!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy 😘
Mowie gdybym wiedziała wczesniej jak to wyglada to nie zgodzilabym sie tu mieszkac.. wolalabym ppd mostem eh..
Ale czas pokaze, bo coraz bardziej nie lubie teściowej i tego miejsca..
Co do tesciowych to rzeczywiscie przykre jak pptrafia byc chlodne do swpich synow 🙄 wkoncu to tez jej dzieci. Ja nieraz cos powiedzialam moim tesciom, bo tez wieczna tylko krytyka do meza o robienie z niego niedolegi...
Kurcze Wy juz takie komody a u mnie jak narazie to brak podłóg 😪Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Moja teściowa ma tylko syna, wychuchany taki a ja wredna Go jej zabrałam, chyba nigdy mi tego nie wybaczy. Teraz widzę, że trochę się stara, żeby było lepiej. Teść też nie lepszy. Ja mieszkałam z nimi przez 5 lat na 40 m (wyszłam za mąż w wieku 20 lat, mąż jeździł do Niemiec do pracy a ja na zmianę u nich i w rodzinnym domu). Po 5 latach postawiłam sprawę jasno albo ja i wyprowadzka albo zostaje sam (teściowa wiecznie chora jak mieliśmy się wyprowadzić ) mąż to nie typ mamisynka ale martwił się o jej zdrowie. Dowiedziała się o wyprowadzce 2 dni przed nią. Ja już depresji tam dostawałam i klaustrofobii. Dlatego wiem jak jest ciężko z taką teściową i bardzo Ci współczuję.
-
Pogoda ale pięknie.. ale chyba nie powinnam oglądać takich rzeczy, bo jakaś wrażliwa jestem w ciąży.. 😭😉😂
Pogoda lubi tę wiadomość
-
erre wrote:Pogoda, bajeczne! 🥰 Aż mi się łezka w oku zakręciła ☺
Ciekawe czy mąż będzie na tyle wrażliwy, że jemu też się zakręci -
Pogoda, tekst w stylu "niech się najpierw urodzi" to u mnie standard 😎 dlatego nawet jej nie mówię jak Mała ma na imię bo zaraz mi będzie gadać że już ma imię a może się nie urodzić. Jakby tego życzyła.
Ależ masz piękną tą sesje, tatuś będzie zadowolony 😀 i biegasz pępka! Mój też niedługo zniknie 😂
Pogoda, Twoje łóżeczko na woodies też będzie dopiero 10 lipca? -
Pogoda piękna pamiątka 🥰🥰🥰
Ja mysle, ze osoby, ktore mowia nich najpierw się urodzi powinni mocno gryzc sie w jezyk.
Kurcze my same dobrze wiemy, ze moze byc roznie.. ja do tej pory nie moge dojsc do siebie po ostatnich wydarzeniach tutaj 😪
I takie teksty odbieraja tylko radość a co niektórej dodaja tylko stresu. A my i tak soe marwtimy jak te nasze fasolki.
Co do ciazy.. czy Wy tez macie mdłości? Kurcze mialam w 1 trymestrze a ostatnio zauwazylam, ze wrocily mi 🙄🙄🙄Pogoda lubi tę wiadomość
Adaś
-
Joana dokładnie, odbiera radość totalnie. Ale na szczęście tylko ona jedna ma takie beznadziejne podejście... Tylko w tym problem, że mam ją na codzień, a z życzliwymi osobami rzadko się teraz widzę.
Na szczęście mam dużo rodzenstwa które się cieszy razem ze mną i znajomych i nawet klientki o mnie pytają i życzą mi dużo zdrowia. Przykre to jest ze obce osoby są bardziej życzliwe niż teściowa. Jeszcze jakbym była wredna synową to ok, ale wydaje mi się że nie ma mi co zarzucać... -
Ancys nie podpisuje się chyba żadnej umowy w państwowym, nie kojarzę.
U nas tylko oświadczenie woli, że mam zamiar posłać dziecko do tego przedszkola (Kiedy już wiadomo że się zakwalifikowało).
Joana jestem ekspertem, wysokiej klasy specjalistą od mdłości ciążowych.ancys85 lubi tę wiadomość
-
Kroko Ty jestes specjalistka od mdlosci ciazowych 😝 ja mialam tylko 1 trymesru.
Pogoda najgorzej mieć takie toksyczne osoby w otoczeniu🙄
U mnie dzis kolejny hit, bo okazalo się, ze po burzy przecieka dach. Robilismy go w styczniu..
A tekst tesciowej: bylam u Was z ciekawosci dzis i WAM przecieka dach. NAM. A ja myślałam, ze mieszkamy pod jednym dachem. A skoro nam leci do pokoju gdzie dopiero byly polozone gladzie i swiezo pomalowane to tylko nasz dach.
Oczywiście w styczniu tez placilismy za zrobienie tego sami. I tesc jako dusigtosz kazal robotnikowi zrobuc w jakis tanszy sposob, choc my wolalismy, ze zaplacimy wiecej tylko zeby bylo dobrze zrobione.
Ale tak to jest, ze jedni placa a drudzy podejmuja decyzje 🙄Adaś
-
Pomijając fakt cieknącego dachu (oczywiście bardzo Wam współczuje, zwłaszcza wsparcia ze strony teściowej
) za tekst ,,byłam u Was z ciekawości.." chyba bym zabiła
. Do nas PUKA SIĘ. A jak gdzieś jedziemy/wychodzimy to zamykamy na klucz i tyle. Takie wprowadziłam zasady, pomimo, że teściów kocham. Ciekawa jestem jak ICH dach zacznie przeciekać (w sensie gdzieś nad ich pomieszczeniem).. czy wtedy będzie taka mądra. Oj Boże, ciężkie te ludzie..
