!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Audrey ja dzisiaj zrobiłam zamówienie na allegro na pierdoły typu podkłady poporodowe, podkłady do przewijania, wkładki laktacyjne itp. Ponad 200zł fruuuu
Czy któraś z Was korzystała na alledrogo z odbioru na orlenie?
Nigdy nie korzystałam z takiej formy odbioru, u mnie głównie wycieczki kurierów do domu albo paczkomaty.
Jaśmina wrote:U mnie dziś przyszły rożki i rogal do karmieniaczyli wizyt kuriera c.d
Czekam jeszcze na dwie przesyłki.
Hahaha ja właśnie oglądam zakupy z jukki 😁
Dzięki nam kurierzy się nie nudzą 🤣Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Przyszła paczka z Jukki;) dwa rożki( jeden mam zamiar oddać) i śpiworek. Ale śpiworek to ogromny... Oddam go i będę polować na mniejszy. Jakoś nie ogarnęłam
url=https://naforum.zapodaj.net/28ff662ee9fa.jpg.html][/url
Jaśmina, Ounai, Asia000, joana, Leeila26, Pogoda lubią tę wiadomość
-
Chmurka, joana, Leeila26, erre, pap86, Krokodylica, edka85, Ptysio, Pogoda, Jaśmina, Audrey, ancys85, Ounai, Natalii, Domi1995, Asia000, katwie27, maja2024 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia gratulacje ❤
Pogoda ja tez myslalam nad jakims samoopalaczem 😊 na sloncu tez bede i napewno cos mnie zlapie ale zawsze malutko, bo mam jasna karnacje.
Wstydzic sie na wstydze ale nie lubie zwyczajnie bialej skory.. lubie jak choc troche jest zarumieniona, bo takiego bycia czarnym od solarium tez nigdy nie rozumialam.
Chmurka bardzo ladne rozki, a ten spiworek na jaki rozmiar bralas??
Kroko ja nie korzystalam nigdy z tej formy odbioru.
Leila padlam jak zobaczylam 😅🤣Annia lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Właśnie że dla dzieci!! 😂 Był w dziecięcej kategorii i był malutki, jakby nie to, nie zdziwiłabym się.. 😉 zresztą ,,takie rzeczy" nie powinny mi się wyświetlać w proponowanych.. 😂🤔
Chmurka jak z jakością jukki? 🤔
Anna jaki zacny profil 😉❤️ gratulacje, super!Annia lubi tę wiadomość
-
Wiesz, w tym jukki nie było podziału na miesiące i myślałam że jest jakiś uniwersalny...teraz doczytałam że była informacja że ma 80 cm długości. Ale jakoś wcześniej wiele mi to nie mówiło. Ale musze wymienić bo się dzidziuś w tym utopi. Tylko nie wiem czy na jukki są mniejsze
Co do jakości wydaje się ok. I rożki i śpiworek. Bardzo podoba mi się wykonanie rożka tego który z jednej strony ma minkyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 17:39
-
Cholera przetrzepałam google i kuźwa chyba faktycznie on nie jest dla dzieci 🤦 ale przypał, jprdl 🤦
😂😂😂😂 -
Chmurka wrote:Przyszła paczka z Jukki;) dwa rożki( jeden mam zamiar oddać) i śpiworek. Ale śpiworek to ogromny... Oddam go i będę polować na mniejszy. Jakoś nie ogarnęłam
url=https://naforum.zapodaj.net/28ff662ee9fa.jpg.html][/url
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Ja kupilam w 51015 na 0-6 miesiecy, tez wcale maly nie jest szczerze.
Ale zostawilam go.
Teraz planuje kupic jeszcze jeden na smyku lub motherhood, bo widzialam, ze tam sa np regulowane paszki pod maluszka na początku. W sensie napka, ze mozesz zwrezic dziure.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja właśnie pamiętam, że Kroko kiedyś pisała, żeby szukać wiązanego. Na taki poluje 😉👍
-
Z tym opalaniem to racja że nie musze, ale czemu nie poprawić sobie wyglądu jak mogę
tak z ciekawości pytam o te samoopalacze, bo może akurat jest jakiś bez syfskiego składu
-
Ale słodkie te rożki 😍
A jak poduszka? W sensie chodzi mi o stopień wypełnienia, czy nie ,,wymemła" się po jakimś czasie 😁
Napiszesz skąd?