żeby matka nie wariowała - póki co słucha 😂. Zauważyłam też, że ruchy odczuwam inaczej. W różnych miejscach, chociaż najczęściej na dole i czasami słabsze lub mocniejsze. Wcześniej były w tym samym miejscu praktycznie i zawsze było takie jednakowe ,,puk puk" 😁
Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Podejrzewam, że wpłynęło trochę pism i próśb z powodu tych porodów rodzinnych.. może są jakieś realne szanse, że to się zmieni. Albo faktycznie będzie zależało od szpitala 🙁
Ja już podjęłam decyzję, że jeśli przyjdzie mi rodzić samej - urodzę bez marudzenia i na to się nastawiam. Ale jeśli mąż bedzie mógł być przy porodzie - skorzystam, o ile oczywiście będzie czuł się na siłach, bo tak ,,na twardo" na ten temat nie rozmawialismy. I już bez mazania! 😉 Co ma być to będzie, nie mamy wpływu żadnego niestety.. -
Ouinai dyrektorzy dalej beda decydowac o zakazie moim zdaniem..
No i otwieraja przedszkola. Ja jestem przedszkolanką-nie jestem zadowolona,ze juz od 6maja. Wolala bym od 24maja (chociaz szkol nie otworza moim zdaniem na 90%). Juz pisalam,ze zeby nie stracic dwoch lat awansu bede musiala wrocic do pracy o ile dam rade (do wakacji, potem musze sie jakos z pracodawca dogadac). Jesli chodzi o jakies zasady powrotu to tak naprawde nie ma zadnych.. nie da sie zrobic tak zeby dzieci nie bawily sie blisko siebie. To dzieci! Maskra.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt