!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A to moje zakupy z sinsaya:
Na ramiączkach wzięłam rozmiar S, bo jest dość długa, ta z rękawem 3/4 to rozmiar M, spodenki wzięłam rozmiar M i jeszcze szare i myślę że wystarcza mi do końca ciązy bo oprócz gumki mają sznurek takze mega wygodne dresiaczki
Sukienki mega elastyczne i wygodne, też powinny starczyć do końca tak sądzę
PS.
Sory za goly bęben ale chciałam Wam pokazać pas tych spodenek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2020, 14:48
Leeila26, Krokodylica, AHope, erre, joana, pap86, Chmurka, maja2024, ancys85, Natalii, edka85, Ounai lubią tę wiadomość
-
Pogoda rewelacyjne zakupy 🥰
Kurcze szkoda, ze ja do sinsay to jestem raczej za duża 🤔
Ale dzis mi przyszla paczka z hm. Jestem teraz u taty, ale jutro wroce to przymierze. Tylko nie mam lustra zeby zrobic fotki. Oby cos bylo fajnego.
Co do szortow to ja zamowilam na hm a teraz jest promka -20% i chyba jak okaza sie dobre to dokupie kolejne.
Chmurka zazdroszcze 😊 tez chcialabym tak.. a wychodzi, ze jutro ide oddac ten mocz do badania i zrobic obciazenie glukoza.
Mam nadzieje, ze pozwola mi czekac w poczekalni. Ide sama, do przychodni pod blokiem taty. W ta pogode nie wyobrazam sobie siedziec jak glupia na lawce sama..... poszlabym miedzy badaniami do taty, ale on mieszka na 4 piętrze. I lekarz mowil, ze niewolno obciazac sie wtedy bo wyjdzie zle badanie. A jednak 4 piętro w ciazy to nie jest super sprawa..
Kotka ładna kulka 🥰
Pogoda lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
erre wrote:Pogoda, super figura na takie sukienki!
Chmurka, to jest świetna opcja. Ja miałam taką możliwość w pierwszej ciąży, bo mi mama w domu robiła to obciążenie i przynajmniej czas mi szybciej zleciał na rozmowie
Tak mi mów 😁 dobrze ze nie widać tego super celulitu 😂 dobrze, że te sukienki nie są gładkie tylko w prążki, dzięki temu mimo, że opina to kryje co trzeba -
Dobrze słyszeć że nie tylko ja mam cellulit w ciąży 😀
U nas rls ma mąż, i to kosmiczny, czasem zartuje ze Mała po nim to odziedziczyła bo czasem tak wali 🤣
My też jemy obiad razem, zwykle 16-17 jak mąż wraca z pracy.
Pogoda, ja ogólnie nosiłam rozmiar M. Myślisz że jakbym.zamowila te sukienki M tobeda dobre?
-
Super ciuchy te z sinsay, chyba tez sobie zakuoie takie sukienki!
Ja dzisiaj bylam dopasowywac fotelik z baza do auta... z 20 fotelikow pasowaly tylko 2
3! Bylam w szoku normalnie, mamy nowe auto z salonu myslalam ze problemu nie bedzie. A tu jednak 3/4 odpadlk w przedbiegach bo zle katy nachylenia wychodzily. Takze dziewczynu jezeli macie u siebie w miescie profeajonalnh sklep z fotelikami gdzie dobiora Wam i posprawdzaja wszystkie to polecam!Pogoda lubi tę wiadomość
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Audrey wrote:Dobrze słyszeć że nie tylko ja mam cellulit w ciąży 😀
U nas rls ma mąż, i to kosmiczny, czasem zartuje ze Mała po nim to odziedziczyła bo czasem tak wali 🤣
My też jemy obiad razem, zwykle 16-17 jak mąż wraca z pracy.
Pogoda, ja ogólnie nosiłam rozmiar M. Myślisz że jakbym.zamowila te sukienki M tobeda dobre?
Myślę że spokojnie. Ja nosiłam S a teraz nie tylko w brzuchu przytyłam i jest ok. Sukienka jest 95% bawełny i 5% elastanu więc fajnie się dopasowuje. Nie czuję żeby gdziekolwiek cisnęłaAudrey lubi tę wiadomość
-
Hej
Troszkę mnie tu nie było, przyjechała moja mama i brak czasu
Gratuluję udanych wizyt, pięknych brzuszków i zakupów.
U nas po połówkowych. Wszystko jest dobrze, moja córka obecnie waży 420 g i ma 24 cm, najważniejsze jest zdrowa, serduszko idealne.
Ounai, Krokodylica, AHope, Jaśmina, ancys85, Pogoda, joana, edka85, Asia000, Ptysio, Domi1995 lubią tę wiadomość
-
Pogoda kiecki super, na lato idealne takie dzianinowe, kusisz 😜 😁
Jaśmina rozbawiłaś mnie tą lemoniadą 😂
Dla mnie gorsze chyba to czekanie niż picie glukozy ale ostatnio kupiłam kilka książek więc jestem przygotowana.
Ounai ja tego typu zabawkę kupiłam jak byłam w ciąży z synem i mam ją do dziś; mojego męża ta zawieszka doprowadzała do szewskiej pasji 😂🤣 ...ale jak masz pałąk w spacerówce to Maleńka będzie zachwycona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2020, 18:14
Jaśmina, Pogoda lubią tę wiadomość
-
Evva wrote:Super ciuchy te z sinsay, chyba tez sobie zakuoie takie sukienki!
Ja dzisiaj bylam dopasowywac fotelik z baza do auta... z 20 fotelikow pasowaly tylko 2
3! Bylam w szoku normalnie, mamy nowe auto z salonu myslalam ze problemu nie bedzie. A tu jednak 3/4 odpadlk w przedbiegach bo zle katy nachylenia wychodzily. Takze dziewczynu jezeli macie u siebie w miescie profeajonalnh sklep z fotelikami gdzie dobiora Wam i posprawdzaja wszystkie to polecam!
Jakie pasowały? U nas najlepiej wypadł Maxi Cosi Pebble Pro czy jakoś tak. A ja ciągle bym chciała Avionaut Pixeli myślę o zmianie auta
08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g