X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne !!!! Wrzesień 2020 !!!!
Odpowiedz

!!!! Wrzesień 2020 !!!!

Oceń ten wątek:
  • joana Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2020, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I najważniejsze na kapphal jest wyprzedaż. Ja kupilam troche ubrań 68 przez internetowy, ale wiele bylo zaznaczonego, ze jest na internetowym wyprzedane. Dla dziewczynek sa sliczne ubranka, ale mi sie udalo wydac 200 zł i dla chlopca 🤣🤣🤣

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
    06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
  • Pogoda Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2020, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sesja ciążowa ciągle jest przekładana bo pogoda nie dopisuje, a chce mieć w plenerze. Ale w sumie dla mnie lepiej bo brzuszek będzie lepiej widoczny :) ta fotograf która będzie mi robić zdjęcia ma swoje suknie których używa do sesji ciążowych. Z tego co widziałam to są długie, raczej syrenkowe

mhsvqtkf2ppd77xh.png

24.01.2019 - I IVF 0 ❄️
    11.04.2019 - II IVF 3 ❄️
    9.05.2019 - transfer 5dniowej blastki - 12tc [*] ;(
    Zostały 2 ❄️
    11.01.20 pozytywny test - naturalny cud ❤️
    6.09.20 Julianek 🥰👑
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2020, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie sesji ciążowej nie planowałam

Ancys a powiedz mi jeszcze, bo pisałaś że ten kombinezon jest fajny, ale on ma oddzielne buciki. One nie będą spadać i mnie wkurzać przy każdym wyjściu? :)

• Evva Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2020, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joana wrote:
    I najważniejsze na kapphal jest wyprzedaż. Ja kupilam troche ubrań 68 przez internetowy, ale wiele bylo zaznaczonego, ze jest na internetowym wyprzedane. Dla dziewczynek sa sliczne ubranka, ale mi sie udalo wydac 200 zł i dla chlopca 🤣🤣🤣
    Ja dzisiaj sie stacjonarnie obkupilam w ubranka dla coreczki 😊 a zeby synkowi nje bylo przykrk kupilam mh 1 bluze bo ubran ma pod dostatkiem 😅

nzjd9n73iyv5tlqm.png

02.16 jest z nami nasze szczescie <3
    wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3 :(
    11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki :)
    5dpt beta 17,39,
    8dpt beta 72,89
    14dpt beta 1067, prog 73,9
    19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m :)
    27dpt jest ❤
  • Leeila26 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sesje planuję na lipiec, raz że pogoda, a dwa, że brzuch będzie większy ;) Nie umawiałam się jeszcze na konkretny termin, bo gościu pisał, że w tygodniu jest wolny i wystarczy się umówić tydzień wcześniej. Jestem na etapie oglądania sukienek - marzę o długiej, może w kwiaty. Ale jak już mi się coś spodoba, to ma długi rękaw i obawiam się, że spocę się jak świnia. Patrzę też na olx, bo nie wiem czy nie założę jej tylko raz. To wesele w sierpniu, o którym pisałam wcześniej niestety z wielkim żalem, ale chyba odpuścimy.

Joana no rozumiem - u Was są wspólne części w domu :( Poza tym nie będziesz każdego pokoju na klucz zamykać.. co za baba nie umiejąca uszanować prywatności. Teście rzadko u nas bywają.. jak coś chcą, to dzwonią lub wołają na podwórku. Teraz trochę częściej, bo remont i przychodzą oglądać ;).

Właśnie miałam zachciankę na Nesquiki z mlekiem :D musiałam zjeść miseczke, bo bym chyba pypcia dostała.. dobrze, że nie mam tak często na noc :D

DtJnp2.png

30.10.2014r. (6tc) [*]
    10.08.2015r. (8tc.) [*]

30.12.2019r - 2 kreseczki po raz trzeci <3
    07.09.2020r. - Nasze Największe Szczęście - Amelka <3
    26.07.2022r. - 8 Rocznica Ślubu i... 2 kreseczki 😍😍😍
  • Ptysio Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info o wyprzedaży w kapphal!!! Uwielbiam ciuszki z tego sklepu dla maluchów. Tyle że 150 zł poszło ale na dwójkę dzieci...

joana lubi tę wiadomość

Maluch - 14.09.2020
    Starszak- 04.06.2017
  • ancys85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ja w sumie sesji ciążowej nie planowałam

Ancys a powiedz mi jeszcze, bo pisałaś że ten kombinezon jest fajny, ale on ma oddzielne buciki. One nie będą spadać i mnie wkurzać przy każdym wyjściu? :)

Wydaje mi się że nie powinny spadać ponieważ zakończone są długim ściągaczem ( na zdjęciu jest on wywinięty), gdybyś chciała większą ilość zdjęć albo jakieś detale oglądnąć to daj znać 😉 dla córki miałam takie buciki i byłam mega zadowolona- trzymały się jak ulał.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. :)

Ancys hmmm muszę się jeszcze chyba nad tym zastanowić. Chyba pójdę jednak w kombinezon z zakrytymi nóżkami. Myślę o tym:
    https://allegro.pl/oferta/kombinezon-bawelniany-wiosna-lato-jesien-62-9095834761
    Co o nim sądzisz?

