!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie może niesmaczne pytanie ale miałyście coś takiego że przy robieniu dwójki bolało was podbrzusze w jednym miejscu pod pępkiem takie dziwne kłucie , jak siusiam to też ale mniej. Wyniki moczu są ok
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Audrey wrote:Ja najpierw chce tą komodę kupić i żeby się trochę przrwietrzyła. Potem chce prac i prasować.
Pogoda, też dostałam od nich odpowiedź że wszystkie meble mają się do końca czerwca pojawić. No i czekamy 🤔😕
Ounai, jakbym była w takiej sytuacji to też bym już pracowała. W sumie 9 tygodni do donoszonej ni zostało😱 a niedawno co się dowiedzieliśmy że tam ktoś w tym brzuszku mieszka 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 18:52
-
Ounai wrote:Tak, ze względu na cukrzycę. Jeśli samo się nie zacznie to dostanę skierowanie na indukcję po skończonym 39 tc.
A co Ci lekarz mówił odnośnie wagi małej?
Że mieści się w normie 👍 z tego co sprawdzałam w tabelce, mieścimy się idealnie w 50 centylupisałam dzisiaj z koleżanką, jest w 30 tyg. Jest zachwycona, bo jej dzidzia ma już 2kg (przy cukrzycy ciążowej).. no ja nie wiem.. 🤷
-
Moja wizyta dzis niestety nie skonczyla sie szczesliwie po 2 godz musialam przyjechac na ponowne usg i dostalam skierowanie do szpitala. Wlasnie juz leze na sali i robione jest mi ktg. Cos mojej lekarce nie podobalo sie serduszko ze tetno jest nierowne tak jak i moje. Mam klopoty z tym pulsem od dawna a dzis wyszlo ze u dzidziusia jest nierowne. Jutro mam miec juz badania kardiologiczne robione ale ogolem to jestem zalamana.
-
Żabka tulę Cię mocno..
Trzymajcie się tam dzielnie i dawaj nam znać co i jak. Pamiętaj, że jesteś pod dobrą opieką - w szpitalu, a dzidzia jest monitorowana. Wiem, że to jest ciężkie ale absolutnie nie przybieraj sobie do głowy żadnych czarnych scenariuszy! Musi być wszystko dobrze! ❤️ Najważniejsze, że pani doktor szybko zareagowała i zauważyła coś niepokojącego. Musisz być silna dla dzidziusia. Pisz na bieżąco co u Was. Trzymam kciuki z całej siły ile tylko mogę, żeby było wszystko dobrze, a nierówne tętno u dzidzi było tylko przejściowe, wynikające z Twojego zdenerwowania 🤞🤞🤞❤️❤️❤️ -
Ja tez trzymam mocno kciuki ✊
Powiedzcie mi wczoraj cały dzień jak mierzyłam cukry były ok, tylko 94-99 , raz tylko po jogurcie z musli i fruzelina wyskoczyły do 131 a dziś na czczo mierze i mam 92 , tzn że co robie źle bo się kompletnie na tym nie znam
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave wlasnie te cukry na czczo to zmora cukrzycowych mam. Ja tez umiem utrzymac po posilkach a na czczo kosmos. Czytaj w necie rozne sposoby i probuj na sobie. Co do cukru po posilku to norma do 140 ale pamietaj,ze przy cukrzycy nie wolno jesc normalnych slodyczy bo one mogly miec duzy wyrzut cukru wczesniej albo beda miec pozniej
O tych slodyczach napisalam bo pisalas o jakiejs fruzelinie.
U mnie przelom-po kolacji mialam 123, w nocy kolo 1zmierzylam i bylo 90 a bylam tak glodna,ze pierwszy raz zjadlam w nocy ze 2garscie nerkowcow i dzis cukier 85. Troche za pozno bo jutro mam diabetologa i pewnie insuline 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 07:17
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Zabka bardzo mi przykro ale lepiej w szpitalu to jestes pod dobra opieka 😘 bedzie dobrze, wazne, ze lekarz cos zrobil.. dawaj znac 😊
Pogoda to szkoda 😔 myslalam, ze moze Was nie powoadomili czy cos, bo mojego wczesniej tez nie bylo a ostatnio weszlam i kupowalismy od razu.
Na plus, ze pozniej jak sie pojawia to jak u nas bylo zamawiane piatek, czyli weekend a we wtorek bylo juz u nas.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Żabka. Trzymam mocno kciuki! Jesteście pod dobrą opieką. Czekamy na informacje.
Dziś mamy usg 3 trymestru 😊
Nie mogę się doczekać spotkania z Naszą Królewna 😆
Szkoda, że znów bez Męża. Ale poproszę o milion zdjęc i płytkę, to chociaż to mu wynagrodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 08:03
Chmurka, Pogoda, Leeila26, maja2024, Natalii, joana lubią tę wiadomość