!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Nie pamiętam która z Was pytała o pazury ale ja chyba idę tylko zdjąć hybrydę i zrobić klasyczny manicure z odżywka i tak już sobie zostanę do porodu.
maja2024, Pogoda, Domi1995 lubią tę wiadomość
-
Audrey też tak uważam, w sklepie nawet gorzej bo ludzi dużo. I poza tym wirusem istnieje mnóstwo innych, a w domu się zamknąć nie możemy.
Mój gin to chińczyk, jest taki zabawny trochę. A tu szyjkę bada od 15tc położna a nie gin. Więc specjalnie nie muszę się szykować
-
maja2024 wrote:Audrey też tak uważam, w sklepie nawet gorzej bo ludzi dużo. I poza tym wirusem istnieje mnóstwo innych, a w domu się zamknąć nie możemy.
Mój gin to chińczyk, jest taki zabawny trochę. A tu szyjkę bada od 15tc położna a nie gin. Więc specjalnie nie muszę się szykować
No dokładnie tak. Oczywiście że się boję, ale przed koroną bałam się też tak samo nawet zwykłej grypy. W sklepach nie wszyscy mają rękawiczki, połowa ludzi maseczki ściągnięte z nosa, wózki i koszyki niedezynfekowane. Już nie wspomnę o macanych bułkach i pieczywie. Także ten... Jednego jestem pewna - gdyby nie ciąża nie miałabym żadnych oporów, przegadałam z mężem - uważa tak samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 16:21
-
Ounai wrote:Ja idę wstępnie w dzień matki. Ale chcę jeszcze brwi zrobić i dziewczyny mają mi dać znać czy uda się to zgrać. Mąż mi powiedział idź, nie zarazisz się
-
Zrobiłam wreszcie przegląd szafy 😁 póki co nie muszę dokupować już żadnych dzidziusiowych ubranek, brakuje mi jedynie jakiegoś kombinezonu ale ten mogę zakupić już po porodzie; choć jeden- wybrany jest już w koszyku i nie wiem czy dam radę wytrzymać bez zamawiania 🤦♀️
W czerwcu może uda się coś wyprać i wyprasować;
eureka- dziś zamontowali nam barierki od balkonów (ponad miesiąc czasu trwał remont czterech balkonów!!) więc będzie gdzie suszyć ubrania! -
Ja mam bardzo ładne paznokcie w ciąży. Wczoraj pomalowalam odżywka i aż jestem w szoku że tak fajnie wyglądają. Henne robię sobie sama na brwiach, me chciałabym pójść gdzieś i zrobić na rzęsy jeszcze na lato. Fryzjerke mam mniej-więcej w połowie czerwca więc już wytrzymam. Jutro bratowa ma mi skrócić grzywke bo sama sobie bardzo ładnie skraca więc jej ufam. Ale przyznam że do fryzjerki bardzo mi się już chce. W styczniu zrobiłam sobie pierwszy raz w dorosłym życiu grzywke i fajnie się w nim czułam ale teraz ani mi się nie układa ani nie wygląda.
Dzisiaj jak położę synka wybieram się na zakupy spożywcze. W poniedziałek mam trzydzieste urodziny, jutro ma wpaść brat z żoną i córką, upiekłam biszkopt A mama zrobi mi tort. Ja jutro zrobię tiramisu, pizzę i sałatkę. Może podjadę do Lidla i jakieś ciuszki jeszcze będą dla niemowląt. Kurczę moi rodzić dnia wrócili do pracy i z synem jestem uziemiona w domu. Nie mogę pojeździć po sklepach za wyprawka. -
Audrey tak, sporo rzeczy z tesco i H&M bo fajne promocje były 😁
Body z tygrysem i spodenki do tego (bo to komplet) kosztowały 21,00
Body ze słoneczkiem koło 8,00
...no masę fajnych rzeczy za małą kasę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 18:16
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę bo u nas malutkie tesco i nie ma ubrań.
Ja za to byłam rano w szmateksie, dzisiaj wszystko za 3złudało mi się kupić kilka fajnych bluzek na lato które pomieszczą ciążowy brzuszek. Plus bluzka, sukienka dla starszej córki, bluzka dla młodszej córki i spodnie i pajac dla synka. Udane łowy.
Potem byłam w pepco i kupiłam 2 pary spodni i bluzę dla Maksia.ancys85, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Ounai mój tata mieszka jakieś 18 a teściowie 8km od nas ale też nie ma od nich żadnej pomocy 😉
Krokodylica pochwal się dzisiejszymi łowami 😜
nasze tesco ledwo przędzie ale ubrań było jeszcze sporo, gdyby nie obecna sytuacja, to bym wzięła od Was zamówienie i porozsyłała.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka3 wrote:Dziewczyny zdaza wam sie spac teraz jesucze na plecach?
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Właśnie wyszłam z Tesco (Kraków kapelanka) i rozmiarow 56/62 praktycznie nie ma... Jakbym się uparła to może jakiś komplet z Disneya bym wzięła. Wielopakow pajacykow nie ma w ogóle, wielopak body tylko na ramiączkach i albo Tiny baby albo już całkiem duże. Prędzej dla rocznych / półrocznych dzieci coś się znajdzie, ale większość takich zestawów "wyjściowych"... Wyglada jakby likwidowali f&f pusto strasznie. Ale cycki mam
okaże się jak w domu...
PS.
No i pamiętajcie że trzeba mieć kartę clubcard bo bez niej nie ma rabatu -
ancys85 wrote:Ounai mój tata mieszka jakieś 18 a teściowie 8km od nas ale też nie ma od nich żadnej pomocy 😉
Krokodylica pochwal się dzisiejszymi łowami 😜
nasze tesco ledwo przędzie ale ubrań było jeszcze sporo, gdyby nie obecna sytuacja, to bym wzięła od Was zamówienie i porozsyłała.
O takie ubranka z pepco, lubię kolory
A łaszki używane od razu poszły do prania więc zdjęć nie mam.
Ale cieszę się że udało mi się kupić za parę zł trochę bluzek bo moje zwykłe już powoli robią się za ciasne na brzuchu. 😂Jaśmina, Asia000, ancys85, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Jest! Mam normalne biustonosze
co firma to inna rozmiarówka. Miska c w f&f większą od d w h&m... A propos h&m widziałam promocje 15% chyba na wszystko, ale nie wchodzilam, bo jakaś przerażona byłam... Wypuszczona jak dzikus z klatki 😂
ancys85, Ptysio lubią tę wiadomość