Ale spodobał mi się ten komplet i go zamówię na wyjście ze szpitala i nie tylko :)

https://allegro.pl/oferta/6cz-zestaw-kompletna-wyprawka-do-szpitala-62-9024224134

Niechże ten mój syn ma coś nowego a nie tylko używki buahaha 😂

• ancys85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica ogólnie rzeczy tego sprzedawcy mi się podobają 😁
    Też oglądałam ten kombinezon, fajny bo zapinany na dwa zamki więc rewalycjnie będzie się ubierać i jeszcze te rozkoszne uszka na stopach...
    A wyprawka do wielokrotnego wykorzystania w innych połączeniach...
    Jak kupisz to zdaj relację 😁😁

• ancys85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane przede mną ostatnia prosta 😁 wchodzimy z moim dzidziulkiem w 30 tydzień!
    Jeszcze 70 dni i będziemy się tulić 😀😍

Krokodylica, Pogoda, Chmurka, joana, Leeila26, Ounai, Dave87 lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprawkę zamówiłam. Dam znać jak przyjdzie. Ppdoba mi się ten musztardowy kolor. Zawsze to coś innego dla chłopca niż oklepany niebieski. :)

Dlatego właśnie myślę o tym kombinezonie, bo ma dwa zamki i pełne stópki, wygoda przy zakładaniu nieoceniona. :)

W ogóle powiem Wam że takie miałam rewelacyjne ciuchy po dziewczynach, właśnie taki kombinezonik cieplejszy, był genialny, a że nie lubiłam różowego to był niebieski. I co wszystko rozdałam bo "mi już niepotrzebne" hehehe a teraz był by jak znalazł. :)
    No trudno, tak bywa. :)

Trochę Wam zazdroszczę tych 30 tygodni, ja na końcu na wątku, a tak ciężko znoszę tą ciążę że naprawdę odliczam każdy dzień i wypatruję końca a tu jeszcze 3 miesiące.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 08:28

ancys85 lubi tę wiadomość

• Audrey Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joana, szok z tym dachem. Zawsze tak jest że jak coś się psuje to jest Twoje a nie wspólne. Postawiłabym na swoim i kazała się składać. A z ciekawości zapytam - dom jest na was, na nich czy w części na was?

A u mnie właśnie zaczął się 3 trymestr 😍

ancys85, Chmurka, Krokodylica lubią tę wiadomość

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
  • ancys85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica ja we wcześniejszych ciążach też byłam na końcu wątkach. Z synem miałam termin na 25 lipca a z córką na 27 kwietnia... z tym że u mnie ciąże bezobjawowo przebiegają i nie wiem co to mdłości.
    Życzę lepszego samopoczucia i żeby szybko upłynęły Ci te trzy miesiące.
    ... a jak Maksio, dalej tak szaleje bo pisałaś że pobolewa brzuch od tych harcy?

• erre Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuu, ten musztardowy 🤩🤩 przepadłam 😍

Krokodylica lubi tę wiadomość

Z0rGp2.png
    8zs7p2.png
  • Chmurka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naprodukowalyscie;)
    Joana współczuję teściów:( ja mieszkam z moimi rodzicami i wiadomo że to inaczej ale gdybym miała taki podział domu jak Ty to nawet z własnymi rodzicami bym nie chciała mieszkać a co dopiero z teściami... My mamy oddzielna górę , oddzielne wejście , zamykane itd. jakbym w bloku z rodzicami mieszkała. A Twoi teście to jakiś koszmar... Już wiem skąd pochodzą te wszystkie dowcipy o teściowych i te przerażające niby komedie ... Masakra jakaś.

Sesje zdjęciową mam nadzieję że powtórzy mi szwagier( jedna taka niby sesje miałam ale brzuch był jeszcze mały). Mam fajną letnią sukienkę i chciałabym w niej być. Makijaż zrobię sobie sama a włosy zobaczymy ;)

ancys85 lubi tę wiadomość

iv09hdge02bk9ct0.png
  • Chmurka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ubranek w brud po rodzinie. Właściwie do rozmiaru 68 włącznie jest tego mnóstwo ( dużo z next i newbie ale też trochę z pajacyka, h&m, zary i smyka). Więc fajne jakościowo i mało zniszczone. Kombinezonów też mam i tych lżejszych i tych cieplejszych. Mam nadzieję że rozmiarowo będą oki bo córka szwagierki też z września więc powinno pasować.
    Jak się zabiorę za pranie to Wam wstawię kilka zdjęć tych cudów bo są przepiękne te ciuszki niektóre i jaram się niesamowicie:D :D

Kroko ja też na końcu, idziemy prawie łeb w łeb bo ja termin na 23.09 ( Edka jak możesz to i mnie popraw, też mam wpisana późniejsza datę)

Krokodylica lubi tę wiadomość

iv09hdge02bk9ct0.png
  • Chmurka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj w nocy myślałam że nie usnę tak Aniela mi dokazywala w brzuszku. Ale tata był tymi harcami zachwycony:D

iv09hdge02bk9ct0.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancys starszą córkę urodziłam 31 marca, tam to dopiero byłam na końcu wątku 😂😂😂

Młody szaleje na maksa, tłucze się okrutnie, najchętniej wali w szyjkę.
    Może też dlatego że jestem szczupła mocniej czuję te jego wygibasy.
    Wczoraj wzięłam na noc jednak nospę bo brzuch bolał mocno.
    Nie wiem czy to od tych harcy czy się przemęczyłam po prostu.

Wczoraj widziałam się z panią dyrektor naszego przedszkola i ona pyta który to miesiąc, czwarty? Jak powiedziałam że siódmy wydała z siebie okrzyk zdumienia. :)

Chmurka, ancys85, joana lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erre, prawda? Super ta wyprawka. Przynajmniej na zdjęciu. ;)

Chmurka to fajnie że nie jestem sama. Tobie też się tak dłuży? Czy raczej ucieka?

• katwie27 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was była kiedyś u urofizjoterapeutki? Mam dziś wizytę i powiem szczerze nie wiem czy mam się szykować na wizytę jak u ginekologa? Nie wiem na ile i gdzie ona tam zagląda:P

Kasia
    d7fd0b1459f6d2c1b2ab33a2c8bad5e1.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

‹‹ 658 659 660 661 662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