-
Krokodylica wrote:Ancys nie podpisuje się chyba żadnej umowy w państwowym, nie kojarzę.
U nas tylko oświadczenie woli, że mam zamiar posłać dziecko do tego przedszkola (Kiedy już wiadomo że się zakwalifikowało).
Joana jestem ekspertem, wysokiej klasy specjalistą od mdłości ciążowych.
A więc się zmieniło 😁 ale moje postępowanie było takie jak napisałaś więc utwierdziłaś mnie, że wszystko zrobiłam ok 🤭
Kiedyś składało się wniosek o przyjęcie w formie papierowej osobiście w wybranym przedszkolu i jak dziecko było na liście przyjętych to miało się 7 dni na podpisanie umowy z przedszkolem. -
Ale dziewczyny dzisiaj naprodukowalyscie 😆
Madelline super wiesci ze szyjka sie wydluzyla!
Qunai trzymam kciuki zeby podawanie insuliny nie bylo skomplikowane! Dlugo walczylas zeby jej nie miec.
Dziewczyny cusnw brzuszki 😍 moze ja sie jutro odpicuje i zrobie zdjecie swojego 😆Maddelainen lubi tę wiadomość
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
O matko! Później Was nadrobie bo dopiero położyłam syna spać.
Pytanie do dziewczyn które będą robić sesję brzuszkowe: w co się ubieracie?
W ciąży z synem nie robiłam żadnej sesji i teraz obiecałam sobie że nie odpuszczę! Właśnie napisałam do Pana fotografa, mam zamiar zrobić makijaż i wlosy -
pap86 wrote:Ouinai jest co robic 😎
Ogólnie cisnę mocno. Byłam zamówić drzwi. Musiałam zapłacić za pomiar ale odbiją od ceny drzwi później. Później pojechałam zareklamować autko sterowane które mąż kupił synowi w sobotę. Biedny pojeździł 10 min i radio zaczęło przerywać. Przy okazji zrobiłam małe zakupy, wreszcie kupiłam sobie nowy pokrowiec na deskę do prasowania. Ogarnęłam kuchnię i salon i posortowalam ten karton. Mam nadzieję, że wyrobię się do końca tygodnia. Ponieważ przedszkole jednak w sierpniu ma być zamknięte mam 5 tygodni żeby wszystko ogarnąć.
Dziś siostra (będzie chrzestną małej) pytała co jej kupić. Powiedziałam co, a ona, że za tanie, coś droższego by chciała 😂
Dziewczyny, ale tam są ubranka do rozmiaru 98 bo to ta paka którą odkupowalam od koleżanki. Ubranek w rozmiarze 50-56-62 jest tam mniej niż w szafie Kroko. Ale mam jeszcze ubranka po synku do przeglądnięcia.
Moja mama na początku nigdy nie miała czasu dla wnuka. To musiała posprzątać, to trawę wykosić, to zakupy zrobić. Nawet jak byliśmy u niej to zawsze gdzieś biegała. W końcu mimo, że ma ciężki charakter powiedziałam jej, że czas kiedy jej wnuk jest mały i do niej lgnie minie bardzo szybko i za jakiś czas nie będzie już chciał do niej jeździć, więc jeśli teraz go nie wykorzysta to za parę lat będzie już za późno. Od tego czasu się bardzo zmieniła i stara się spędzać z nim jak najwięcej czasu. -
Dziewczyny które spodziewają się dziewczynki, zostało mi po córkach parę ubranek w rozmiarze 62. Skarpeteczki, opaski, rajtuzki.
Wszystko co na zdjęciach mogę wysłać za koszty wysyłki plus powiedzmy 10zł na wskazaną przeze mnie zbiórkę na siepomaga.
Ps. Sorki za kiepską jakość zdjęć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 21:47
-
Katwie my mamy sesje z brzuszkiem zamiast slubnej. Makijaz robie sama, bo jestem w tym dobra. Do fryzjera jestem umowiona, ma zrobic lekkie fsle. A do ubrania fotigraf radzil kupic dluga jakas zwiewnna sukienke.
Leila u nas gory nie da sie zamknąc, bo oni tez uzytkuja lazienke i poddasze 😔 ale oczywiscie nie wiem po co lazi po pokojach. Ale wiesz mysli, ze skoro nie ma jeszcze drzwi i pomieszczrnia sa puste to moze.
Mnie zabil egoizm tego tekstu, bo wiadome ona mieszka na dole to cieknacy dach to nasz problem. Zreszta jak i brudna lazienka, która i oni używają. Jsk i schody po ktorych chodza.
Bo wiecie jak trzeba cos zrobic to to jest nasze, sle jak przyjada wnuki i beda tu birgac to wtedy jest wspolne......
Adaś
-
Edka czy możesz mi poprawić na pierwszej stronie datę? W sumie nie wiem czemu tak podałam, termin mam na 24 września.
Ale mnie trzeci dzień brzuch boli. Ale raczej nie skurcze czy coś w tym stylu. Młody mi się tak tłucze dołem, jak by po szyjce wręcz walił. Brzuch nie jest twardy ale kuźwa bokesne to. Mam nadzieję że szyjka wytrzyma te wariacje.
Nospy nie lubię brać bo rzygam po niej jak kot ale chyba nie będzie wyjścia bo boli.