!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:No to nie wiem czy on nie będzie się wysuwał kiedy dziecko będzie w środku.
Nie miałam takiego ale miałam na rzepy, był tragiczny, wszystko się "rozłaziło" i ten materiał e spodu wiecznie się wysuwał.
Kroko no on jest właśnie wiązany .. wyślę pot zdjęcie. A jakie polecasz? Jaki musi być żeby dzidziuś się nie wysuwał? Bo ja zielona jestem
-
Leeila26 wrote:Ale słodkie te rożki 😍
A jak poduszka? W sensie chodzi mi o stopień wypełnienia, czy nie ,,wymemła" się po jakimś czasie 😁
Napiszesz skąd?
Poduszka jest według mnie mocno wypełniona, a jak się zachowa po czasie to Ci powiem gdzieś w grudniu
Link do sprzedawcy różków:
https://allegro.pl/uzytkownik/Liliowo_mi?bmatch=baseline-al-product-cl-eyesa2-engag-dict43-uni-1-3-0318
Link do sprzedawcy poduszki:
https://allegro.pl/uzytkownik/BeatkaSzyje?bmatch=baseline-al-product-cl-eyesa2-engag-dict43-uni-1-3-0318
-
Chmurka właśnie nie mogę znaleźć takiego wiązanego jak ja miałam. On był pożyczony od szwagierki. Tak jak by jedna długa, wąska kołderka, kladłaś dziecko, nakrywałaś tym rozkiem i wiązałas trzema tasiemkami. Nie wiem czy umiem to wytłumaczyć.
Przy drugiej córce już nie miałam tego rożka a nigdzie nie mogłam takiego kupic więc kupiłam zapinany na dwa suwaki po bokach. A ten Twój nie wiem jak się będzie zachowywał bo nie miałam z takim do czynienia. -
Chmurka ten wiązany jest normalnie zakładany, zapinany na rzep i na koniec wiązany, drugi jest zapinany tylko na rzep, ale tak jak pisałam będę jeszcze dorabiać wiązanie.
Potem jak mały wyrośnie mam je i tak zamiar wykorzystywać jako kołderkę lub miękką matę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 19:13
-
Siusiak jest, wszystko ok 390gram
glowka zgodna z wiekiem ciazy idealnie,brzuszek pare dni wiekszy, ale znowu taknsie chowal i lezal ze ciezko bylo zrobic fajne 3d zdjecie niestety. Znowu tachykardia wyszla 170udrzen/min ale pierworodny tez to mial. Tutaj lekarz ogladajac serce nie widzial zadnych wad, niby zalecil echo serca ale zastanowie sie. To samo bylo z pierwszym synkiem. Lozysko o dziwo na tylnej scianie, szyjka dlugasna 4,7cm 😱😁
Jaśmina, joana, ancys85, Leeila26, AHope, Chmurka, Dave87, erre, Krokodylica, Audrey, Ptysio, Ounai, Natalii, Domi1995, Asia000, katwie27 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ounai wrote:Bo mówię Ci. Mi też się kiedyś wyświetlił to wiem 😂 Wystarczy, że rozmawiałaś o tematyce seksu itd a już wystarczy żeby Ci się wyświetlało. Google nas podsłuchują niestety.
Hahaha 😂 dobra, może zapomnijmy o tym incydencie 🙈🙊🤣 -
joana wrote:Pogoda jakbys jakis znalazl to podawaj info, bo ja tez skorzystam 😊
Póki co znalazłam balsam brązujący z mokosh. Składniki naturalne, nie ma przeciwskazań do stosowania w ciążyjoana lubi tę wiadomość
-
Odnośnie rzeczy jukki:
Rożek duży, maluszek raczej za stabilny w tym nie będzie, tym bardziej że wiązanie jest w stałym miejscu (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi- nie da się zawiązać ściśle dziecka jak w tych w szpitalu) już bym chyba wolała rzep, który jest praktyczniejszy bo szybciej się dziecko w niego wkłada.
Krokodylica- rozłazi się więc nawet nie kupuj bo będziesz się wkurzać 😉
Poduszka motylek krzywa, tzn. źle skrojona i gołym okiem widać, że nie symetryczna.
Kokon wydaje się być ok i poduszka też choć dzieci już oderwały w niej sznureczek 🤦♀️🤣
Bawełna sztywna, niezbyt przyjemna w dotyku, może po praniu się to zmieni ale piszę moje pierwsze wrażenia.
Nad dwoma pierwszymi rzeczami zastanawiam się nad zwrotem, lepiej dołożyć kasę i kupić coś porządniejszego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 20:16
-
Chmurka wrote:Dave ale są też takie mniejsze?
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Annia i Pap gratuluję udanych wizyt.
Pap ale że z tym sercem wszystko ok tak?
Ancys ja nie kupuję rożka bo mam ten na suwaki po córce. Jest niebieski bo starsza córka wtedy taki wybrała dla siostry.
Freja jak patrzę po metkach rzeczy moich corek to nic nie można suszyć w suszarce.
Tak samo dzisiaj nastawialam do prania mojerzeczy i też prawie na wszystkim że nie można suszyć. Ale nic specjalnego tam nie bylo to wysuszyłam i spoko.
Annia, Freja000 lubią tę wiadomość